Ek het my Basecamp-rekening vandag gekanselleer

basiskamp1

Base CampIn die verlede was ek 'n aanhanger van 37 Seine. Ek glo dat hulle hul dag vooruit was met die ontwerp en eenvoud van gebruikerskoppelvlakke. Hul boek, Aan Real, het steeds 'n impak op hoe ek produkvereistes ontwikkel, ontwerp en bou. Ek gebruik 'n Base Camp het rekening gehou en verskeie van my projekte en kliënte daar sedert verlede somer opgespoor.

Tydens die lees van die 37 Seine blog die afgelope jaar, het ek opgemerk dat die toon van die blog dramaties verander het, meer oordeelkundig en eindig eerder as nuuskierig en verkennend geword het. As voorbeeld, hierdie pos. 37 Seine verwerp aanlyn- / aflyn-toepassings heeltemal, met die uitgangspunt dat konneksie iets is wat ons almal oral sal hê. Hier is my opmerking wat ek op die blog geskryf het:

Die perspektief wat u hierna kyk, is so eng dat ek regtig geskok is as 'n aanhanger van 37 seine. U meng aanlyn- en vanlynfunksies met internetverbinding.

Dit is nie 'n kwessie van verbintenis nie, dit is 'n kwessie van hulpbronbestuur. As ek 'n toepassing kan hê wat die hulpbronne van 'n skootrekenaar net so effektief as die bediener gebruik, sowel as die gebruik van bandwydte tussen die twee, kan dit 'n fantastiese gebruikerservaring vir alle betrokkenes skep.

Ek het ook 'n opmerking bygevoeg dat die gebruik van die f-bom absoluut onnodig was. In 'n peiling wat ek op my blog gedoen het, het ongeveer 40% van die antwoorde gesê dat hulle nie van die gebruik van praatjies op die internet hou nie. In baie berigte het ek dit op 'n humoristiese manier gesien ... maar in die 37 seine-blog was dit konfronterend ... aan my, die leser wat dalk nie met hulle saamstem nie. Dit was oneerbiedig. Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, ek praat (te veel). Maar ek doen dit nie op my blog waar ek probeer om kontak met my lesers te maak eerder as om hulle te vervreem nie.

Vloekery is nie die rede waarom ek my kanselleer nie Base Camp Rekening vandag egter. Van die 12 gebruikers wat ek gehad het, was ek die enigste wat Basecamp eintlik gebruik het. Ek dink een ander vriend van my het 'n enkele taak gedoen, behalwe dat ek die laaste jaar die enigste gebruiker was (en ek het die rekening betaal). IMHO, die werklike toets van die bruikbaarheid van 'n toepassing, is of mense dit werklik gebruik. My kliënte en medewerkers het nie. Eintlik dink ek dat hulle dit vermy het omdat dit nie so gebruikersvriendelik was nie.

Dit is egter ook nie die rede waarom ek gekanselleer het nie. 'N Paar dae gelede het hul blog weer 'n bietjie onkunde bekendgestel: Mense blaai nie ... e-posse nie. Miskien moes hulle met die 6,000 XNUMX kliënte wat ons bedien, gesels het wat ongelooflike omskakelings- en deursyferings kry op goed ontwerpte e-posse wat benodig word. Die teorie oor 'bo die vou' staan ​​steeds - die inligting wat lesers sien as hulle die eerste keer 'n e-pos open, is wat hulle betrek. Dit beteken egter NIE dat hulle nie blaai nie! Dus - sonder enige data om hul belaglike stelling te ondersteun, sal die lesers van die Signals vs. Noise-blog hulle nou glo en e-posse skryf wat nie informatief, nuttig, goed ontwerp is nie, ensovoorts ... alles omdat een of ander blog vir hulle gesê het dat dit die besliste antwoord.

Die rede waarom ek my Basecamp-rekening gekanselleer het, is dat ek vertroue in 37 seine verloor het. Ek is nie seker of dit arrogansie is as gevolg van die groei en sukses van hul onderneming nie, maar hul gloed het gefluister. Ek hou nog steeds van die eenvoudige funksies van hul toepassings ... maar dit lyk asof die toepassings as geheel nie die landskap verander soos in die verlede nie. Sien jou later, 37! Dit was lekker terwyl dit geduur het.

Ironies genoeg het ek oorgeskakel na iGTD, 'n lessenaarprogram.

88 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ek stem saam dat dit nie nodig is om blogs te vloek nie. As u nie u punt kan oorkom sonder om te vloek nie, dan is dit nie so 'n sterk punt nie.

  Dit lyk asof dit daar gestel word om reaksie te kry, want ek het opgemerk dat daar byna 200 opmerkings in die 37 seine-blog was.

  • 3

   Stephen - het ingestem. Wat vloek betref, dit is die respekgedeelte wat ek nie verstaan ​​nie. Met 'n bietjie talent kan jy iemand steeds skok, eerlik en deursigtig wees, maar tog respekvol bly. Ek verstaan ​​nie hoe vloekery ooit 'n maatskappy se blog kan bevoordeel nie.

 3. 4

  Ek het vroeër gereeld die 37Signals-blog gelees, maar raak te gefrustreerd daarmee en die mense daaragter. Slim mense, en ek waardeer hul fokus op eenvoud en die fokus op die gebruiker. Maar, net soos u opgemerk het, het die klem op die blog meer eksklusiwiteit en absolutisme geword ('ons is reg, almal is net dom'), en ek het dit neerbuigend en irriterend gevind.

  IMHO, die mense agter 37Signals het toegegee aan iets wat vandag skynbaar al te algemeen is ... die aanname dat, ja, omdat ONS maatskappy daarin geslaag het, dan is ons manier van doen die regte manier EN almal kan ons sukses herhaal deur ons metodes te leer.

  Hogwash. Daar is skokkend baie uitmuntende briljante mense en wonderlike maatskappye wat vlam gevat het weens slegte geluk of slegte tydsberekening, asook ongelooflike dwase mense en walglike maatskappye wat geslaag het as gevolg van blote geluk en goeie tydsberekening. Net te veel mense aanvaar in die algemeen korrelasies en oorsake waar daar logies nie bestaan ​​nie.

  Ek verkies die nederiger benadering: hier is wat ons gedoen het, hier is wat ons maatskappy gedoen het ... neem daaruit wat u wil. Miskien sal dit goed werk vir u, miskien is dit 'n aaklige opsie vir u firma ... u weet die beste.

  • 5

   Goeie punte, Adam.

   Ek dink een van die lesse hiervan is dat 'n blog 'n seën of vloek vir u onderneming kan wees. As u 'n gek is ... sal u blog dit waarskynlik verklap. Mense hou nie daarvan om met rukke te werk nie. Die toon van hul blog het my regtig van hul hele maatskappy afgewys.

   Wat interessant is, is om die laaste maand van die inskrywings te lees en dit met die boek Getting Real te vergelyk. Die toon is so verskillend in hul nederige begin.

 4. 6

  Ek is bly om te sien dat ek nie die enigste persoon is wat gevind het dat hul kliënte nie net Basecamp gebruik het nie, maar nooit ook daarby sou aanmeld nie.

 5. 7

  @Adam:

  Dit is asof u my gedagtes gelees het en dit dan op 'n baie bondiger manier neergeskryf het as wat ek kon hê.

  Ek het ook 'n paar maande gelede van 37's ingeteken weens hul 'ons is reg, almal anders is verkeerd - kyk na ons, is ons nie fantasties' nie. Hartseer, regtig. Dit is ongetwyfeld talentvolle mense.

