Hoe om 'n e-pos te ontwerp om 'n kliënt te herstel

herstel die hart

Die meeste bemarkers werk daaraan om strategieë te kry, te groei, te hou. Kry klante, groei klante en behou klante. Na die bywoning van a Webtrends-konferensie, Ek het dit ook geleer die herstel van ekskliënte is 'n uitstekende strategie.

Sedert ek die konferensie bygewoon het, hou ek my oog vir 'n herbetrokkenheid- of herstelveldtog. Onlangs het ek my doodgemaak Boingo draadlose rekening. Die diens het perfek gewerk en het 'n uitstekende iPhone-toepassing gehad wat enige deelnemende lughawe met 'n aanraking op die skerm verbind het. Ek het die rekening nie gesluit nie weens die diens ... ek was net van die pad af, so ek het dit nie meer nodig gehad nie.

Toe ek die e-pos ontvang het, was ek onder die indruk van die funksies, uitleg en onberispelike ontwerp. Elke kenmerk van die e-pos is noukeurig ontwerp en goed uitgevoer:
boingo.png

 1. Brand - die e-pos is sterk gebrandmerk, dus is daar geen verwarring oor die sender nie.
 2. Boodskap - daar is 'n baie sterk oproep wat 'n oorsig van die e-pos is, sodat u nie verder hoef te lees as u nie wil nie.
 3. Bied - daar is 'n kennisgewing van 'n spesiale aanbod, wat die nuuskierigheid van die leser verhoog, sodat hulle dieper ingrawe.
 4. waarde - Voordat hy die aanbod noem, is Boingo effektief om eers te laat weet wat verbeter word aan hul diens! Hulle volg ook die hele e-pos op met 'n PPS wat 'n paar ekstra funksies bevat.
 5. Bied besonderhede - die feitelike besonderhede van die werklike aanbod is sterk aangedui in die afskrif van die boodskap.
 6. Owerheid - die boodskap word deur die werklike president en uitvoerende hoof onderteken. Dit gee aan die kliënt hoe belangrik hy is ... die boodskap kom van bo af! (Natuurlik besef ek dat dit nie is nie ... maar die afleiding is baie belangrik.
 7. Opname - nie genoeg? Boingo gee soveel om dat hulle wil weet hoekom. As u nie van die aanbod gebruik maak nie, wil hulle ten minste hoor hoekom. Die opname wat hulle ontwerp het, was kort, soet en tot die punt.

Na my mening is dit 'n baie goed ontwerpte en uitgevoerde veldtog. Het dit my my rekening laat hernu? Nie op hierdie stadium nie, aangesien ek nie in staat is om die diens te gebruik nie. Gelukkig was dit een van die opsies in die opname wat gevra het waarom ek nie sou hernu nie. Sal ek my Boingo-diens hernu as ek weer op pad is? Absoluut!

4 Comments

 1. 1

  Dis 'n oulike e-pos!

  Ek kry gewoonlik baie kak e-posse. Maar ek blog oor hulle! Ek plaas 'n skakel in die webvorm vir hierdie opmerking as jy belangstel in die gemors wat ek gewoonlik kry.

 2. 2
 3. 3

  Ek sien een probleem hier. Baie besigheidsgebruikers se beelde is in hul Outlook geblokkeer. Bv. wanneer ek 'n promo-e-pos kry, is die ontwerp die laaste ding wat ek daar sien. Ek sien gewoonlik 'n aantal willekeurige tekskassies wat 'n e-pos onmoontlik maak om te lees. Wanneer ons e-posopvolgveldtogte skep, probeer ons dinge eenvoudig, persoonlik en kort maak, en ons kry baie kliënte se antwoorde.

  • 4

   Hallo Daria,

   HTML-e-posse is steeds aan die toeneem. Toe ek 'n paar jaar terug by ExactTarget gewerk het - HTML-e-posse was feitlik 'n uitsondering, maar die jongste statistieke wat ek gelees het, was 85%+ aanvaarding. Mobiele toestelle doen ook 'n baie beter weergawe van HTML (en groei). iPhone en Crackberry hanteer HTML-e-posse fantasties.

   Ek glo dat die opbrengste op HTML-e-pos veel swaarder weeg as die weergawe-uitsonderings.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.