Wat is die mees effektiewe strategieë vir die bemarking van beïnvloeders?

Die staat van influencer marketing Infographic

Brian Wallace het die Geskiedenis, evolusie en die toekoms van influencer marketing dit het 'n fantastiese werk gelewer om die beïnvloeder te definieer en hoe handelsmerke daarmee in wisselwerking tree. Ek was baie uitgesproke oor hoe handelsmerke met beïnvloeders werk en omgekeerd, en ek glo dat hierdie infografie van MDG Advertising 'n uitsonderlike werk lewer om te beskryf hoe 'n suksesvolle bemarkingsverhouding tussen beïnvloeders lyk.

Die infografiese, Die stand van influencer marketing: wat elke handelsmerk moet weet, bespreek die mees effektiewe taktieke en benaderings tot bemarking van beïnvloeders.

Die effektiefste taktiek vir die bemarking van beïnvloeders

  • https://martech.zone/neverbounce-referralDeurlopende ambassadeurskappe - tans het ek 'n deurlopende ambassadeur met Agorapulse. Dit is miskien een van die beste verhoudings wat ek nog ooit met 'n handelsmerk gehad het. Ek het 'n verhouding met Agorapulse nagestreef nadat ek gefrustreerd was met ander sosiale media-platforms toe ek 'n oorvloed sosiale media-rekeninge hanteer het. Die gebruikerskoppelvlak werk baie soos 'n taaklys of inboks, waar u spanne maklik eksterne interaksies kan bestuur. Die kombinasie van my reikwydte en my passie vir hul produk het 'n deur oopgemaak waar Emeric en sy span my aangemeld het vir die Ambassadeur-program. Sonder enige druk en volledige openbaarmaking praat ek oor Agorapulse wanneer mense 'n platform soek om hul sosiale media te bestuur.
  • Produkresensies - Shure het vir my 'n MV88 mikrofoon vir my iPhone ongeveer 'n jaar gelede om te toets. Die verwagting was dat ek my resensie aanlyn sou deel en dan die mikrofoon sou terugbesorg. Shure besef dat hulle 'n fantastiese produk het en wil podcasters met invloed bemark. Nou ja, ek het so diep op die mikrofoon verlief geraak dat ek dit aan almal bly wys ... en ek het Shure gevra of ek dit kon behou.
  • Handelsmerke - Neverbounce is 'n onderneming wat ondernemings help om hul e-posdatabasis van problematiese adresse weg te hou wat hul vermoë om in die inboks van hul intekenare te belemmer, negatief kan beïnvloed. Ek het 'n artikel, waarom, hoe en waar u u e-posbemarkingslyste aanlyn kan verifieer, wat deurgaans deur lesers gelees word met die doel om oplossings soos hierdie te soek, sodat Neverbounce dit kan bereik. Nadat ek hul platform saam met ander getoets het, het ek geweet dat hulle die beste produk daar het, en daarom het ek 'n aanbod aanvaar om hul diens prominent in daardie pos te vertoon. Ons openbaar natuurlik ook volledige openbaarmaking.
  • Geleentheidsdekking - Met ons publikasie en ons draagbare ateljee word ek gereeld gevra om geleenthede te dek in ruil vir betaling, reis en uitgawes vir geleenthede. By die geleentheid publiseer ons artikels, neem podcasts op, doen Facebook Live-sessies en tweet die gebeure regstreeks. Ek het selfs personeel saamgebring om hoogtepuntbrosjures te ontwikkel om na afloop van die gebeure per e-pos saam met die deelnemers na die huis te stuur. Onlangs het ek dit gedoen vir Dell World, waar ek saam met Mark Schaefer op hul Luminaries podcast was. 'N Ongelooflike gebeurtenis en geleentheid. Behalwe om op die verhoog te staan, is dit my gunsteling manier om 'n konferensie te ervaar!
  • Sponsored Inhoud - Alhoewel ek nie omgee vir geborgde inhoud nie, is ek regtig kieskeurig oor die maatskappye met wie ek 'n vennoot het. Hulle moet werklik leiers wees in hul marksegment en waarde bied aan ons lesers, luisteraars en volgelinge. As dit my handelsmerk in gevaar stel, sal ek dit nie doen nie. Ek het deur die jare 'n klomp maatskappye van die hand gewys omdat ek nie vir die onderneming of produk kon instaan ​​nie. U vind dikwels geborgde inhoud op die manier van die bemarkingsgeleenthede wat ons deel.

Bemarkers sê die mees effektiewe inhoud kom van geloofwaardige, ervare beïnvloeders. Ek stem natuurlik hiermee saam. Ek glo geloofwaardige, ervare beïnvloeders het jare, miskien dekades, hul gesag in hul bedryf opgebou. Met so 'n belegging sou hulle nie sommer net die hoogste bieder te koop aangebied het nie. Ek is seker dat ek my inkomste vir die bemarking van influencer kan verdubbel of verdriedubbel, maar ek sal dit eenvoudig nie doen ten koste van my lesers se respek nie. Wat ek deur 'n handelsmerk betaal, vergelyk nie met die moeite wat dit my gedoen het om my geloofwaardigheid op te bou nie, en ek sal dit nie waag nie.

Die stand van bemarkers met beïnvloeders: wat ooit handelsmerk nodig het om te weet

Toestand van Influencer Marketing

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.