 6. 8

  Let ook daarop dat hulle Mark Hurst / Good Experience in die verlede aangehaal het, en ek glo dat hulle tydens sy Gel-konferensie gepraat het. Die Good Experience-nuusbrief is een van die langste e-posse wat ek ontvang ... en ek blaai gewoonlik deur elke woord daarvan.

 7. 9

  Sommige punte: ek stem heeltemal saam met die verandering van toon, en het ook ontsteld geraak daaroor. Ek lees beslis nie elke dag SvN met die entoesiasme wat ek vroeër gehad het nie. Ek wil egter 'n paar teenpunte bied:

  1. U klink nie soos die Basecamp-teikenkliënt nie, veral nie as u die funksies daarvan kan vervang deur 'n losstaande lessenaarprogram nie. En as u klante nie aanmeld nie, kry hulle waarskynlik hul PM-behoeftes elders gevul.

  2. Re: vloekery, dit is hul blog. Wat my betref, wil ek eerder eerlike inhoud hê as die witgekalkte kak wat u oral lees.

  3. Ek het gedink dat dit nie duidelik is nie, en hulle verwys spesifiek na registrasie- / inleidings-e-posse, nie e-posbemarking in die algemeen nie. Onthou, een van hul doelwitte is om so winsgewend as moontlik te wees en gebruikersfrustrasie te verminder deur ondersteuningsbehoeftes uit te skakel waar nodig. As hulle dit plaas, het hulle waarskynlik baie ondersteuningsversoeke gesien van mense wat nie die e-pos wat aan hulle gestuur is, volledig gelees het nie. Ek is nie seker watter aansporing hulle het om hier te lê nie. En u reaksie vind my * effens * verdedigend en vanuit die POV van 'n e-posbemarker (maak my reg as ek verkeerd is).

  - SirZ

  • 10

   Hallo SirZ! Alle goeie punte, laat my reageer:

   1. Miskien. Ek het net na 'n lessenaarprogram gegaan totdat ek 'n ander instrument vir projekbestuur / produkbestuur gevind het. Ek glo dat daar 'n wonderlike app moet wees om met kliënte te deel - ek is vol vertroue dat Basecamp dit nie beoordeel op die antwoord van my kliënte nie. E-pos was nog steeds die primêre manier om take, projekdoelwitte, dokumente, ens. Te kommunikeer.

   2. Ek is almal vir deursigtigheid, maar u kan u punt oordra sonder om te vloek. My punt hieroor is dat dit onnodig en sal vervreem sommige mense wat van u produkte en u onderneming hou. Dit is bloot 'n hoflikheid uit respek.

   3. U is heeltemal korrek, my antwoord is defensief as 'n e-posbemarker. Die IT-wêreld is geneig om e-poskommunikasie in twee groepe te verdeel: operasioneel en bemarking. As die punt daarvan is dat operasionele e-posse nie moet geskuif word nie, moet hulle die basis hiervoor bied. Om dit net te stel, maak dit nie waar nie.

   Op grond van ons kliënte lyk die werklikheid baie anders. Ek het nie goeie data om my opposisie te ondersteun nie, maar my persoonlike ervaring is inteendeel. 'N Operasionele e-pos oor hoe om te registreer is 'n perfekte plek om langkopie-HTML met skermkiekies, beskrywings en ander uitstekende ontwerppraktyke te gebruik. Ek kan argumenteer dat 'n operasionele e-pos 'n baie beter plek is om te blaai as 'n bemarkings-e-pos, aangesien die intekenaar eintlik verwag om die kommunikasie te kry!

   Dit is ook die perfekte geleentheid vir geleenthede vir verkoop en kruisverkope. U het 'n betrokke kliënt wat op grond van die inhoud van die e-pos wat u stuur, addisionele produkte of dienste kan waardeer.

   Dankie vir die kommentaar!

   • 11

    Copper Project is 'n uitstekende aanlyn-oplossing wat u self kan aanbied (of hul gasheer diens kan gebruik). Dit het drie geure wat afhangend van u behoeftes toenemend duurder word. Ek vind dat die standaardweergawe in 90% van my gevalle goed werk.

    Ek het die Basecamp-verhoor gedoen en eerlik gesê, dit het nie die belofte gestand gedoen dat al die hype my laat glo het dat dit sou gebeur nie. Ek sukkel nog steeds om hulle ook te stop om my kredietkaart te faktureer, en hulle is van die einde af nie baie behulpsaam nie.

    Kliëntediens maak nie deel uit van die 37Signals-leksikon nie, wat ek nogal hartseer vind omdat hulle op so 'n groot golf van groot PR en algemene welwillendheid gery het. By die lees van hierdie blog en ander blyk dit dat hulle hul persepsie in die mark begin wegkalwe het. net hartseer.

    • 12

     Net 'n opdatering. David Heinemeier Hansson het die twee maande kredietkaartfooie wat ek betwis het, genadiglik terugbetaal. Ek dink net die proses was baie moeiliker as wat dit moes wees.

     Ek hoop dat hulle verstaan ​​wat hulle vir ons verteenwoordig. 37Signals het regtig een van die plakkaatkinders / -ondernemings vir die web2.0-beweging geword en dit sal jammer wees om die beeld te sien besoedel.

     Hier is 'n paar tesisse uit die Cluetrain Manifesto wat veral relevant lyk ...

     18 maatskappye wat nie hul markte besef nie, is nou van persoon tot persoon gekoppel, wat gevolglik slimmer word en diep in gesprek gevoeg word, mis hul beste geleentheid.

     21 Maatskappye moet verlig en hulself minder ernstig opneem. Hulle moet 'n sin vir humor kry.

     89 Ons het werklike krag en ons weet dit. As u die lig nie heeltemal sien nie, sal daar 'n ander uitrusting wees wat aandagtig, interessanter, lekkerder is om mee te speel.

     95 Ons word wakker en skakel aan mekaar. Ons kyk. Maar ons wag nie.

     ... en van Nordstroms ...

     Maak dinge reg met klante, anders bly u oor

  • 13
 8. 14

  Ek was 'n groot gelowige van 37Signals sedert hul boek en het gedink dat hul hoofrede op SXSW verlede jaar uitstekend was. Dit gesê, ek het gedink dat ek die enigste een was wat Basecamp minder as perfek gevind het. Ek gebruik dit steeds elke dag, maar ek is bang daarvoor in plaas daarvan om verlig te voel dat ek die boeie van my lessenaarprogramme gebreek het. Wat die stemtoon van hul blog betref, kan ek nie regtig kommentaar lewer nie, aangesien ek net 'n semi-gereelde leser is, maar ek voel sterk dat almal wat vloek in 'n 'professionele' omgewing, probeer om hard met die coole te speel. kinders.

 9. 15

  Ek was self verbaas om te sien hoe hulle die F-bom in hul pos gebruik. Soos u so tereg gesê het, is dit blykbaar onnodig, en uiteindelik net jeugdig. Die 'cool' faktor om anti-establishment te wees, het lankal begin dun word. In dieselfde tevergeefsheid dat dit hul blog is, soos SirZ opgemerk het, dink ek niemand dink dat hulle nie die reg het om dit te doen nie, maar dit maak dit nie verstandig nie, en ook nie Ek moet dit persoonlik aanvaar.

  Hulle boek was vir my 'n grap. Retoriek van individue wat vrymoedig was om vrymoedig te wees. Die meeste pioniers in alle bedrywe loop beslis nie met die hoofstroom nie, maar die f-off-houding is belaglik. Nee, om eenvoudig te wees ter wille van eenvoudig wees is NIE altyd 'n goeie idee nie.

