Die byvoeging van 'n e-posvoorhoof het my posbus met 15% verhoog

sportmotor voor daarna

E-posaflewering is dom. Ek maak nie 'n grap nie. Dit bestaan ​​al meer as 20 jaar, maar ons het steeds 50+ e-poskliënte wat almal dieselfde kode anders vertoon. En ons tienduisende internetdiensverskaffers (ISP's) wat almal basies hul eie reëls het rakende die bestuur van SPAM. Ons het ESP's wat streng reëls het waaraan ondernemings moet voldoen as hulle 'n enkele intekenaar byvoeg ... en hierdie reëls word nooit aan die ISP gekommunikeer nie.

Ek hou van analogieë, so laat ons hieraan dink.

sportmotor

 • Ek is Doug, die onderneming wat wonderlike sportmotors bou - my e-pos.
 • Jy is Bob, die kliënt wat 'n wonderlike sportmotor wil koop - u registreer vir my e-pos.
 • Ek moet die motor na u toe stuur, so ek kry die beste vervoerder wat ek kan kry - my e-pos verskaffer.
 • Ek voeg jou by as die ontvanger, maar my afleweraar glo my nie. Ek moet bewys dat u ingeteken het - dubbel opt-in.
 • Die vervoerder sê okay en kry die wonderlike sportmotor na die bestemmingspakhuis - Ek klik stuur met my ESP.
 • Die pakhuis teken af ​​dat dit ontvang is - boodskap by u ISP ontvang.

Dit is wanneer dit lekker word.

 • Jy gaan pakhuis toe - u e-poskliënt.
 • Die pakhuis het geen rekord van die wonderlike sportmotor nie - dit is nie in u inkassie nie.
 • U kyk oral en vind dit uiteindelik agter waar niemand kyk nie - dit is in u SPAM-lêergids.
 • U moet vir die pakhuis sê om nooit u aflewerings van my af agter te sit nie - gemerk as Nie strooipos nie.
 • Die motor is gek, hy het drie bande, en die enjin sal nie begin nie - u e-poskliënt kan nie die HTML lees nie.

sportmotor verniel

Wat vertel die sportmotorbedryf my?

 • Neem vyf keer langer om 'n belaglik duur sportmotor te bou wat baie meer beskermend is teen die skeepvaart - lakmoes toets u e-posadres.
 • Huur 'n derde party om op te pas en die aflewering van elke ongelooflike sportmotor aan al u kliënte te monitor.

Dit is waansin.

Dankie tog vir die monitering van posboksplasing.

Hoe ons ons posbus koers verhoog het

Byvoorbeeld, ons het 'n paar veranderings in die ontwerp aangebring Martech Zone nuusbrief. Saam met die skoonmaak van die kode, het ons ons nuutste podcasts bygevoeg en 'n paragraaf oor die nuusbrief bygevoeg om die e-pos te open.

Slegte idee. Ons e-posafleweringsyfer vir dieselfde intekenare en dieselfde e-pos het met 15% gedaal. Vir ons is dit 'n groot aantal - daar kan 15,000 meer e-posse in die SPAM-vouer stroom as voorheen. Ons moes dit dus regmaak. Die probleem moes wees dat die statiese teks op elke e-posadres was. Aangesien die mees onlangse daaglikse of weeklikse berigte in die nuusbrief daarin verskyn, het ek my afgevra of ek teks sou kon voeg bo-aan die e-pos waarin die titels verskyn. Dit sal daartoe lei dat elke veldtog 'n ander paragraaf bo-aan die e-pos het.

Om die teks te verberg, het ek CSS-styletikette gebruik en CSS ingebou, ek het die teksgrootte op 1px gestel vir belaglike e-poskliënte wat nie teks sal verberg nie. Die resultaat? Ek het nou 'n dinamiese lys van die plasings wat in die voorskouvenster van e-poskliënte verskyn, sowel as 'n e-pos wat teen die vorige posboks-tariewe afgelewer word.

Hier is 'n grafiek van ons afleweringstariewe in die inkassie met 250ok. U sal sien dat ons aan die begin van die jaar aansienlik daal en dan na die tiende terugkeer.

e-pos inboks koers

Dit is reg, daardie dom verandering het my inboksyfer met 15% verbeter! Dink daaraan - dieselfde presiese e-pos, net met 'n paar teksreëls aangepas wat die gebruiker nie eers kan sien nie.

E-posaflewering is dom.

Hoe het ek die verborge voorhoof gemaak?

'N Paar mense het gevra hoe ek die dinamiese inhoud letterlik in die e-pos gemaak het. Eerstens het ek hierdie CSS-verwysing by die styltags in die kop van die e-pos gevoeg:

.preheader {vertoon: geen! belangrik; sigbaarheid: verborge; ondeursigtigheid: 0; kleur: deursigtig; hoogte: 0; breedte: 0; }

Vervolgens het ek in die eerste reël van die inhoud onder die liggaamskode kode geskryf wat die eerste drie postitels opgespoor het, dit met 'n komma saamgevoeg en binne die volgende omvang geplaas het:

in vandag se Martech Zone Weekliks!

Die resultaat is soos volg:

Die dom manier waarop ek ons ​​posbuskoers met 0% verhoog het, op watter strategieë, taktiek en kanale moet bemarkers fokus in 0, wat is 'n aanvraagplatform (DSP)? in vandag se Martech Weekly!

Let daarop dat ek 'n styl bygevoeg het wat die lettertipe kleur wit maak sodat dit nie gesien word nie, selfs nie as dit vertoon word nie, en vir kliënte wat die kleur ignoreer, is dit 1px so hopelik te klein om te sien.

PS: Ek het dit al jare gesê, maar internetdiensverskaffers moet intekenare bestuur en nie e-posdiensverskaffers nie. Ek sal my nuusbrief by Google kan registreer en Gmail-gebruikers kan aanmeld ... en my e-posse moet altyd na die posbus gestuur word. Is dit belaglik moeilik? Seker ... maar dit sou hierdie ramp regstel. En e-poskliënte moet van die mark ontslae raak as hulle nie moderne HTML- en CSS-standaarde ondersteun nie.