Die domste slim mense op Facebook

dommer

Dit was een van die uitbarstings waar ek regtig wou kiekies neem en name gedeel het ... maar ek gaan probeer om hierdie mense die voordeel van die twyfel te gee. Hopelik is dit nie die narsistiese idiote waarmee hulle afgekom het nie en het hulle net 'n slegte dag beleef. Die waarheid is dat ek moeg raak vir sosiale media en dat ek minder tyd daaraan bestee. Hoekom? Die deel van idees, perspektiewe en respekvolle debat is besig om te verdwyn.

Sommige van hierdie mense op Facebook is so ongelooflik briljant dat dit absoluut nie nodig is om saam te stem, die bespreking uit te brei of 'n ander perspektief te gee as hulle 'n Facebook-opdatering deel nie. Hierdie mense is so slim dat hulle absoluut geskok is as iemand ... gerig word aan die Skryf 'n opmerking ruimte ... skryf eintlik hul eie kommentaar.

skryf-'n-kommentaar

Hulle moet Facebook kan aanpas en dit vinnig invul met iets meer logies.

Stem saam met my of gaan ...

Vroeër vanjaar het ek 'n vriend gehad wat letterlik 'n reeks privaatboodskappe vir my gestuur het om nie meer kommentaar te lewer op 'n opdatering wat hy gemaak het nie - 'n taamlik kontroversiële boodskap wat sy standpunt oor 'n onderwerp gedefinieer het in kombinasie met 'n voor-belediging vir almal wat dalk nie saamstem nie. Ek het nie saamgestem nie ... en ek het hom dit laat weet. Hy het my eintlik aangesê om op te hou om kommentaar te lewer sy Opdateer. Tot dan toe het ek nog nie besef dat die gesprek wat op 'n openbare bladsy op 'n openbare webwerf gedeel is, sy eiendom was nie, asook al die kommentaar wat daarop gevolg het. Ek moet eers na 'n afskeidsopmerking.

Dit is voldoende om te sê dat sy opdaterings nie meer in verskyn nie my Facebook-stroom. Ek hou daarvan om met dommer mense soos ek te hang wat nie glo dat ons alles uitvind nie.

U sou dink dat mense wat so slim is, nie aan 'n sosiale platform soos Facebook hoef deel te neem nie. Daar is net twee redes waarom ek kan dink waarom dit sou voortduur. Miskien sien hulle dit as 'n plek waar hulle die res van ons stomme mense kan opvoed. Of miskien is dit net 'n plek wat hulle nodig het om hul ego voortdurend te laat streel.

Ek is nie seker nie. Ek het nooit so na sosiale media gekyk nie. Ek stel my dikwels oor 'n onderwerp om na ander perspektiewe te luister. Ander kere tree ek dikwels teenstrydig op en bied ek 'n alternatiewe perspektief. Ek leer dikwels uit albei soorte verbintenisse. Ek dink ek is nie so slim soos die mense wat dit alles reeds weet nie.

Vanaand het ek twee gehad sosiale media skrywers korrigeer my op aparte opdaterings. Een het vir my gesê dat hulle eenvoudig te moeg was om hul standpunt oor 'n onderwerp te verdedig. Met ander woorde, "gaap ... gaan weg, stomme persoon.". Die ander een het my meegedeel dat, hoewel my kommentaar 'n geldige punt gemaak het, dit nie die oorspronklike onderwerp was nie. Sjoe ... dankie tog dat hy die insig met my gedeel het. Dit gaan my op die lange duur so 'n beter sosiale persoon maak. Ek sal seker probeer om altyd aan te hou sy onderwerp ongeag waarheen die gesprek gaan.

Dit is net my opinie, maar as u so slim is dat mense nie aanlyn met u kan gesels nie, waarom is u so dom om hierdie dinge op 'n openbare forum met ons mense onder die gemiddelde te deel? U het alles agter gekom, waarvoor het u ons nodig? Jy is dalk die domste slim mense wat ek nog ooit ontmoet het.

Hier is my raad:

Plak dit vas

3 Comments

  1. 1

    Ek dink wel dat sosiale media ** beter werk ** as ons probeer om die beste praktyke vir burgerlike besprekings te volg, soos om nie naam te noem nie en om onderwerp te hou.

    Maar dit word gesê: as u in gesprek gaan om te valideer eerder as om oop te wees vir verskillende perspektiewe, sal u waarskynlik nie veel baat of iemand anders help nie.

  2. 2
  3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.