  Ek is ook nog altyd gekniehalter deur hul strewe na Rails, of gebrek daaraan. 37 Signals het by verskeie geleenthede gesê dat hulle nie wil hê dat Rails hoofstroom of “te suksesvol” is nie, en dat die fanboys dit opvreet. Seker ... op 'n hoofvlak wat miskien lekker kan wees ... maar laat ons pragmaties wees. Een van die grootste uitdagings wat Ruby en veral Rails-ontwikkelaars in die gesig staar, is die relatiewe skaarsheid van omgewings wat maklik gebruik kan word. Ruby het net nie die alomteenwoordigheid wat PHP, of selfs Python het nie. Alhoewel ontwikkeling 'n stokperdjie kan wees, doen ek dit hoofsaaklik om geld te verdien. Ek is gelukkig dat ek dit kan doen waarvoor ek geld verdien, maar ek moet steeds die rekeninge betaal en die kinders kos gee. Om mense te vra om soveel vertroue, moeite en hulpbronne in iets te plaas, en dan vir hulle te sê dat u nie wil hê dat dit so suksesvol moet wees as wat dit kan wees nie ... om sodoende die winsgewendheid van die gebruik daarvan te maksimeer ... lyk vir my 'n varkens.

  37 Seine is lank gelede deur hubris vergiftig. Ek is verbaas dat dit mense so lank geneem het om dit te begin sien. Hulle bestaan ​​hoofsaaklik vir hulself as 'n bemarkingsmasjien.

 10. 16

  Nog een ding wou ek SirZ uitwys. Ongeag Karr se bekwaamheid as e-posbemarker, sal ek sy opinies nie heeltemal onteer nie. Besef ook dat dit hom insig en kennis van die bedryf bied en wat meer effektief is as ander, insluitend jouself, en moontlik 37 seine. Menings alleen verdien nie geld nie, resultate verdien geld ... en as mnr. Karr se metodes resultate lewer, wie is jy om dit te verdiskonteer?

 11. 17

  Ek stem saam dat die toon dat hul blog te 'alles weet' en die verlange verloor om dit reg te kry. Ek het ook gevoel dat in die bekendstelling van Highrise, wat te hype was, en oorskat is noudat ons dit gesien het. Ek het nog steeds my Basecamp-rekening, maar hou noukeurig dop.

 12. 18

  Een ding wat my regtig geïrriteerd het oor 37signals, is hul 1,000,000 Basecamp-gebruikersbemarkingsveldtog. Dit is net nie baie eerlik nie, want ek is positief en 'n groot persentasie daarvan is nie aktiewe gebruikers nie.

  Ek het ten minste 4 verskillende Basecamp-rekeninge en het die afgelope paar maande net een daarvan gebruik. Soos jy Doug, sien ek dat daar by elke projek 'n handjievol gebruikers was wat nog nooit aangemeld het nie, of net een of twee keer aangemeld het om dit na te gaan.

  En omdat daar geen live demo is nie, is ek seker dat baie mense vir die gratis rekening registreer net om die sagteware na te gaan en dit uiteindelik nie vir iets egs te gebruik nie.

  • 19

   Ade,

   Dit is regtig 'n interessante punt, laat my dink aan die aantal koerantintekenaars;). Ek is regtig verbaas oor die geweldige reaksie op hierdie boodskap! Dit lyk asof 'n hele paar mense op 'n forum gewag het om hul ontevredenheid uit te spreek.

   BTW ... die ander persoon van wie ek gepraat het, was jy. 😉

 13. 20

  Interessante punte. Dankie vir die artikel. Altyd interessant om die alternatiewe perspektief te sien (die meeste dinge wat 'n mens aanlyn oor 37 seine lees, is gloeiende lof).

  Uiteindelik het ek my Basecamp-rekening ook gekanselleer, maar het meer te make met die feit dat die funksionaliteit net nie was wat ek nodig gehad het nie.

  U kan hierdie artikel interessant vind:

  37 Seine: Business Bloat vs. Feature Bloat

 14. 21
 15. 22

  Dit herinner my daaraan dat ek my rekening moet kanselleer. Ek het dit al maande nie gebruik nie en dit was altyd een van die dinge wat ek wou gebruik, maar nooit gedoen het nie.

  Sien jou Basecamp.

 16. 23

  Het dit ook nou net gekanselleer.

  Het dit selde gebruik, en my kliënte ook nie (soos blyk uit die laaste aanmeldingsdatums). Het hulle vanoggend gebel en gevra of ek dit moet byhou. Tot my verbasing (?) Het elkeen van hulle (4) NEE gesê!

  John.

  PS, my e-pos aan hulle:

  “Dit het niks te doen met die hele 'f-woord'-kontroversie nie,
  jy kan vloek wat jy wil, so ook ek ...

  Die probleem is dat ek myself betrap het terwyl ek vloek
  jou gereedskap en ek het dit baie moeilik gevind om te kry / te hou
  my kliënte om BackPack te gebruik.

  Onlangs het ek 'n projek / kliënt halfpad verloor
  kommunikasie (en BackPack het hierin 'n groot rol gespeel).

  'N Informele onderhoud vanoggend het aan die lig gebring dat AL my ander kliënte dit ook gevloek het, so die besluit was maklik ...

  FYI, sommige van my / hul bekommernisse:

  - Integrasie met e-pos en 'normale' projekvloei is sleg /
  nie bestaan ​​nie (lyk asof HighRise se cc-e-pos mag wees
  ietwat van 'n oplossing)

  - Die werf is eenvoudig te stadig

  - Die weergawe van lêers is onvoldoende en te basies

  - Gereedskap is nie behoorlik geïntegreer nie (skryfborde, 1 jaar later, nog steeds 'n friggin 'meta-refresh ?, dus 'n eenvoudige blaaier-terugknoppie werk nie)

  - Skryfborde, my gunsteling deel van u webwerf, ly aan buggy, eenvoudige formateringshulpmiddels (een kliënt het vir my gesê dat sy ure spandeer het om die ingelyste kollyste reg te kry)

  - Laastens, maar beslis nie die minste nie, soos ek pas uitgevind het, is data-uitvoer belaglik sleg. WTF gee om 'n XML-uitvoer, maar ek moet nog steeds alle lêers afsonderlik aflaai, die skryfborde afsonderlik stoor, ens. Ens. '

  Jy was eens voor die punt, maar dit is vinnige tye en ek dink dit is tyd vir eerlike introspeksie. ”

 17. 24

  Vir die rekord het ons nog nooit gesê "ons is reg nie, almal anders is verkeerd" en ons glo nie "ons is reg nie, almal anders is verkeerd"

  Ons deel eenvoudig wat vir ons gewerk het. As dit alles vir u werk, wonderlik. As iets daarvan vir u werk, wonderlik. As niks daarvan vir u werk nie, wonderlik. Neem die waarde wat u vind en laat die res agter.

  U kan hierdie hoofstuk uit ons boek bespreek:
  http://gettingreal.37signals.com/ch01_Caveats_disclaimers_and_other_preemptive_strikes.php

  specifically:

  'Jy neem te veel 'n swart-en-wit siening in.'
  As dit met ons toon lyk, weet dit alles. Ons dink dit is beter om idees met vetdruk aan te bied as om daaroor te waak. As dit lastig of arrogant is, moet dit ook so wees. Ons sal eerder uitdagend wees as om alles af te water met 'dit hang af ...' Natuurlik sal daar tye wees wanneer hierdie reëls uitgerek of oortree moet word. En sommige van hierdie taktieke is miskien nie van toepassing op u situasie nie. Gebruik u oordeel en verbeelding.

  • 25

   Jason,

   Eerstens - baie dankie vir u reaksie. Ek het nooit gedink hierdie posjie sou begin soos dit gedoen het nie. Ek hoop dat u verder kan kyk as die vrywaring wat u in u boek verwys en kan luister na wat 'n hele paar mense in hierdie pos sê.

