Bestuur van e-posrespons

E-posadresGister het ek neergestort. Ek is nie seker hoe gesond my werkgewoontes is nie, maar ek is geneig om vinnig te werk. Ek het ook op hierdie manier met 'n paar van my lesers gewerk ... 'n paar nagte sonder slaap gegaan om 'n projek te voltooi. Op die werk begin ons met baie inisiatiewe. Dit lyk asof ek meer werk aanpak met 'n skedule wat reeds vol is. Toe die Saterdag aanbreek, het ek 'n paar e-posse uitgeslaan en dan die res van die dag (en gisteraand) gesluimer of voor die televisie in 'n vegetatiewe toestand deurgebring. Is dit hoe julle meer en meer werk?

Bestuur van e-posrespons

Een van die naweek se kontrolelysitems was om die Bestuur van e-posrespons industrie. Sommige agtergrond: E-posresponsbestuur is tegnologie aan die bediener waarmee ondernemings probeer om inkomende e-posse op algemene e-posadresse te filter, te organiseer en daarop te reageer. Voorbeelde hiervan kan wees sales @ of support @ u onderneming.

Die aantal aansoeke wat daar is, is redelik indrukwekkend! Ek is op soek na wat ander aanlynverkopers doen. In die e-posdiensverskaffersbedryf is e-posresponsbestuur meestal 'n sekondêre funksie, sodat ons nie regtig met hierdie mense meeding nie en ook nie die kompleksiteit van stelsels het wat hulle doen nie.

Met e-posresponsbestuurstelsels kan ek soektogte in die onderwerp en liggaam toepas om my e-pos aan die toepaslike persoon te stuur. Ek kan ook onmiddellik op die e-pos reageer met 'n persoonlike boodskap. Een voorbeeld: ek kan 'n maatskappy e-pos en vra of hulle 'n maatskappy het API en ondersteun kliënte vir ondernemings. My e-posresponsbestuurstelsel stuur die e-pos outomaties na die verkopers wat handel oor potensiële ondernemings wat dit nodig het API ondersteuning.

Daarbenewens sal ek 'n goeie antwoord-e-pos ontvang wat my vertel dat hulle my e-pos ontvang het en dat iemand binnekort kontak sal maak ... kyk solank hierdie artikels en aanbiedinge aanlyn. Binne die skakels is inhoudskakels na Enterprise en API artikels en aanbiedinge op die webwerf wat die kliënte kan help. Vir ondersteuningsgroepe kan hierdie reaksie-e-pos selfs kennisbasis-artikels bevat wat geskryf is vir spesifieke foutboodskappe, ens. Wat in die e-pos gerapporteer is.

Sonder om dit te weet, het ons almal e-posse van hierdie stelsels ontvang. As u direkte ervaring gehad het met sommige van hierdie verskaffers of toepassings, stuur my 'n boodskap. Ek stel veral belang as dit 'n SaaS oplossing. Ek verkies om nie die wiel weer uit te vind as ons ons vermoëns wil uitbrei nie.

4 Comments

  1. 1

    Ek vind myself Doug wat ek vir weke aaneen op die vuur kan stapel maar dan kom 'n dag en ek is sommer moeg .. beenmoeg .. en wanneer dit gebeur kan ek vind dat ek aan en af ​​slaap vir die volgende dag of twee.

    Sodra ek dit gedoen het, kan ek terugkom na 'n "normale" skedule 🙂

  2. 3
  3. 4

    E-pos is privaat. Groot of klein besigheid gebruik e-pos. 'n Gereedskap wat maklik en goedkoop is. Doeltreffende posbestuursdiens sal lei om jou besigheidsvooruitsig met jou kliënte te bereik.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.