Bemarkings- en verkoopsvideo'sBemarkingsinstrumenteSosiale Media Marketing

Ecamm Live: sagteware wat u moet hê vir elke Live Streamer

Ek het gedeel hoe ek my huis kantoor vir live streaming en podcasting. Die berig bevat gedetailleerde inligting oor die hardeware wat ek saamgestel het ... vanaf 'n staande lessenaar, mikrofoon, mikrofoonarm, klanktoerusting, ens.

Kort daarna het ek met 'n goeie vriend van my Jack Klemeyer, 'n gesertifiseerde John Maxwell Coach en Jack het vir my gesê dat ek moet byvoeg Ecamm regstreeks na my sagteware-gereedskapstel om my regstreekse stroom op te hef. Die sagteware is baie briljant, wat u in staat stel om 'n virtuele kamera op u stelsel te skep waar u enige verbeterings vir live streaming kan hê.

In my kantoor kan ek klankinsette, kamerainvoer ruil, my video -insette aanpas, lessenaars of vensters byvoeg, teksoorlegsels byvoeg, plaaslik opneem of selfs direk op Facebook, LinkedIn, Twitch, YouTube, Restream.io publiseer , en ander. Dit is 'n ongelooflike kragtige platform waarsonder u eenvoudig nie kan lewe as u goeie klank en video wil hê nie.

Ecamm Live bestemmingspublikasie

Ecamm Live Demo

Hier is 'n wonderlike oorsigvideo van die Ecamm regstreeks mense self ...

Ecamm Live-funksies sluit in

 • Kamera-insette - Stroom en verander aansigte in HD-kwaliteit met behulp van enige gekoppelde USB-kamera, skootrekenaarkamera, DSLR of spieëllose kamera.
 • Video-insette - Stroom Blackmagic HDMI-opname-toestelle, iPhone- en Mac-skermdeling.
 • Oudio-insette - Gebruik enige gekoppelde mikrofoon om klank te verskaf.
 • 4K Ondersteuning - Neem en kristalhelder 1440p en 4K op.
 • Groen skerm - Verander u agtergrond met hul groenskerm-funksie van studiokwaliteit.
 • Overlays - voeg teks, aftellings, kykeropmerkings, onderste derdes en grafika soos 'n maatskappylogo by u lewendige stroom. 
 • Intydse monitering - Monitor u uitsending op 'n gekoppelde skerm.
 • Gestoorde tonele - u kan tonele vooraf saamstel, kompleet met titels op die skerm en gesplete skerms. Dit het my handig te pas gekom, waar ek tonele vir elkeen van my ondernemings kan hê.
 • Skermdeling - Livestream u aanbiedings, tutoriale en demo's met een klik. Kies om u hele skerm te deel, of net 'n spesifieke app of venster. Voeg 'n live by beeld-in-beeld na die uitsending vir 'n persoonlike aanraking.
 • Skype-integrasie - voer maklike gesplete skerm-onderhoude uit met 'n Skype-video-oproep, en u gaste sal sien as kamera-bronne in Ecamm Live. 
 • Herstroom - integrasie met Restream.io en Switchboard Live beteken dat live streaming na verskeie platforms gelyktydig so eenvoudig soos een klik is. En met ingeboude ondersteuning vir Restream se kletsaggregasie, kan Ecamm Live selfs kletsopmerkings van meer as 20 platforms vertoon.
 • Speel video - Saai 'n videolêer uit vir bekendstellings en vooraf opgeneemde segmente.

Hier is 'n oorsig van my lessenaar met al die moontlikhede:

Ecamm Live Streaming sagteware

Een van die belangrikste kenmerke vir my is dat Ecamm Live ongelooflike bedieningsfunksies het sodat ek my kan verstel Logitech BRIO web kamera zoom & pan, helderheid, temperatuur, tint, versadiging, en gammafiltering.

Begin GRATIS met Ecamm Live

Openbaarmaking: Martech Zone is 'n filiaal van Ecamm regstreeks en Amazon en sluit die skakels in hierdie pos in!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.