Leer u lesers op

gaste blog

Ons het almal êrens begin!

Ek het vanaand met 'n vriend gesels oor sosiale netwerke en my toekoms in die bedryf. Ek het verlede week 'n fantastiese, inspirerende middagete saam met goeie vriend, Pat Coyle, gehad. Ek was nog altyd 'n tegnoloog ... 'n boer van alle bedrywe, geen meester nie ... tot onlangs. Die afgelope jaar het ek my aandag gevestig op die ontwikkeling van die internet.

Die gesprekslyne, persverklarings, bemarking, nuus en gesprekke is totaal vaag. Die lyne van tegnologie is ook, met XML, RSS, Blogging en SEO. Die snelheid waarmee ons beweeg, is fassinerend. Daar is geen leeronderrig vir hoër onderwys wat moontlik 'n kursus kan bou nie. Net so vinnig as wat u 'n kurrikulum ontwerp, sal dit eenvoudig verouderd wees. Dit is een van die redes waarom dit so belangrik is om mense soos ek met verslawing aan tegnologie te hê.

My bloginhoud wissel met opset tussen beginners en gevorderdes. Ek dring daarop aan om al die nuutste platforms en tegnologieë op te voed, te eksperimenteer en te toets sodat ek in 'n posisie van vertroue en kundigheid onder my eweknieë is. Tot dusver, so goed ... ek kry die erkenning!

Ek sou dit nooit geleer het as al die ander bronne wat hul ervarings aanlyn gedeel het nie. Dit is die rede waarom ek dit gereeld agteruitgaan en 'n siening van 'n beginner gee. Iemand het die tyd vir my geneem en ek wil die guns teruggee! Om oor hierdie dinge te leer, kan intimiderend wees. Ek wil mense aanmoedig, nie in die verleentheid stel nie en dit stop. Sommige van u lees miskien sommige van my inskrywings en sê: "Nee duh!". Dit is oukei ... bly net by my, dan sal ons binnekort weer op u vlak wees.

leerDit is regtig die punt van my blog. Ek wil meer doen as om skakels en nuus weer op te wek - ek wil regtig praat vanuit 'n posisie wat ander sal opvoed sodat hulle besluite kan neem. Van al die honderde feeds wat ek gelees het, is daar baie min wat nuttig is vir die eindgebruiker of besigheid. Ek wil 'n filter wees vir die inligting, u medium, u gids.

Hoe gaan dit met my? Moenie kritiek spaar nie ... Ek besoek elke dag 'n paar honderd mense, maar baie min lewer kommentaar. 20+ persent van julle kom oor en oor terug. Wat doen ek goed? Ek is nuuskierig! Ek sien ook dat daar baie besoeke van buite die VSA is. Ek wil graag u terugvoer hoor!

Hier is 'n nuwe wenk vir diegene wat nuut en ervare is. Ek gaan nou seker wees om wenke te gee oor die funky akronieme wat die nuwe mense dalk nie verstaan ​​nie. Imho, dit is 'n pragtige ontwerp van 'n webwerf. Dit is nie 'n skakel nie, maar bied 'n bietjie meer besonderhede as die gebruiker nie verstaan ​​wat die afkorting of frase beteken deur eenvoudig daaroor te muis nie.

Hier is hoe dit gedoen word (opgedateer danksy 'n wenk deur 'n leser aan 'n akroniem tag):

IMHO

U kan dit ook doen met 'n span tag met behulp van die titel element:

IMHO

Ek is seker dat ek 'n nuwe redakteursknoppie of -klas in WordPress kan gooi om dit te hanteer ... miskien eendag binnekort!

Nogmaals dankie vir die lees! Onthou dat ons almal êrens begin het! Leer u lesers op.

5 Comments

 1. 1

  Ek dink jou blog is puik. Ek was al 'n paar keer om jou plasings te lees so ek dink jy doen iets reg. As jy tog lesers laat terugkeer vir meer ... is jy nie suksesvol nie?
  Hou aan met die goeie werk.

 2. 2

  http://learningforlife.fsu.edu/webmaster/references/xhtml/tags/text/acronym.cfm
  gebruik die akroniem tag hiervoor.
  inlynstilering is die ergste ding wat jy kan doen, want as jy jou akroniemstilering wil verander (jy wil byvoorbeeld van stippellyn na stippellyn verander), moet jy elke enkele akroniem verander.
  Die stilering van die akroniemmerker in jou .css-lêer is baie eenvoudig.
  nog een ding: skermlesers vir blindes sal baie beter op jou webwerf werk as jy die regte xhtml-merker vir die regte ding gebruik.
  bye

 3. 3
 4. 4

  hey!

  Dankie daarvoor! Ek het in die verlede van die akroniem-etiket gelees, maar was 'n bietjie versigtig om dit te gebruik. Maar, aangesien dit blyk te wees XHTML voldoen en 'n standaard ... Ek sal dit 'n kans gee.

  Baie dankie!
  Doug

 5. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.