25 stappe tot sukses: optimering van soekenjins en sakeblogging

ebook.pngTer voorbereiding op Blog Indiana, en met die hulp van Bryan Povlinski het ek 'n e-boek van 75 bladsye bekendgestel met 'n klomp raad, wenke, truuks en geheime optimalisering van soekenjins en sakeblogging.

Ons het meer as 100 eksemplare by Blog Indiana weggegee en die terugvoer was ongelooflik. Ek waardeer al die ondersteuning!

Aangesien dit my eerste e-boek is, kry ek advies van ander bloggers wat e-boeke op die internet geplaas het. Die eerste advies wat ek gekry het, was om die koste vir 'n beperkte tyd (van $ 99) aansienlik te verlaag. Dit dien twee doeleindes ... dit bring die eBoek in omloop deur dit baie goedkoper te maak en dit genereer 'n bietjie gedruis rondom die boek.


Laai die inhoudsopgawe af en jy sal sien hoe omvattend hierdie boek is. Ek hou die prys 'n rukkie op $ 9.99 - totdat genoeg eksemplare afgelaai word, kan ek 'n bietjie gons. So begin buzzin!

3 Comments

  1. 1
  2. 2

    Ek was gelukkig genoeg om 'n kopie van hierdie e-boek by Blog Indiana en WOW te kry. Dit is veel meer as $9.99 werd! Dit is regtig propvol wonderlike inhoud oor SEO. Ek is nog nie eers halfpad klaar met die boek nie en ek het reeds besluit om dit uit te druk en as 'n lessenaarverwysing te hou. Jy sal nie teleurgesteld wees nie! Puik werk Doug & Bryan!

  3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.