'N Fout in Google se mense-identifikasie - en die gevaar

Goeie vriend Brett Evans het 'n interessante soekresultaat onder my aandag gebring. As sommige mense na Douglas Karrword die konteks van die sybalk gevul met inligting oor die filmvervaardiger (nie ek nie), maar met my foto.

douglaskarr-google-soek

Die fassinerende ding is dat daar geen verband is tussen die Wikipedia-data en my Google+ profiel nie. Daar is geen skakel op my Wikipedia wat op my betrekking het nie, en daar is geen skakel op my Google+ profiel wat na sy Wikipedia-bladsy skakel nie ... so hoe het Google+ besluit dat die een of ander manier dieselfde is? (Ek het vroeër 'n Wikipedia-bladsy gehad, maar hulle het dit verwyder toe ek die verkeerde inligting reggestel het.)

Ons SEO-ontleder begin 'n draad daaroor in sy SEO-groep op Google+ en baie het gesê dat Google 'n indrukwekkende onduidelikheidsalgoritme het ... maar dit het steeds hier misluk. Ek was eers daaroor te bekommerd JC Edwards het 'n onrusbarende vraag geopper:

Gelukkig was daar 'n filmregisseur in hierdie saak. Wat sou gebeur het as dit kindermishandeling of moordenaar was en hulle die gesig van hierdie ouens gewys het?

Dit is 'n baie eng gedagte! En dit lyk vreemd dat Google die identifikasie van 'n persoon sou aanvaar en dit nie sou verifieer of bevestig nie Wat persoon. Hulle doen dit as dit by besighede, produkte en handelsmerke kom ... sou mense nie net so belangrik wees nie? Ek sien moeilikheid op die horison!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.