Druk 1 as u begroting het

Geldboom

'N Paar jaar gelede onthou ek toe 'n blogger dit neem Scoble aan. Die blogger het Scoble na sy geleentheid genooi en toe geskrik toe Scoble reis en koste gevra het. Scoble het ook aanlyn gereageer en dit goed gedoen.

Hierdie week was 'n moeilike (maar baie lekker) week. Ek het hoofstukke vir my boek, ek voltooi twee projekte en werk nog steeds saam met voornemende klante. Ek raak elke week baie mense per telefoon, e-pos, Twitter, Facebook, Plaxo ... ensovoorts, ens. Ek is hierdie week twee keer uitgeskel deur lesers waarop ek nie gereageer het nie en een vooruitsig waarop ek die dringendheid onderskat het. .

Die vooruitsig was my skuld - ek moes die maatskappy noukeurig dopgehou het. Die lesers is egter 'n ander verhaal. Ek het 'n oproep gekry waar die dame gesê het:

Wat is dit met u internetmense? U antwoord nie die telefoon nie, antwoord nie e-pos nie ... antwoord nie!

Ek het nie verskoning gevra nie. In plaas daarvan het ek haar die waarheid vertel. Ek het minstens 20,000 250 nuwe besoekers per maand aan my blog, miskien 100 opmerkings (meeste is SPAM), en meer as XNUMX versoeke. Die versoeke is egter nie versoeke om dienste nie. Hulle is bloot lesers wat op soek is na bykomende advies of inligting. Ek probeer dit via blogposte hanteer. Ek reageer nie altyd nie. Ek reageer eintlik nie.

Hier is 'n e-pos wat ek vandag net oor die onderwerp ontvang het nadat ek my netwerk geskryf het en hul ondersteuning gevra het in die Top 50 Indiana Blogs-peiling:

Ek het verskeie boodskappe in u blog geskryf en u 'n aantal verskillende DM's op Twitter gestuur om u opinies, idees en voorstelle oor verskillende digitale bemarkingstrategieë te vra, en ek het nog nooit een keer 'n antwoord van u gekry nie. Omdat ek begrip het, weet ek dat jy 'n baie besige man is met die begin van jou nuwe onderneming en alles, daarom het ek nooit jou gebrek aan antwoorde persoonlik opgeneem nie (ondanks die feit dat Chris Brogan, Beth Harte, Erik Deckers ens. het altyd vir my vrae beantwoord).

Dit is wonderlik dat Chris, Beth en Erik so kon bybly! Ek was tot 3:XNUMX en het eers die hersiening en reaksie op e-pos voltooi. Ek sien uit na die advies van Chris, Beth en Erik oor hoe ek moontlik kan tred hou met die aantal versoeke wat ek kry.

Gister was ek op 'n streekkonferensie en daar was drie mense ... een was 'n medewerker, een was my verkoopsafrigter en een was 'n klant. Die mede- en verkoopsafrigter het geskerts daaroor dat ek nooit die telefoon of e-pos beantwoord wat hulle vir my gestuur het nie. Ek het na my kliënt gekyk en gesê: 'Beantwoord ek u oproepe en e-posse?' 'Ja,' het hy gesê, '... altyd ... soms in die middel van die nag! Ek dink jy werk 24 uur per dag. ”

Soms glo ek die web en mense wil Chris Anderson het my en my besigheid 'n groot onguns opgelewer. My verhuurder, my skuldeisers, my nutsmaatskappye en verkopers is nie gratis nie. As gevolg hiervan kan ek nie werk nie vry. Ek moet konsentreer op:

 1. Kliënte - dit is mense wat my produkte en dienste betaal.
 2. Vooruitsigte - dit is maatskappye met 'n begroting wat gereed is om klante te word.
 3. Woord van mond vooruitsigte - dit is maatskappye wat deur my netwerk na my verwys is en my klante wat weet dat 'n onderneming 'n begroting het en gereed is om klante te word.
 4. Ander versoeke - dit is alles anders ... e-pos, vormversoeke, telefoonoproepe, ens. Dit val gewoonlik van my lys af omdat ek aan 1, 2 en 3 werk.

Mis ek geleenthede mis weens hierdie benadering? Miskien - daarom begin ek verkoopsafrigting hier in Indianapolis. Ek het geen idee nie. Ek weet net dat 'ander versoeke' my maande kan neem om te hersien en daarop te reageer ... en ek kan nie bekostig om maande daaraan te spandeer nie.

Lesers is nie klante nie. Intekenare is nie eens klante nie. Dit klink miskien moeilik, maar lesers en intekenare betaal nie hul inskrywing of die inligting van hierdie blog nie. Ek het geen diensvlakooreenkoms met lesers of intekenare nie.

Hierdie blog is nie 'n winsgewende onderneming nie en ek is nie 'n internetmiljoenêr nie ... ver daarvandaan. Ek werk egter hard om dit winsgewend te maak. Sodra die blog al my rekeninge betaal, sal ek die hele week bly sit om my lesers en intekenare se versoeke te beantwoord. Tot dan ... moet ek my diens gaan doen kliënte.

Hersien u versoek as u 'n klant wil word. Ek het gisteraand met iemand geskerts dat ek my stemboodskap vir werk moet verander om te sê: "Druk 1 as u begroting het!". Dus ... as u 'n leser of intekenaar is en gratis advies soek, moet u asseblief nie ontsteld raak as ek nie reageer nie. Ek is regtig besig om die rekeninge te probeer betaal!

