E-posbemarking en e-posbemarkingsautomatisering

Die byvoeging van 'n e-posvoorhoof het my posbus met 15% verhoog

E-pos aflewering is dom. Ek maak nie 'n grap nie. Dit bestaan ​​al meer as 20 jaar, maar ons het steeds 50+ e-poskliënte wat dieselfde kode anders vertoon. En ons het tienduisende internetdiensverskaffers (ISPs) wat almal hul eie reëls het oor die bestuur van SPAM. Ons het e-pos diensverskaffers (ESP's) wat streng reëls het waaraan besighede moet voldoen wanneer 'n enkele intekenaar bygevoeg word ... en daardie reëls word nooit werklik aan die ISP gekommunikeer nie.

Ek hou van analogieë, so laat ons hieraan dink.

sportmotor
 • Ek is Doug, die besigheid wat indrukwekkende sportmotors bou – my e-pos.
 • Jy is Bob, die kliënt wat 'n wonderlike sportmotor wil koop - u registreer vir my e-pos.
 • Ek moet die motor na u toe stuur, so ek kry die beste vervoerder wat ek kan kry - my e-pos verskaffer.
 • Ek voeg jou by as die ontvanger, maar my afleweraar glo my nie. Ek moet bewys dat u ingeteken het - dubbel opt-in.
 • Die vervoerder sê okay en kry die wonderlike sportmotor na die bestemmingspakhuis - Ek klik stuur met my ESP.
 • Die pakhuis teken dit ontvang – a boodskap by u ISP ontvang.

Dit is wanneer dit lekker word.

 • Jy gaan pakhuis toe - u e-poskliënt.
 • Die pakhuis het geen rekord van die wonderlike sportmotor nie - dit is nie in u inkassie nie.
 • U kyk oral en vind dit uiteindelik agter waar niemand kyk nie - dit is in u SPAM-lêergids.
 • Jy moet vir die pakhuis sê om nooit jou aflewerings van my agter te sit nie – gemerk as Nie strooipos nie.
 • Die kar is tot die kak geslaan, mis drie bande, en wil nie start nie – u e-poskliënt kan nie die HTML lees nie.
sportmotor verniel

Wat vertel die sportmotorbedryf my?

 • Neem vyf keer langer om 'n belaglik duur sportmotor te bou wat baie meer beskermend is teen die skeepvaart - toets u e-posadres.
 • Huur 'n derde party om op te pas en die aflewering van elke wonderlike sportmotor aan al jou kliënte te monitor.

Dit is waansin.

Dankie tog vir die monitering van posboksplasing.

Hoe ons ons posbus koers verhoog het

Byvoorbeeld, ons het 'n paar veranderings in die ontwerp aangebring Martech Zone nuusbrief. Saam met die skoonmaak van die kode, het ons ons nuutste podcasts bygevoeg en 'n paragraaf oor die nuusbrief bygevoeg om die e-pos te open.

Slegte idee. Ons e-posafleweringsyfer vir dieselfde intekenare en dieselfde e-pos het met 15% gedaal. Vir ons is dit 'n groot aantal - daar kan 15,000 meer e-posse in die SPAM-vouer stroom as voorheen. Ons moes dit dus regmaak. Die probleem moes wees dat die statiese teks op elke e-posadres was. Aangesien die mees onlangse daaglikse of weeklikse berigte in die nuusbrief daarin verskyn, het ek my afgevra of ek teks sou kon voeg bo-aan die e-pos waarin die titels verskyn. Dit sal daartoe lei dat elke veldtog 'n ander paragraaf bo-aan die e-pos het.

Om die teks weg te steek, het ek CSS-styletikette en inline CSS gebruik, ek het die teksgrootte op 1px gestel vir belaglike e-poskliënte wat nie teks sal versteek nie. Die resultaat? Ek het nou 'n dinamiese lys van die plasings wat in die voorskouvenster van e-poskliënte verskyn en 'n e-pos wat teen vorige inkassie-tariewe afgelewer is.

Hier is 'n grafiek van ons inkassie-afleweringstariewe. Jy sal sien dat ons aan die begin van die jaar aansienlik daal en dan terugspring na die tiende.

e-pos inboks koers

Dis reg, daardie dom verandering het my inkassiekoers met 15% verbeter! Dink daaraan – dieselfde e-pos, net met 'n paar reëls teks aangepas wat die gebruiker nie eers kan sien nie.

E-posaflewering is dom.

Hoe het ek die verborge voorhoof gemaak?

Verskeie mense het gevra hoe ek die dinamiese inhoud in die e-pos gemaak het. Eerstens het ek hierdie CSS-verwysing bygevoeg binne die styletikette in die kop van die e-pos:

.preheader { display:none !important; visibility:hidden; opacity:0; color:transparent; height:0; width:0; }

Vervolgens, in die eerste reël van inhoud onder die lyfmerker, het ek kode geskryf wat die eerste drie postitels opgespoor het, dit met 'n komma aaneengeskakel het en dit binne die volgende span geplaas het:

<span class="preheader" style="display: none !important; visibility: hidden; opacity: 0; color: transparent; height: 0; width: 0;"><?php echo $preheader; ?> in today's Martech Zone Weekly!</span>

Die resultaat is soos volg:

<span class="preheader" style="display: none !important; visibility: hidden; opacity: 0; color: transparent; height: 0; width: 0;">The Stupid Way I Increased Our Inbox Placement Rate by 15%, What Strategies, Tactics, and Channels Should Marketers Focus on in 2017, What is a Demand-Side Platform (DSP)? in today's Martech Weekly!</span>

Let daarop dat ek 'n styl bygevoeg het wat die lettertipe kleur wit maak, sodat dit nie gesien word nie, selfs al word dit vertoon, en vir kliënte wat die kleur ignoreer, is dit 1px, hopelik te klein om te sien.

NS: Ek het dit al jare gesê, maar ISP's moet intekeninge bestuur, nie ESP's nie. Ek behoort my nuusbrief by te kan registreer Google en laat Gmail-gebruikers inteken … en my e-posse moet altyd na die inkassie gestuur word. Is dit belaglik moeilik? Seker ... maar dit sal hierdie ramp regmaak. En e-poskliënte behoort van die mark uitgejou te word as hulle nie moderne HTML- en CSS-standaarde ondersteun nie.

Openbaarmaking: Martech Zone is 'n filiaal van Google Werkruimte en ek gebruik ons ​​geaffilieerde skakel in hierdie artikel. Krediet vir die Inbox-skermkiekie: SendInBlue.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

3 Comments

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.