   Aangesien u u boek aanhaal, sal ek 'n paar verwysings inbring:

   1. Dit lyk asof u dit nie gedoen het nie huur die regte klante.
   2. U persoonlikheid van u produk kan 'n paar foute hê waarna gekyk moet word.
   3. Riding the Blog Wave het sy ups en downs.

   Soos ek in my oorspronklike berig gesê het: Getting Real het die toets van die tyd deurstaan ​​en ek is steeds 'n groot aanhanger. Ek sal u span egter uitdaag om die perspektief van u blog te hersien. Dit is regtig hard en ek is vol vertroue dat dit afgetoon kan word om ander te leer en nie op hulle te skree nie.

 18. 26

  Vir myself het ek opgehou om 'n 37S-klant te wees op grond van die ondersteuningservaring. Nadat ek probleme gehad het met die opstel van 'n paar Basecamp-projekte, het ek ingeskryf om te vra waarom die projekte eerder as my eie klante was. Die antwoord was 'n eenlyn in die lyn van 'Hallo Todd. Die projek word met die kliënt geassosieer, want dit is met wie die projek geassosieer word, of iets wat redelik naby is. Omsendbrief, onbehulpsaam en kilometers ver van die werklike behoefte, dit was om te weet hoe om dit te verander (duh).

  'N Tweede ondersteuningsversoek het 'n soortgelyke behandeling gekry - 'n vinnige, tot die punt reaksie wat niks help nie, in die lyn van' dit is soos dit is, want dit is hoe dit is '. 'N Versoek om die sagteware uit die ondersteuningskommunikasie te verander, is onbeantwoord.

  Die take-away vir my was 'n gevoel van 'as u probleme het met ons ontwerp, gaan elders', of skryf dit ten minste nie in nie.

 19. 27

  Douglas, ons blog is dieselfde sedert 1999. Ons blog het dieselfde stem wat ons gebruik om onder mekaar te praat. Ons vind nie 'n persoon wat das dra vir ons openbare kommunikasie nie. Ons is wie ons is - beide op en buite die verhoog. Ons maak nie verskonings nie. Ons is baie trots daarop. Ek wens meer mense en maatskappye was so.

  Ons deel ons idees sonder 'n filter. Dit is hoe ons altyd dinge gedoen het en sal voortgaan om dinge te doen. Ons glo dat dit beter is om jouself te wees as om iemand anders te wees - ongeag die omstandighede. Soms vloek ons. Groot storie. Soms noem ons ons 'onkundig'. Groot storie. Albei is ewe aanstootlik as u op soek is na 'n geleentheid om aanstoot te gee.

  Ons het nog nooit probeer om almal gelukkig te maak nie. Ons verstaan ​​dat mense nie hou van hoe ons praat of hoe ons dink of hoe ons optree nie. Dit is goed. Daar is baie mense wat ook nie van jou hou nie. Dit is goed. Dit is die lewe.

  Aangesien u terugvoer vir ons het, het ek terugvoer vir u. U het gesê: ''n Paar dae gelede het hul blog weer 'n bietjie onkunde bekendgestel.' Aangaande: http://www.37signals.com/svn/posts/357-people-dont-scrollemails

  Is die mense wat met ons saamstem in die kommentaar ook onkundig? Is u gemaklik om al hierdie mense ook onkundig te noem? Is Richard Bird onkundig? Is Steven Bao onkundig? Is Ben Richardson onkundig? Is Amie Gillingham onkundig? Is Dave Rosen onkundig? Is Scott Meade van Concept Share onkundig? Is Anthony Casalena van SquareSpace ook onkundig? Is Josh Williams van BlinkSale onkundig? Sou u 'n opmerking op u blog of op ons s'n plaas en sê dat al hierdie mense ook onkundig is? Of sal u nie agter u woorde staan ​​nie? Bedoel jy wat jy sê?

  Is Ryan onkundig om dit te plaas?
  http://notrocketsurgery.com/articles/2007/04/02/the-mile-high-club-37signals-fuck-yeahs-and-productivity-stock-art

  U kan 'onkundig' voorbehou vir kommentaar wat dit verdien, soos rassisme, onbenulligheid, vreemdelingehaat - nie iemand se mening oor die lengte van 'n e-pos nie.

  • 28

   Jason,

   Natuurlik is die mense nie onkundig nie. Hulle het nie die boeliekansel wat u blog het nie. Hulle lewer bloot kommentaar en ondersteuning op grond van hul persoonlike mening. Ryan is ook nie onkundig nie. Hy gee ook sy mening. Ek respekteer dit. En natuurlik, vir sommige is die persepsie werklikheid. Miskien het daardie mense hierdie metodologie getoets en sukses behaal.

   U pos is nie as mening aangebied nie, maar as feit. Ek glo wel dat dit onkundig was. Onkundig word gedefinieer as gebrek aan kennis of inligting rakende 'n bepaalde onderwerp of feit. Dit het niks te doen met rassisme of onbenulligheid nie, ens.

   Eerlik gesê, daar hoef nie regtig te reageer nie, Jason. Te oordeel aan u antwoord, is my bewerings waar. Die toon het verander. Dit is eenvoudig te erg. Baie geluk vir u en u maatskappy.

 20. 29

  Ek dink die vloek ding is 'n nie-kwessie. In hierdie geval het dit die gepaste klem gevoeg. Ons is nie kinders nie. Ons praat so. Of ek doen dit ten minste.

  Maar die 37 Signals-blog vind my wel pretensieus. Dit is 'n soort van 'ons het agtergekom hoe verkeerd dit is met hierdie dinge'.

 21. 30

  Douglas, nou klink jy na 'n seer verloorder. Jason kom na u blog om sy kommentaar te lewer en sê nou vir hom om nie te reageer nie? Watter soort kinderagtige gedrag is dit?

  U bereik ook deur voor te stel dat Jason se pos as feit vermeld is. Dit is 'n mening gebaseer op sy ervaring. Dit is 'n op / ed (opinie / redaksionele) stuk. Wetenskaplike navorsing is 'n feit. Ek dink nie Jason sal sy pos ooit as wetenskaplik of feitelik beskou nie, of enigiets anders as bloot sy mening gebaseer op sy ervaring.

  En voordat u kritiek lewer, waarom vra u hom nie vriendelik of dit sy mening of feit is nie? Ek is seker hy sal u graag antwoord. Dan sal u meer ingelig wees oor sy voorneme. U kan aannames maak, of u kan die waarheid weet.

  Laastens kan ek nie sien hoe u logies kan redeneer dat een persoon onkundig is nie, maar ander mense wat met hom saamstem nie. Dit maak nie saak wie dit eers gesê het of waar hulle dit gesê het nie. Hulle stem almal saam. Die kommentators ondersteun Jason se standpunt. U glo dus dat hulle almal onkundig is of dat niemand daarvan onkundig is nie. U kan nie kersie kies as hulle almal saamstem nie.

  • 31

   Nog 'n Michael,

   1. Re: Seer verloorder - seer? Ja. Ek het 'n boodskap geskryf om van my kommer te maak as 'n vorige klant, en die eienaar van die maatskappy kom na my blog en wys dit af. Hy ontslaan ook almal wat negatief kommentaar gelewer het. Dit is jammer - ek het op meer gehoop. Verloorder? Ja. Ek het tyd en geld verloor deur te belê in 'n instrument wat ek nie meer kan gebruik nie.

