Slegte nuus op Doug's Dating Front ...

Mac Chick van die MaandDit blyk dat daar miskien nie soveel 'visse in die see' is as wat ek sou gehoop het nie! Is daar enige hoop vir die Single Computer Geek Man?

Volgens die Buro vir Arbeidsstatistieke het vroue in 26.7 slegs 2006 persent van rekenaar- en wiskundige poste beklee en slegs 16.6 persent van alle posisies van netwerk- en rekenaarstelseladministrateurs.

Van eWeek.
foto van Macenstein se Mac Chick van die Maand.

2 Comments

 1. 1
  • 2

   Ha!

   Ek was beslis sarkasties oor hierdie een ... my bekommernis is tweeledig. Ek glo wel dat 'n kantoor, leierskap en maatskappy beter gebalanseer is met vroulike werknemers. Dit is regtig verbasend dat die bedryf nie meer vroue lok nie. Dit bekommer my verskriklik.

   En natuurlik is dit altyd snaaks om tyd te neem vir 'n bietjie selfveragtende humor in my private lewe. 🙂

   Dankie Robyn!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.