14 Comments

 1. 1

  Uitstekende punt! Ek het gister 'n soortgelyke bespreking met 'n kollega gevoer oor die belangrikheid daarvan om bondig te wees, en sy het dit net nie gekry nie en het gekla dat ek haar stempos nie vinnig terugstuur nie. Ek het haar gevra hoe vinnig ek op haar e-pos reageer en sy het vinnig erken. Ons moet almal ons verhoudings en metodes van kommunikasie en die mengsel van die twee prioritiseer. As ek nie 'n persoonlike reaksie op hierdie opmerking kry nie, sal ek ... heeltemal verstaan.

 2. 2
 3. 3

  Hoe kan ek reageer op sulke goeie kommentaar, Nick? U het gelyk - die medium wat die doeltreffendste is, is soms wat ons gedwing word om te gebruik. Ek sal graag die hele dag deurbring in vergaderings en telefonies, maar dit betaal nie die rekeninge nie. E-pos is baie effektief om my baie tyd deur die dag te bespaar.

 4. 4

  Ek dink ek kyk na hierdie blog as 'die gratis speler' ... die intreepunt in elkeen van ons bloggers se verkoopstragte. As die inligting op die webwerf nie die hele prentjie skets nie, werk ek graag saam met een van my lesers om dit te verhoog!

 5. 5

  As een van u kliënte, Doug, kan ek getuig dat u wel betyds na klante omsien. Dit is cool dat soveel mense u opinie waardeer (soos dit ook moet), maar ek dink u gee baie terug met u waardevolle blogposte. As my maatskappy vir u dienste betaal, verwag ek spoedige aandag. U lewer nooit af nie, en daarom sal ek u aanbeveel. Vanuit 'n klant se perspektief, is u prioriteite in die kol.

 6. 6

  Dit klink asof u my moet aanstel as u persoonlike assistent. Alhoewel ek mense sal beantwoord dat dit waarskynlik is dat u nooit meer inkomste sal verdien nie, sal ek natuurlik betaal moet word vir my dienste. 🙂 Met die koms van nuwe media / bemarking / advertensies kom die gratis advies en dienste. Ek sal dit egter sê. As u 'n soort insig of kennis kry op grond van 'n opmerking of e-pos, sou ek hoop dat u op die persoon sou reageer. Ek weet dat u in die verlede op sommige van my blogopmerkings gereageer het, so ek weet dat u luister en reageer as dit moontlik is. Groot punte rondom.

 7. 7

  Doug, ek het al genoeg freebies in hierdie medium gesien om u greep te verstaan, dus hier is geen terugslag nie. Ek weet nie hoe iemand u ooit kan skuldig maak as u die rekening betaal het nie. Dit is dieselfde mense wat kwaad is vir U2 omdat hulle die regte op hul liedjies aan maatskappye verkoop, ens.

 8. 8
 9. 9

  Hallo Arik,

  Dus doen ek op die een of ander manier 'n slegte diens aan die lesers van hierdie blog waaraan ek die afgelope 4 jaar gratis inhoud verskaf het? Regtig?

  My blog is beslis 'n hoofopwekker, maar met die 30,000 besoekers per maand, hoe sou u voorstel dat ek dit sal regkry om te kommunikeer met elkeen wat uitreik? Moet ek 'n puntestelsel gebruik? Wat is die metodologie? Wat is die towerkoeël?

  Sien uit daarna om te hoor hoe om dit te doen.

  Dankie,
  Doug

 10. 10
 11. 11

  Die een ding wat u mis, is dat u soveel plesier het om te terg .. U raak altyd verbouereerd as u vriende dit moeilik maak ...

  Ernstig, hou van die boodskap. As u in 'n besigheid is wat meestal ontasbaar is, voel dit asof mense in orde is om gratis hulp te vra, en u is gewoonlik vrygewig om te deel. Die truuk is om te leer wanneer om te sê: ek wil dit graag beantwoord tydens 'n langer vergadering. My fooi daarvoor is ...

 12. 12

  Nou het jy dit gedoen Doug! Jy het nog 'n wonderlike pos geskryf. Ek beveel u opreg aan u vermoë om alles wat u doen, te vermag. Ek weet dat ek soms een van die nie-inkomste-aanvraers van u tyd was en het met u geskerts oor die feit dat dit moeilik is om in die hande te kry. Maar ek dink ook (hopelik) balanseer dit met die wete dat u tyd waardevol is en u nie daaroor lastig val of 'n wrok hou as u nie weer met my terugkom nie. Baie keer het ek die gebrek aan reaksie deur jouself gevind, en ander het my gedwing om 'n bietjie dieper te grawe en my kop nog 'n paar keer teen die muur te slaan totdat ek iets vir myself uitgevind het en dit is 'n wonderlike gevoel.

  Ek en jy het soortgelyke tydskedules en eise wat aan ons gestel word. Ek probeer so hulpvaardig wees as wat dit kan vir almal wat dit vra, maar ek besef dat een van die beste tydsbestuursinstrumente wat ek binne my vingers kan hê 'n bietjie meer gebruik is van die tweeletter-woord 'Nee'. .

  Hopelik kan ek die balans in alles vind en begin sê: 'Ek kan nou nie, maar laat my iemand aanbeveel wat moontlik vir u in staat is.'

  • 13

   Geen "hopelik" @jasonbean: disqus - die vennootskappe wat ek in die streek opgebou het, is vir my belangrik. Dit is 'n uitgebreide ondersteuningsnetwerk waarop ek steun en daarom verwag ek om dit gereeld terug te betaal! Jy is daar binne!

   • 14

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.