   2. Jason het gesê dat dit opinie was, en het opgevolg dat hoofstuk 1 van sy boek sê dat die blog opinie is. My persepsie (dit is my mening) was anders en ek het dit so uitgespreek.

   3. Jason het gesê dit is 'n mening hier, ek hoef hom nie te vra nie. Onthou ook dat my rede vir vertrek nie net hierdie boodskap was nie; dit was 'n evolusie van toon en verlies aan respek vir SvN, sowel as om nie die sagteware te gebruik wat my daartoe lei nie. Dit was geen enkele gebeurtenis nie, dit was baie.

   4. Re: Onkunde: u ondersteun my argument sonder om dit te besef. As SvN 'n volledige verklaring uitbring dat niemand per e-pos blaai nie, kan mense dit nou as feitelik beskou as dit so aangebied word. SvN is onkundig vir die aanbieding, maar die ondersteuners nie. Hulle kan verkeerd ingelig word, maar hulle is nie onkundig nie. Dit is presies die rede waarom ek die teorie van SvN uitgedaag het - blogs moet onder die loep geneem word as hul 'opinies' as 'n feit aangebied word.

   Dankie vir jou besoek!

 22. 32
  • 33

   Dankie, Lupe. Alhoewel ek nie na Wikipedia kyk vir al my antwoorde nie, hou ek van die aanhaling:

   'N Ander definisie lui dat onkunde die keuse is om nie op te tree of op te tree in ooreenstemming met sekere inligting om aan u eie behoeftes of oortuigings te voldoen nie.

   Dit is myns insiens die rede waarom die e-posrol-blogpos by SvN onkundig was. Hulle het gekies om nie geldige data te ondersoek of te verstrek om hul teorie te ondersteun nie. En dit pas eintlik by hul behoeftes aangesien hulle hul nuwe e-posformaat ingeprop het.

 23. 34

  Hallo Douglas,

  Ek ondersteun u standpunt ... en hier is nog 'n lekkertjie uit my dae by American Express - om die teorie "gebruikers blaai nie" te toets nie. Ek het verskillende URL's gekoppel in skakels bo-aan die e-pos en onderaan, wel, wel, "onder die vou." En die een aan die onderkant is net so goed geklik as die een aan die bokant. Dit spreek van die gehalte en pertinensie van die inhoud. As u inhoud nie relevant is nie, weet die gebruiker binne die eerste skerms en laat vaar sonder om ooit meer te hoef te lees. My e-posse wat bronne, wenke en handleidings vir kleinkaartjies bevat, in plaas van advertensies of advertensies, het altyd gesien dat 'n goeie hoeveelheid (dws tot 70%) van die klik afkomstig is van skakels onderaan die e-pos.

  Ek het ook basekamp vir 'n kliëntprojek probeer, en hoewel ons baie dokumente in die biblioteek / bewaarplek gepos het, het ek uiteindelik die kliënt eerder na Google-dokumente laat verander. dankie vir u kommentaar.

  beste,
  Augustine

 24. 35

  Waarom bel iemand IGNORANT oor hul mening oor die lengte van 'n e-pos? Nogal swaar woorde daar vir iemand se persoonlike opinie. As u nie van iemand se opinie hou nie, watter waarde het u daarin om 'n lang berig daaroor te skryf en die aandag te vestig op u vreemde obsessie om mense se onkunde uit te wys? RAAK DIT OOR.

  U doen 'n groot beproewing oor een persoon wat 'n punt uit sy persoonlike ervaring maak! Wees asseblief die groter persoon en gaan aan.

 25. 37

  Is u mense uit u gedagtes ?! Ek spandeer baie energie om maniere te vind waarop my personeel minder tyd kan bestee om e-pos te bestee, eerder as meer. Om tot die punt te kom: e-posse is tans 'n onbeheerbare afleiding. Waarom sou iemand op aarde voorstel dat die diepte van e-pos 'n wenslike kenmerk is?

  • 38

   Richard,

   Personeel wat minder tyd per e-pos en meer tyd aan die telefoon of van aangesig tot aangesig spandeer, is baie produktiewer, ek stem saam.

   Ek wil graag die hoeveelheid e-posse wat ek het, halveer, maar die inhoud van die e-posse is nie so droog en droog nie. Ek dink daar is geldige redes om lang kopie teenoor kort kopie te hê. html teenoor teks, ens.

   As ons tyd wil bespaar op lees, laat ons kontrakte en ander wettige mumbo-jumbo weg. Daardie papierwerk mors baie meer tyd en kos ons baie meer per uur om prokureurs te betaal om dit te ontsyfer!

   Dankie dat jy opgehou het!

 26. 39

  Wel, ek het basekamp op een van die projekte probeer gebruik, en nie een van my spanmaats het daarin gekoop nie. Miskien was dit die korporatiewe aard van die projek, maar ek het gevind dat hoewel ek bereid was om die tyd te spandeer om die eienaardige koppelvlak te verstaan, die meeste mense in my span dit nie was nie.

  Dit was regtig moeilik om die mylpale te verander, en as sekere take van mekaar afhang, en u het 'n paar dinge gemis, was daar geen manier om take te reël nie, ens.

  Ek is bly dat ek net die gratis weergawe daarvan gebruik het en my nie daartoe verbind het deur 'n betaalde weergawe aan te skaf nie. Na 'n rukkie was ek die enigste wat die whiteboard gebruik het, en het ek sekere ander funksies van die IM-stelsel gebruik ('n ander een van hul produkte). Ons eksperimentering met die basiskamp as 'n kwasi-projekbestuursinstrument was 'n ernstige mislukking. Die koppelvlak is nogal eienaardig en nie baie konsekwent nie (vanaf 8 maande gelede - ek het nie onlangs aangemeld nie, dink ek)

  Ek dink hulle proe te veel van hul eie koolaid, en dit gaan my hele pad of die snelweg nie op die lang termyn regkom nie. Ek bedoel, as u voorgee om u klante eerste te stel, hoe kan u hulle byna elke draai verkleineer en oor alles besin asof u die hele waarheid ken en dat almal net 'n dwaas is. ?

 27. 40

  Die “f-bom”? Watter advertensie ** che.

  Ek is seker 37signals gee om dat 'n helder oogkat in 'n pak nie meer wil lyk nie.

  Moenie bekommerd wees nie ... Ek is seker dat jy 'n nuwe wa sal kry om op te spring noudat 37signale nie meer mode is nie.

 28. 42

  Ek het Basecamp by albei my laaste werkgewers gebruik. Ek was redelik krities daaroor, meestal omdat Jason Fried & co ultra-pretensieus is en eerlik gesê al hul programme is dieselfde databasis met 'n effens ander agterlike gebruikersinterface. Terwyl ek daaroor gekla het, was ek ook die grootste gebruiker van basecamp. Ek sou gereeld gevra word "waar is die dokumentasie hiervoor?" en ek sou antwoord: 'in Basecamp ... waar dit hoort ... nie waar nie?' Uiteindelik moes die tweede een my 'n plaaslike wiki opstel wat 'n baie meer gebruik omdat dit blykbaar moeiliker is om kennis te bekom in 'n blog-geformateerde bewaarplek van inligting. 🙂

  Sedert ek met vryskutwerk begin, dink ek dat ek 'n basecamp-rekening moet kry en dit moet uitstel en wag totdat dit nodig is. Dit het nog nie nodig geword nie ... en nou dink ek dit sal waarskynlik nie.

 29. 43

  Ek is nie heeltemal seker hieroor nie, maar die gebruik van die f-woord kan dalk geïnspireer word deur die film Snakes on a Plane wat hierdie spesifieke woord buitensporig gebruik het. Daar word soms na die film verwys as 'Slange op 'n ****** g vliegtuig'.

