Waar om pasgemaakte ekovriendelike, volhoubare verpakking vir u e-handelsprodukte te bestel

Packhelp Volhoubare en bio-afbreekbare verpakking

Selde gaan 'n week verby wat ek nie 'n soort aflewering by my huis kry nie. Ek het 'n baie besige lewe so die gerief om 'n Amazon-sleutel aflewering van items of kruideniersware in my motorhuis is te moeilik om te laat verbygaan. Dit gesê, ek is redelik bewus van die feit dat daar baie vermorsing met my gewoontes geassosieer word.

Een interessante nota is dat terwyl my asblik elke twee weke opgetel word, dit altyd oorloop in vergelyking met my werklike vullis ... so ek kan nie help om my pogings te laat vrugte dra nie. Een ding wat ek doen is om items by my mandjie te voeg, maar bestel net wanneer ek sien dat ek verskeie bestellings in minder aflewerings en bokse kan kombineer.

Nog 'n ding waaroor ek doelbewus is, is om te bestel by verskaffers wat ook eko-vriendelik is. Ek bestel byvoorbeeld bioafbreekbare peule van SF Baai. Dit is nie net wonderlike koffie nie, maar die peule is pragtig ontwerp en ek het opgemerk dat dit baie makliker is om my koffiemaker te onderhou as daardie lomp plastiekpeule.

K-Cups kan klein in grootte wees, maar die afval neem vinnig op. Die hoeveelheid K-Cups wat vandag in stortingsterreine gegooi word, kan meer as 10 keer om die planeet draai! Meer in die breë, byna 25% van Amerikaanse huise het 'n broumasjien met 'n enkele koppie besit. Dit is meer as 75 miljoen huise wat elke dag verskeie kere per dag peule soos K-koppies brou. Dit beteken dat tienmiljarde nie-herbruikbare, nie-herwinbare plastiekpeule op stortingsterreine beland het danksy maatskappye soos Keurig – en daardie getal groei eksponensieel namate meer maatskappye by die bedryf aansluit.

Die verhaal van dinge

Ek is nie die enigste een wat veranderinge maak nie. Met aflewering wat die hoogte ingeskiet het deur die pandemie-inperkings, het verbruikers 'n doelbewuste poging begin aanwend om hul afval te verminder.

Volhoubaarheid en e-handel

Van die verbruikers wat ondervra is, het 57 persent aansienlike veranderinge aan hul lewenstyl aangebring om hul omgewingsimpak te verminder, en meer as 60 persent rapporteer dat hulle uit hul pad gaan om produkte in omgewingsvriendelike verpakking te herwin en te koop.

McKinsey & Company Survey: Verbruikersentiment oor volhoubaarheid in mode

Packhelp Volhoubare Verpakking

Verpakking is nie net 'n nagedagte van e-handel om jou produkte te beskerm en te lewer nie:

  • Verpakking skep 'n onvergeetlike eerste indruk.
  • Verpakking kan die waargenome waarde van jou produk verhoog.
  • Verpakking bied 'n geleentheid om u handelsmerk te bevorder.
  • Verpakking kan produkte kruisbevorder of bykomende aanbiedinge aan jou kliënt verskaf.

En … met volhoubaarheid top-of mind met verbruikers, die geleentheid om jou verbruikers te wys dat jy omgee vir dieselfde kwessies wat hulle doen, is nog 'n manier om dieper met jou kliënte te skakel.

Pakhulp verskaf eko-vriendelike posbusse, bio-afbreekbare poli-posbusse, produkverpakking, rigiede bokse, versendingbokse, voedselverpakking, sakke, verpakkingspapier, koeverte, gedrukte versendingsband en ander bykomstighede vir e-handelwinkels. Alle produkte is volledig en deursigtig gedokumenteer vir hul etiese verkryging, persentasie herwonne materiaal, of dit komposteerbaar is of nie, of dit bioafbreekbaar is, vegan-vriendelik (geen komponente wat van diere afkomstig is nie), asook watter regulatoriese en derdeparty-sertifisering waaraan hulle voldoen.

U kan maklik u handelsmerkelemente oplaai en die verpakking volledig aanpas deur hul webwerf. Moet net nie vergeet om jou volhoubaarheid ook te bevorder nie. Packhelp het hul eie eko-kenteken wat jy kan insluit:

badges

Pakhulp verskaf nie net die materiaal nie, hulle het ook mee gewerk Een boom geplant om meer as 16,200 XNUMX bome te plant.

Koop nou Packhelp-produkte

Openbaarmaking: Ek is 'n filiaal vir Pakhulp en ek gebruik ander geaffilieerde skakels in hierdie artikel.