E-posbemarking volgens die getalle

e-pos bemarkingsnommers

My goeie vriend, Chris Baggott, is op die punt om sy eerste boek, Email Marketing By the Numbers, uit te reik. Chris het die boek saam met geskryf Ali Verkope, 'n ander vriend van my.

Chris is 'n stigtervennoot in Presiese teiken, die onderneming by wie ek as produkbestuurder werk. Chris se blog (saam met ander fantastiese leiers en werknemers) het ExactTarget in die stratosfeer gedruk - aangewys as een van Inc se 500 vinnigste groeiende maatskappye in die land.

Nie net het ek die plesier gehad om saam met Chris by ExactTarget te werk nie, ek debuteer ook in sy boek - praat oor outomatisering en integrasie. Ek sien uit daarna om die boek te lees, sowel as die opgewondenheid om myself in druk te sien! Ek het al vir tydskrifte geskryf, maar nog nooit 'n boek nie. Dit het my eintlik gedruk om self te begin skryf. Ek het ongeveer 75 bladsye oor wat ek in my eerste jaar van blog geleer het. Ek moet egter daarop terugkeer!

Chris begin ook sy volgende onderneming, Kompendium sagteware. Ek het ook die plesier gehad om saam met Chris aan hierdie opstart te werk - ons het baie aand gesels oor die ongelukkige kompleksiteit van bloginterfaces en die onvermoë van lesers om maklik inhoud te vind. U sal Compendium binnekort op die kaart sien doen net dit! Ek wil nie te veel op die sak daarop uitlaat nie, maar ek is opgewonde om te sien hoe Chris se visie werklikheid word Presiese teiken het gedoen. Chris werk nou voltyds aan Compendium. Ek het 'n seun wat universiteit toe gaan, dus moes ek die veilige roete kies en hou by 'n onderneming wat al ontplof het!

Bestel vooraf u eksemplaar van e-posbemarking per nommer! E-pos is steeds 'n ongelooflike tegnologie met baie meer belofte. Anders as enige ander tegnologie, is toestemmings-gebaseerde e-pos steeds aan die voorpunt van 'bemarking'. Dit wil sê, u het my toestemming gegee om met u te kommunikeer, en ek kan die kommunikasie na u toe stuur wanneer dit nodig is. Televisie, Radio, Koerante, RSS het steeds 'n groot afhanklikheid van die kliënt, kliënt of voornemens wat 'instem'. E-pos het vir ons 'n deel van die alledaagse lewe geword (ek weet nie wat ek voor e-pos gedoen het nie!) En sal so bly.

Ek kan nie wag om 'n eksemplaar van die boek te kry nie! En dit moet beter onderteken word, Chris!

6 Comments

 1. 1
  • 2

   Sout,

   I hope so! Chris is a great guy and is an Email Evangelist who’s touted the power of Email all over the globe for the last 5 years. His advise is proven and up front. Email is looked at a little like “yesterday’s” technology but it’s anything but. Marketers are finding email integration, landing pages, triggered sends, etc. are driving more and more traffic and revenue to their sites.

   Dankie!
   Doug

 2. 4

  It IS a great book and the buzz has begun around it in our circle in Atlanta. Doug, good to find your blog and best wishes to you, Chris and the thought leaders at Exact Target and Compendium. Get back down to Atlanta and have a steak with me sometime! Scott

 3. 5

  Scott,

  Great to hear from you and glad you found me! I look forward to meeting up with you again soon.

  For folks who don’t know: Definition6 is one of the pioneers of leveraging technology in Marketing. If there were a single company I’ve worked with that understood cross-medium advertising, automation, and the ability to leverage the strengths of each, it’s Definition6.

  Scott and team are absolute thought leaders in the industry. I had the pleasure of going to dinner with Michael Kogon (CEO) and Scott one night and it was a breath of fresh air. I flew out of Atlanta in a buzz, alive with ideas and excited to get back to improving our product.

  Microsoft has recognized Definition6 over and over for their ingenuity and expertise. It’s an incredible team! When we look to the ‘Agency of the Future’, I think Definition6 is already a great example!

  Thanks for stopping by and letting me know you were here, Scott!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.