  Ek gee nie om dat mense op die internet vloek nie, solank dit binne perke en binne konteks is. Indien nie, ignoreer ek dit net.

  • 44

   Omdat hulle 'n show vir die hele gesin is, mag hulle op 24 nie vloek nie. Die enigste toelaatbare uitdrukking van frustrasie is 'Damn it' - wat sommige universiteitstudente aangespoor het om elke keer 'n skoot te drink om Agent Bauer die frase te gebruik.
   Toe die skrywers dit te wete kom, het hulle begin om lyne te voer wat 'damnit damnit damnit' was, net om te sien hoe die kinders drie skote agtereenvolgens leegmaak.

   Net om 'n bietjie humor weer in hierdie bespreking te bring.

 30. 45

  My reaksie op 'Getting Real' was dalk voortydig, maar het gepas geraak: die tema is hoe cool dit is om 37-seine te wees en 'n PDF van $ 19 aan die ongewaste te verkoop.

  Hou ORGware dop
  vir 'n aankondiging, soooon. Dit is die bron wat u soek.

  Hier is ons Raad van Adviseurs.

 31. 46
 32. 47

  F jou Douglas Karr. Ek glo nie vir 'n oomblik dat die 'f-bom', soos u dit so belaglik delikaat gestel het, nie die rede was waarom u die sagteware laat val het nie. U het die meeste van die artikel probeer om ons te oortuig dat dit nie so was nie en dat u baie duidelik misluk het. Ek dink dat 'n man met 'n minimale verwoording, ongeag 'n geheime blogger van 'bemarkingstegnologie', die saak van sy bekommernis sou meedeel as daar iets was.

  As 'n 'bemarkingstegnologiekenner' is u heel waarskynlik 'n slangolieverkoper. Sover ek kan agterkom, moet u baie sleg daaraan toe wees.

  F jou Douglas Karr. Jy lyk ook regtig dom.

  • 48
  • 49

   ... wel, ek dink die sprekendheid van hierdie antwoord spreek vanself.

   As 'n lang leser van Doug se blog, moet ek inloer om te sê dat hy nog nooit so dom geraak het nie.

   Jis, ek was nog nooit in 37 seine nie, maar uit die aggressiewe manier waarop hulle verdedig word, trek ek nie juis die begeerte om meer uit te vind nie ...

 33. 50

  @John Beeler: U weet dat hierdie taakfreak-ding nogal interessant is. Ek kan my afvra waarom alle rails-apps amper dieselfde lyk, het ernstige bruikbaarheidskwessies. (En jy is net veronderstel om dit te "neem" omdat DHH of 'n ander pontif wannabe jou dit gesê het ..)

  @ verdedigers van die kultus: SvN en ander van hierdie korpo-kultus praat basies met mense. D.Karr het 'n punt? waar is die ondersteunende gegewens of dokument? Ja, ek kan die punt insien dat dit vir REGISTRASIE-E-POSTE help om hulle bondig en saaklik te maak, maar u weet, registrasie-e-pos is ook belangrik en mense het genoeg sin om op grond daarvan uit te vind en te prioritiseer.

  Persoonlik, as ek 'n registrasie-e-pos ontvang, sê 'n gasheerverskaffer, en dit is drie bladsye lank, geen probleem nie, wil ek nie hê dat 3 verskillende e-posse moet hê nie, die een wat my vertel dat die rekening ingestel is, en die ander een wat my dop-ID is, die ander waar u hulp en kliëntediens kan kry en 'n ander een wat my die url aan die webgui gee om my rekening te bestuur. Dit is net heeltemal te veel.

  Wat ek van 37S opgemerk het, is dat hulle hul eie reëls oortree en dit deurspoor deur Rails en SvN en alle ander makkers wat hulle ondersteun (TextDrive en Textmate enigiemand?) En druk sonder om hul finansiële bande met hierdie ondernemings bekend te maak.

  Rails beweer dat hy droog is, maar dit is 'n aaklige grap! elke app benodig sy eie kopie van die raamwerk! besef u die implikasies hiervan? Kyk gerus na RailsDay2006 ondernemings. 'N Paar honderd inskrywings sal amper 1.5 GB spasie in beslag neem!

  Dit is die ergste oortreding van die DRY-beginsel.

 34. 51

  Ek sien dat hier al baie bespreek word, maar ek het gedink ek sal my twee sent byvoeg. Ek gee nie om oor die vloek nie. Ek hou eintlik van die idee. Die hele idee dat sekere woorde aanstootliker is as ander, is redelik dom.

  Maar dit is nie die hoofsaak nie. Ek kan beslis die kwessie van die SvN-ouens sien. As u iets noem, stel dit met oortuiging en nie hierdie afgewaterde s *** wat algemeen voorkom nie. As u oortuig is van iets, sê dit so en moenie dit anders sê nie.

  Ek wil egter iets byvoeg by wat volgens my in hierdie situasie ontbreek. As u verkeerd was oor iets, erken dit dan en gaan voort. Daar is niks sleg aan verkeerd wees nie. Dit steek miskien 'n bietjie, maar om uit te vind wat reg is, is die moeite werd. As u van mening is dat 'ons is reg en dit is dit', het u die pad van die rede verlaat en die koninkryk van dogma betree. Ek sê nie die SvN-ouens het dit gedoen nie. Dit is duidelik dat hulle baie oordeelkundig is oor wat hulle doen, wat goed vir hulle werk.

  Die ander punt wat u in u oorspronklike boodskap gemaak het, wat volgens my die moeite werd is om te herhaal, is die maak van bewerings sonder data om dit te ondersteun. Dit is uiters belangrik dat data beskikbaar is. Gesonde verstand is nie algemeen nie, en soos die ervaring ons geleer het, kan dit soms ook baie verkeerd wees. Een van die belangrikste vrae wat iemand kan vra, is: "Ja, dit maak sin, maar weerspieël dit die werklikheid (is die gegewens daar)?"

  Ek kon nie die mense met wie ek werk basiskamp gebruik nie, maar ek is nie seker of dit noodwendig 'n probleem van Basecamp is nie, of dat die meeste mense nie gewoond is / gereed is om 'n aanlyn-toepassing in daardie hoedanigheid te gebruik nie. Sekerlik, mense gebruik e-pos en ander toepassings sonder om regtig daaraan te dink, maar om dit voortdurend te gebruik, verg werklike opleiding, en tensy u daarby hou, lyk dit onnatuurlik. Ek werk aan 'n Universiteit en die fakulteit / personeel hier is beslis verteenwoordigend daarvan. Hulle is eenvoudig nie gewoond daaraan dat die beskikbare bronne beskikbaar is nie, en hulle sal nie die tyd neem om dit te leer nie. En dit is baie keer nie eens nodig nie.

 35. 52
 36. 53

  Douglas - as u op soek is na 'n omgewingsvrye, HTML-e-pos-omgewing, kan u ons hoofbestuur- en verkoopproduk besoek - http://LeadsOnRails.com. Alhoewel dit nie 'n lessenaarprogram is nie, is dit voortgebou en word dit voortgebou uit die werklike terugvoer van klante, wat eintlik na gebruikers soos u luister.

 37. 54

  Ek dink 'n deel daarvan met 37's is DHH.

  Ongeveer 'n jaar gelede was daar 'n berig op sy persoonlike blog (loudthinking.com) in wese enige programmeerder wat eerder 'n 9-5-werk wil hê, eerder as om by 'n opstart aan te sluit en Rails te gebruik. Dit was dieselfde implisiete houding (sover u die toon van 'n webpos kan aflei) - as u nie met my saamstem nie, is u 'n idioot.

 38. 55

  Goeie pos.

