E-posbemarking volgens die getalle

e-pos bemarkingsnommers

My goeie vriend, Chris Baggott, is op die punt om sy eerste boek, Email Marketing By the Numbers, uit te reik. Chris het die boek saam met geskryf Ali Verkope, 'n ander vriend van my.

Chris is 'n stigtervennoot in ExactTarget, die onderneming by wie ek as produkbestuurder werk. Chris se blog (saam met ander fantastiese leiers en werknemers) het ExactTarget in die stratosfeer gedruk - aangewys as een van Inc se 500 vinnigste groeiende maatskappye in die land.

Nie net het ek die plesier gehad om saam met Chris by ExactTarget te werk nie, ek debuteer ook in sy boek - praat oor outomatisering en integrasie. Ek sien daarna uit om die boek te lees, sowel as die opgewondenheid om myself in druk te sien! Ek het al vir tydskrifte geskryf, maar nog nooit 'n boek nie. Dit het my eintlik aangespoor om self te begin skryf. Ek het ongeveer 75 bladsye oor wat ek in my eerste jaar van blog geleer het. Ek moet egter daarop terugkeer!

Chris begin ook sy volgende onderneming, Kompendium sagteware. Ek het ook die plesier gehad om saam met Chris aan hierdie opstart te werk. Ons het baie aand gesels oor die ongelukkige kompleksiteit van bloginterfaces en die onvermoë van lesers om maklik inhoud te kon vind. U sal Compendium binnekort op die kaart sien doen net dit! Ek wil nie te veel op die sak daarop uitlaat nie, maar ek is opgewonde om te sien hoe Chris se visie werklikheid word ExactTarget gedoen. Chris werk nou voltyds aan Compendium. Ek het 'n seun wat universiteit toe is, dus moes ek die veilige roete kies en hou by 'n onderneming wat al ontplof het!

Bestel vooraf u eksemplaar van e-posbemarking per nommer! E-pos is steeds 'n ongelooflike tegnologie met baie meer belofte. Anders as enige ander tegnologie, is toestemmings-gebaseerde e-pos steeds aan die voorpunt van 'bemarking'. Dit wil sê, u het my toestemming gegee om met u te kommunikeer, en ek kan die kommunikasie na u toe stuur wanneer dit nodig is. Televisie, Radio, Koerante, RSS het steeds 'n groot afhanklikheid van die kliënt, kliënt of voornemens wat 'instem'. E-pos het vir ons 'n deel van die alledaagse lewe geword (ek weet nie wat ek voor e-pos gedoen het nie!) En sal so bly.

Ek kan nie wag om 'n eksemplaar van die boek te kry nie! En dit moet beter onderteken word, Chris!

6 Comments

 1. 1
  • 2

   Sout,

   Ek hoop so! Chris is 'n wonderlike man en is 'n e-pos-evangelis wat die afgelope vyf jaar die mag van e-pos oor die hele wêreld aangewys het. Sy advies is bewys en van vooraf. E-pos word na 'gister se' tegnologie gekyk, maar dit is alles behalwe. Bemarkers vind e-posintegrasie, bestemmingsbladsye, geaktiveerde versendings, ensovoorts, en lei meer en meer verkeer en inkomste na hul webwerwe.

   Dankie!
   Doug

 2. 4

  Dit is 'n wonderlike boek, en daar is 'n geselskap in ons kring in Atlanta. Doug, dit is goed om u blog te vind en die beste wense vir u, Chris en die leiers van denke by Exact Target and Compendium. Gaan terug na Atlanta en eet 'n steak saam met my! Scott

 3. 5

  Scott,

  Heerlik om van jou te hoor en bly dat jy my gevind het! Ek sien daarna uit om binnekort weer met u te vergader.

  Vir mense wat nie weet nie: Definisie6 is een van die pioniers om tegnologie in bemarking te benut. As daar 'n enkele onderneming was waarmee ek saamgewerk het, wat advertensies, outomatisering en die vermoë om die sterk punte van elkeen te benut, te verstaan, is dit Definition6.

  Scott en die span is absolute leiers in die bedryf. Ek het die genot gehad om een ​​aand saam met Michael Kogon (uitvoerende hoof) en Scott te gaan eet, en dit was 'n vars briesie. Ek het in Atlanta uit die lug gegaan, lewendig met idees en opgewonde om terug te kom na die verbetering van ons produk.

  Microsoft het Definition6 oor en oor erken vir hul vindingrykheid en kundigheid. Dit is 'n ongelooflike span! As ons na die 'Agentskap van die toekoms' kyk, dink ek dat Definition6 al 'n uitstekende voorbeeld is!

  Dankie dat u hier kom inloer het en my laat weet het dat u hier is, Scott!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.