Agt dinge wat jy nie van my weet nie

Goed, oke ... Ek sal die een van Steven aanvat. Hier is 8 dinge wat u waarskynlik nie van my weet nie:

 1. Verlede jaar het ek die grootste weergawe van Love Song ooit op die werk gedoen. Dit was laat, daar was nog 3 van ons op kantoor en dit het op Internet Radio gekom. Toe ek my finale finale voltooi het, het my uitvoerende hoof om die draai geloop - hy neem sy broer op 'n toer deur ons nuwe gebou. Ek weet ... doen-doen-doen-doen-doen ... ek weet ....
 2. Debora, my enigste suster, was die Britannica Britannia (sp?) Jeansmeisie in die middel 80's. As u vriende onophoudelik oor u suster se boud laat praat, het dit 'n blywende sielkundige impak. Ek was en is trots op haar al praat ons selde.
 3. Een van my slegste werke was 'n kredietkaart-bemarkingsagent in die hoërskool. Ek het 2 weke gewerk en nooit iemand aangemeld nie. Ek het dit twee weke lank probeer, want my pa het gesê dat ek nooit dadelik moet werk nie ... jy sal altyd iets leer. In hierdie geval het ek geleer dat my pa nie altyd gelyk het nie.
 4. My beste vriend op Hoërskool is nog steeds my beste vriend, 20 jaar later. Mike lees nie my blog nie - maar ons praat steeds elke paar weke. Hy en sy vrou is ongelooflik.
 5. Hierdie week het ek miskien die belaglikste en onaangenaamste aankope van my blogloopbaan gedoen - 'n 24 ″ agterklepmagneet vir my motor:
  Hoe
 6. Twee somers gelede kon jy my amper elke aand aanlyn speel Rainbow Six op XBox Live.
 7. My blog het nou gemiddeld meer as $ 500 per maand aan inkomste, waarvan die grootste bron is Teksskakel-advertensies.
 8. Hierdie naweek sal ek aan wees NPR om die gebruik van aanlynbronne vir die verbetering van u salarisonderhandelinge te bespreek. Dit was 'n prettige onderhoud, maar ek was uitasem omdat ek in minder as 20 minute van die werk af na die parkeergarage na die Radiostasie moes jaag. Ek is nie seker hoe dit gaan uitloop nie! Ek het die onderhoud gekry omdat ek op 'n webwerf êrens kommentaar gelewer het dat ek a gebruik het Salary.com Persoonlike Salarisverslag om my salaris te beding en ek besit ook 'n aanlyn Sakewaarde Sakrekenaar.

beeld 1366071 8235306

Ek dink ek het hierdie soort meme al aan ander deurgegee, so ek gaan nie hierdie een aanstuur nie - maar ek wou dit beantwoord!

7 Comments

 1. 1

  dankie 🙂

  As 'n kanttekening is ek bly dat iemand geld verdien met TLA, want ek het nog nie 'n sent gemaak nie, laat staan ​​nog geen advertensies nie .. en ek het al drie keer probeer. Ek het selfs hul inprop in plek en geaktiveer .. vir my is die diens nietig.

  Nie dat AdSense beter is nie, maar op die ou end verskyn hul advertensies ... Ek doen waarskynlik meer as genoeg dinge verkeerd, maar dit is frustrerend om weke te sien verbygaan en dit is geluk om 'n geldjie te verdien.

  fout ... ooppsss ... jammer oor die side rant LOL

  • 2

   Steven,

   Hang daar saam met TLA. Ek glo die advertensies is weggesteek vir administrateurs van die blog. Sodra ek 'n enkele borg gekry het, het hulle daarna regtig begin inrol. Ek het gedink daar is ook iets verkeerd, maar dit is 'n uitstekende stelsel.

   Doug

   • 3

    O, ek hou van TLA vandat hulle die eerste keer beskikbaar was, maar ek het nog nooit advertensies vertoon nie ... nog nooit ... Ek het die diens al drie keer probeer, met die laaste keer dat die kode langer as drie maande in plek was ... en nog steeds nada

    Selfs AdSense blyk baie frustrasies te wees ... Ek kan dae hê met redelike bladsye en nie 'n sent verdien nie (vir weke aaneen). Ek het 'n AdSense-ghoeroe nodig om te help, want ek is seker dat ek waarskynlik iets verkeerd doen ... om te erken dat dit wel die geval kan wees, help nog steeds nie die frustrasie vir een van die advertensienetwerke nie.

    o wee ... genoeg om jou boodskappe te kap, Doug 🙂 jammer, maar dit is nou 'n raak punt by my

 2. 4
 3. 7

  Hou van die agterklepmagneet. Hoe gaan dit met die logo om aan die kant van u motor te laat verf vir maksimum effek?

  Ek moet die een of ander tyd weer met TLA probeer en kyk of hulle my hierdie keer aanvaar. AdSense het verlede maand met 50% gestyg, maar ons praat nie mega-dollar nie 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.