  Ek herinner my daaraan dat ek hierdie berig 'n jaar gelede gesien het, maar nie die woedendheid wat gevolg het nie. Destyds het ek my ander dinge besig gehou, maar nou dat ek hierop teruggedryf het, moet ek sê dat 37 seine-aksies 'n slegte smaak in die mond gelaat het.

  Daar is iets met hul houding. Ja pretensieus kan 'n goeie beskrywing wees. Ek was aan die ontvangkant van 'n paar vreemde onbehulpsame en kort e-posse van Jason en ek is net 'n gewone gebruiker.

  Hulle krag is beslis in die handelsmerk en daarvoor wens ek hulle geluk. Maar sulke optrede is skadelik vir hulle en duidelik meer as wat hulle besef of wil erken.

  Wat Matt van 37S blykbaar nie besef nie, is dat aksies / dinge / voorwerpe * betekenis * dra. Ja net om iemand aan te haal, kan beskou word as 'n aanval, bespotting of wat ook al. Sê: "ons het nooit gesê nie ..." is nie goed genoeg nie. Dit is ongelooflik ongeërg en bloederig. Sommige nederigheid kom baie ver. U kan dit hê en voortgaan om 'anders te wees'.

  Wat hulle produkte betref, het ek opgehou om Basecamp ernstig te gebruik, want soos baie mense het ek gevind dat ander nie regtig belangstel nie. Ek dink die 'eenvoudige' aanbieding kan 'n hindernis wees. Mense sien nie die krag of waarom dit beter is as 'n reeks e-posse nie. En ek praat hier van gewone mense wat eintlik voordeel sou trek uit die e-posvloed. Dit is 'n goeie produk, maar dit het 'n verversing nodig, wat Jason gesê het as antwoord op my uitbundige lof oor Highrise.

  Ek hoop egter dat hulle nie weer op hul louere rus nie. Daar is 'n paar duidelike gebiede in Highrise wat hulle moet aanspreek, en as 'n betalende klant sal ek dit noukeurig dophou.

 39. 56

  Goeie boodskap! Ek het ook my basekamprekening onlangs gekanselleer. Moenie te vinnig wees om na 'n desktop-app oor te skakel nie, daar is nou 'n paar goeie basecamp-alternatiewe beskikbaar: Goplan en OnStage om net 'n paar te noem.

 40. 57

  Geagte SirZ, laat ons eerlik wees: ons sal nooit die instrument op hul blog wil bespreek as ons heeltemal tevrede is daarmee nie. Ek het basekamp probeer en dit heeltemal verkeerd gevind vir ons projekte. Dit is tog nie 'n hulpmiddel vir projekbestuur nie. Kyk na hierdie artikel op PCworld.com. Ek dink daaraan om oor te skakel Verkeerd hulpmiddel, dit lyk regtig interessant.

 41. 58
  • 59

   Ironies genoeg is ek tans 'n kliënt van Basecamp. Ek weet nie dat ek ooit gesê het dat dit suig nie ... ek het net gevoel dat dit 'n hype word en dit nie regtig gestand doen nie.

   Aangesien ek dit nou gebruik, is die grootste leemte in taakbestuur en opdragte. Ek wil graag take prioritiseer, toewys, ramings kry na voltooiing (ure en datum) en daarna status kry (50%, 75%, 100%). Die huidige funksies laat almal toe om te prioritiseer en toe te ken.

   Dankie!
   Doug

 42. 60

  Ek het 'n bietjie langer by hulle gehou, maar ek het dit uiteindelik met hierdie ouens gehad. Eintlik plaas ek vandag my laaste boodskap op hul bord (hieronder weergegee):

  'Wel, ek moes uiteindelik my rekening kanselleer. Vir my as u kyk na die funksionaliteit van HR en die beperkings wat dit op die laer vlakrekeninge stel, is daar net te veel gratis of goedkoop opsies om hier aan te hou. Dit is selfs duurder as u dit met ander 37's-produkte soos Backpack en / of Basecamp wil gebruik. In plaas daarvan om een ​​produk te neem en dit beter te maak (bv. Om HR-funksies in die rugsak toe te voeg), lyk dit asof 37's 'n pad gekies het waar u uiteindelik soveel betaal, dat dit onmededingend word en dat daar amper geen integrasie tussen die produkte is nie. Ek is ook moeg vir die "ons weet wat is die beste houding" teenoor die klante wat voorstelle maak. Dit is jammer, want 37's het baie belofte vir my gehad sedert Backpack beskikbaar was, maar dit het ongelukkig vervaag. '

 43. 61

  Hallo Doug:

  Hierdie boodskap speel al 'n rukkie, maar ek wil my 2 sent inbring. Ons is baie afhanklik van ons PM-sagteware. Dit is chaos as ons nie ons kliënte en ons span betrek nie. As gevolg van die afhanklikheid gebruik ons ​​Vertabase. Hulle gee ons uitstekende kliëntediens, opleiding en is gefokus op ons - soos die goeie SaaS-produkte moet wees.

 44. 62

  FWIW, ons het pas van Basecamp na SharedPlan verhuis. SharedPlan Central fokus op die beplanningskant met ordentlike ondersteuning vir uitvoering. Gantt-kaarte, vanlyn toegang met 'n inheemse app vir Mac en Windows en tot dusver geen arrogansie nie; ->

  http://www.sharedplan.com

 45. 63

  Byna twee jaar na hierdie berig wil ek hoor wat u vandag vir projekbestuur / werkopsporing gebruik.

  Bly u tevrede (vanuit 'n oplossingsperspektief) met u besluit om van Basecamp af te trek?

  Ons het 'n hele paar mense na ons kant sien kom (http://www.smartsheet.com) van Basecamp in die afgelope jaar, sommige noem soortgelyke redes as wat u oorspronklik gepos het. Dit lyk asof ander weer 'n aanlynoplossing soek wat minder klik om te wysig.

  • 64

   Dit sal 'n vraag wees wat ek binnekort sal moet beantwoord, Mark. Ek is redelik seker dat dit nie Basecamp sal wees nie - ek is meer aangetrokke tot SaaS-oplossings wat meer funksies en integrasie in hul toepassings aggressief dryf. Op die oomblik doen ek geen projekbestuur nie - maar dit sal binnekort verander.

 46. 65
 47. 66
 48. 67

  Ek voel u pyn oor projekbestuur, ek is mal daaroor en dit help my baie as ek die balansering in webontwikkeling doen. Joomla het 'n uitstekende een wat aan die agterkant van die webwerf is en toeganklik is aan die voorkant. Ek het opgehou om dit op webwerwe vir kliënte op te stel, dit lyk asof hulle dit nie gebruik nie. Dit is so wonderlik om werfbates bymekaar te hou!

  Ek gaan kyk na die iGTD waarna ek so iets gesoek het, en ek is opgewonde oor hierdie instrument

  dankie

 49. 68

  Jammer hier is u frustrasie. Sagteware is meer as tegnologie ... dit gaan alles oor mense in die knoppie-lyn. As werknemer en gebruiker, raai ek u aan om Clarizen te bekyk, die bekroonde aanlyn projekbestuurprogrammatuur vir 2010.
  http://www.clarizen.com/
  'N Kragtige projeksoftware met baie elemente soos tydbestuur, hulpbronbestuur, finansiële bestuur en integrasie met SalesForce, Attask, Google ...
  Die moeite werd om na te kyk ..

