Ongelooflike nuwe e-posontwerp (benodig)

Hier is nog 'n e-pos wat ek graag wil kry, maar gewoonlik niks daarmee doen nie! Dit is die Downtown Indianapolis, ongelooflik nuwe e-pos.

Ek bly ingeteken omdat ek hoop dat 'n nuwe ontwerp na vore kom - die inligting aan die sentrum van Indianapolis bevorder is alles daar, maar die ontwerp maak die e-pos onleesbaar en onbruikbaar. Dit is waarom:

 • Daar is geen hoofskakel in die hoofinligting na die werklike webwerf vir Indy Downtown Inc. Miskien is dit 'n toesig, maar ek dink dit het dit regtig nodig.
 • Die beelde in die opskrif is klein en nutteloos - ek kan dit nie eers uitmaak nie. My raaiskoot is dat wie ook al die e-pos ontwerp het, 'n baie kleiner resolusie as ek het, sodat dit miskien groter lyk. Hulle neem waardevolle ruimte in 'bo die vou' ... die ruimte wat mense eintlik het kan sien wanneer hulle die e-pos in hul kliënt open.
 • Die eerste paragraaf links, 'N Woord van IDI, is 'n swak titel en onoortuigend. Mense weet miskien nie eens wat 'n IDI is nie?
 • Die lettergrootte is klein, onleesbaar en het geen paragraafbreuke of kolpunte nie, sodat my oë die inhoud kan deursoek. As gevolg hiervan het ek dit nie gelees nie! Die beeld was egter 'n uitstekende oproep!
 • Die kalendergebeurtenisse is waarskynlik die beste ding met hierdie e-pos, maar daar is geen oproep tot aksie oor die gebeure nie ... gee my 'n skakel om kaartjies te koop en meer inligting oor elke geleentheid te kry, sodat ek kan gaan! Ek gaan nie 'n geleentheid hier sien nie en gaan probeer om dit op Google te soek. Ek het nie tyd daarvoor nie!
 • Die inhoud word verpletter en onnodig in dun kolomme gepers. Mense is op veel groter monitors nou met wyer resolusies ... beweeg na 'n 800 tot 1000 pixel wye formaat. Aangesien u kalender 'n regterkantbalk is, sal die gebruiker nie omgee om horisontaal te blaai om die sybalk te bereik en dan te lees nie.
  Verwyder asseblief
  die 2
  kolomme gepers
  in 1…
  daar is net
  genoeg kamer
  vir 'n paar
  woorde en dit is
  regtig moeilik
  om te lees.
 • Daar moet ten minste een oorweldigende oproep tot die e-pos wees. Wil u hê dat ek die stadsmark moet besoek? Konsertkaartjie koop? Gee my een unieke oproep tot aksie in plaas van 'n keuse uit 40. Vertel my meer oor een ding as al die ander wat my daarheen sal dryf.
 • Neem bestemmingsbladsye en uittreksels in as u bekommerd is oor kamer. Skryf 'n kort uittreksel met 'n skakel na die 'volledige verhaal' wat my na 'n bladsy met asemhalingskamer en addisionele inligting bring.
 • Waar is die foto's van mense? As ek nie glimlaggende foto's van mense in hierdie e-pos het nie, voel dit vir my asof ek 'n brosjure of nuusartikel lees. Foto's van mense wat hierdie geleenthede en plekke in Indy se middestad geniet, sal met my kontak maak.
 • Wat het verlede week gebeur? Hoe gaan dit met 'n goeie samevatting van 'n geleentheid of besigheid wat u per e-pos bevorder het met kommentaar van die lesers oor die fantastiese tyd wat hulle gehad het? Maak dit persoonlik!

My punt is nie om hierdie e-pos te verslaan nie. Soos ek gesê het, is dit propvol inligting ... miskien te veel! Dit is duidelik dat die mense wat die eksemplaar geskryf het, hul huiswerk gedoen het - dit moet net beter aangebied word sodat lesers dit kan gebruik en daarop kan reageer.

ongelooflik nuut

Een kommentaar

 1. 1

  As ek die ontwerpers/skrywers van die e-pos was, sou ek def. sny die kopie met ten minste 1/2. Jy kan sekere artikels aan 'n ander bladsy met inhoud koppel.

  Te veel kopie vir 'n e-pos.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.