 50. 69
  • 70

   Doug, het u enige van hierdie waardige mededingers wat hieronder gepos het, probeer voordat u terug is na die basiskamp. Persoonlik was ek baie gefrustreerd deur die gebrek aan organisasie en gebrek aan trekkrag toe ek Mac-mense in Basecamp bygevoeg het. Ek het uiteindelik op 'n geïntegreerde oplossing afgekom. Ek sal dit 'n bedryfsekosisteem noem wat medewerkers, kliënte, konsultante, verskaffers, vryskutters en raadslede toelaat om op die wolk-samewerkende wa te klim.
   Die produk wat ek gebruik, het 'n uitstekende projek- / taakbestuurskomponent, 'n skeduleringskalender, werkvloei-hersieningsproses, kontakbestuur, forums, live chat, webcam-konferensies, skermdeling as funksies wat aan gebruikers en groepe toegeken kan word. koel. Probeer dit a http://www.same-page.com

 51. 71
 52. 72
 53. 73
 54. 74

  Ons gebruik basecamp by Social Media Magic om idees te deel en kontak met kliënte op te spoor. Ons het geen probleme met hulle gehad nie. Ek is nie regtig een wat hul blog baie lees nie, maar dit is moontlik net die skrywer se mening. Ek sou nie toelaat dat die mening van een skrywer my van so 'n nuttige toepassing afwend nie. Hoe werk die nuwe aansoek vir u? Ek sien uit daarna om in die toekoms met u in verbinding te tree!

  J. Souza
  SocialMediaMagic.Com

 55. 75

  Daar is baie bruikbaarheidsverbeterings wat aan Basecamp aangebring kan word. Ek is verbaas dat daar nie meer organisasies daarin is nie. Die manier waarop dit werk, is nie voor die hand liggend nie, spesifieke dinge beland dus. Nuwe gebruikers wat in 'n gevestigde projek kom, moet met iemand anders kontak om uit te vind waar hulle dinge kan vind. (Ja, SOMS kan u dinge soek, maar nie altyd nie.)

  Ek is saam met u oor die gebruik van die 'f' woord. Alhoewel ek soms 'n gekke woord laat glip, is daar geen verskoning om dit nie te begryp as u skryf nie. Ek glo dit is oneerbiedig teenoor u lesers en onvanpas vir gemengde geselskap. Daar is beslis ruimte vir 'n verskil tussen die manier waarop u praat as u saam met u dronk vriende is en wat u in die openbaar deel.

 56. 76

  Daar is baie bruikbaarheidsverbeterings wat aan Basecamp aangebring kan word. Ek is verbaas dat daar nie meer organisasies daarin is nie. Die manier waarop dit werk, is nie voor die hand liggend nie, spesifieke dinge beland dus. Nuwe gebruikers wat in 'n gevestigde projek kom, moet met iemand anders kontak om uit te vind waar hulle dinge kan vind. (Ja, SOMS kan u dinge soek, maar nie altyd nie.)

  Ek is saam met u oor die gebruik van die 'f' woord. Alhoewel ek soms 'n gekke woord laat glip, is daar geen verskoning om dit nie te begryp as u skryf nie. Ek glo dit is oneerbiedig teenoor u lesers en onvanpas vir gemengde geselskap. Daar is beslis ruimte vir 'n verskil tussen die manier waarop u praat as u saam met u dronk vriende is en wat u in die openbaar deel.

 57. 77

  Daar is baie bruikbaarheidsverbeterings wat aan Basecamp aangebring kan word. Ek is verbaas dat daar nie meer organisasies daarin is nie. Die manier waarop dit werk, is nie voor die hand liggend nie, spesifieke dinge beland dus. Nuwe gebruikers wat in 'n gevestigde projek kom, moet met iemand anders kontak om uit te vind waar hulle dinge kan vind. (Ja, SOMS kan u dinge soek, maar nie altyd nie.)

  Ek is saam met u oor die gebruik van die 'f' woord. Alhoewel ek soms 'n gekke woord laat glip, is daar geen verskoning om dit nie te begryp as u skryf nie. Ek glo dit is oneerbiedig teenoor u lesers en onvanpas vir gemengde geselskap. Daar is beslis ruimte vir 'n verskil tussen die manier waarop u praat as u saam met u dronk vriende is en wat u in die openbaar deel.

 58. 78

  Daar is baie bruikbaarheidsverbeterings wat aan Basecamp aangebring kan word. Ek is verbaas dat daar nie meer organisasies daarin is nie. Die manier waarop dit werk, is nie voor die hand liggend nie, spesifieke dinge beland dus. Nuwe gebruikers wat in 'n gevestigde projek kom, moet met iemand anders kontak om uit te vind waar hulle dinge kan vind. (Ja, SOMS kan u dinge soek, maar nie altyd nie.)

  Ek is saam met u oor die gebruik van die 'f' woord. Alhoewel ek soms 'n gekke woord laat glip, is daar geen verskoning om dit nie te begryp as u skryf nie. Ek glo dit is oneerbiedig teenoor u lesers en onvanpas vir gemengde geselskap. Daar is beslis ruimte vir 'n verskil tussen die manier waarop u praat as u saam met u dronk vriende is en wat u in die openbaar deel.

 59. 79

  Whoa! Het net hierdie berig gesien en die meeste kommentaar gelees. Baie broekie in 'n klomp. Ek het pas Basecamp begin gebruik, en daar is 'n aantal klein dingetjies wat my daaraan steur. Een daarvan is dat ek nie kan glo dat ek nie net 'n afspraak kan tik nie, maar dat ek 'n datum uit 'n pop-up moet kies. Regtig? Doen ek iets verkeerd? Ons sal sien hoe dit gaan.

 60. 80

  uh, die blogposte was van 2007, dit lyk ... wat my lei tot iets wat my regtig irriteer. Wanneer is HIERDIE pos geskryf? 2007, 2008, gister? sonder datums op 'n datum, hoe weet ek dat die inligting wat ek lees nog steeds relevant is?

  Ek is seker daar is goeie redes om die datum nie in 'n boodskap op te neem nie, maar vanuit 'n gebruikersoogpunt is dit sukkelend.

  btw, ek gebruik nog steeds basecamp - ek stem saam, dit het wel die nadele, maar as dit saam met ander eksterne programme gebruik word, kan u die meeste probleme omseil. Daar was ook nooit klagtes van kliënte oor die feit dat dit moeilik is om te gebruik nie. net my 2 sent

 61. 82

  Ek is steeds 'n groot fan van 37-seine, hoewel ek my Basecamp-rekening ook gekanselleer het. Hulle het regtig unieke en intuïtiewe produkte geskep ... daardie tyd. Nou verwag ek meer. Ek het onlangs KanbanTool begin gebruik - ek is baie lief vir die koppelvlak. Hoop ek sal eendag weer dieselfde oor Basecamp vertel.

 62. 83

  Ons gebruik Basecamp al 'n paar jaar, maar onlangs (ongeveer 'n jaar gelede) het ons 'n ander sagteware-oplossing vir die opsporing van take van comindware geïmplementeer. Meer funksionaliteit, meer opsies en meer innoverende buigsame tegnologie ElasticData. As u dit nog nie probeer het nie, probeer. 

 63. 84
  • 85

   Ek het nie omgeskakel nie omdat daar 'n paar beperkings op die omskakeling is. Maar in al die video's wat ek al gesien het, lyk dit asof daar baie bruikbaarheid en gebruikerservaringverbeterings aangebring is wat dit maklik en maklik maak om heen en weer te spring tussen projekte.

  • 86
   • 87

    Ek dink nie hulle sal ooit 'n kaartekaart byvoeg nie en om eerlik te wees, ek hoop nie. Ons gebruik dit vir klein projekte, met klein spanne en as ons Gantt-kaarte byvoeg, kan ons van hul platform afskuif na een van hul mededingers.

 64. 88

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.