Ek verlaat 'n uitstekende taak en is op pad na sosiale media

Bemarking en e-handel vir restauranteDie laaste jaar waarmee ek deurgebring het Beskermpad was 'n ongelooflike rollercoaster-rit. Die maatskappy is in 'n geweldige groeistorm en baie suksesvol!

 1. Ons het die Techpoint Mira-toekenning.
 2. Ons het die ontwikkeling van 4 voltooi POS integrasies - Micros, POSitouch, Comtrex en Aloha.
 3. Ons het die gebruikerskoppelvlak herontwikkel om die sukses van ons kliënte te maksimeer. Ons het oortolligheid en veiligheidskenmerke by die aansoek gevoeg.
 4. Ons het selfs 'n restaurantlokasie-webwerf vir ons meerdere-eenheidskettings ingegooi.

Vrydag was my laaste dag by Beskermpad. Dit was moeilik om 'n maatskappy te verlaat waarin ek my hart en siel gestort het, en wat die finansiële steun het van sommige van die meeste suksesvolle internet maatskappye in Indianapolis.

Op die verlaat van beskermpatroon

Ek twyfel nie dat ek die maatskappy in 'n goeie toestand verlaat het nie. My enigste bekommernis is of die beleggers goed is met die stap al dan nie. 'N Belangrike rede waarom ek Patronpath toe is, was om hul beleggingspan te leer ken - saamgestel uit van die beste internetondernemers in die streek. Die laaste ding wat ek wou doen, was om hulle na soveel sukses te verlaat. Ek sal voortgaan om Patronpath te adviseer en te help wanneer hulle my nodig het, om te verseker dat my vertrek nie hul sukses beïnvloed nie.

Die groei en resultate was beslis die hoogtepunte op Patronpath. Ek het die geleentheid gehad om met ongelooflike mense saam te werk. Ons het die afgelope jaar 'n paar wonderwerke verrig met min hulpbronne. Ek is trots op wat ons bereik het.

Werk met mense van wêreldgehalte

Die afgelope ses maande of so het ek die plesier gehad om saam met Marty Bird te werk - iemand wat ek van my vroeë dae af geken het Presiese teiken maar het nooit die kans gehad om direk mee te werk nie. Marty is 'n ongelooflike bemarker met die vaardigheid om wêreldwyd bemarkingsprogramme van nuuts af op te bou.

Marty het Patronpath binnegestap om 'n nuwe nasionale e-posprogram aan te neem wat ons pas onderteken het vir 'n multimiljard-onderneming. Binne twee dae neem hy die projek aan. Binne 'n paar weke het hy 'n program en proses rondom die projek opgestel. Nou groei die program onder sy leiding. Wat 'n wonderlike ou! Min bekende feit, Marty is ook 'n werktuigkundige met 'n passie vir die Audi TT.

Die res van die span was ook puik. Mark Gallo en Chad Hankinson was wonderlik om professioneel en persoonlik mee te werk. Hulle is albei groot Christene wat my help om uitdagings te gee. Ek is albei verskuldig. Hulle het ook 'n rekeningbestuurspan wat hardnekkige vegters is wat hul kliënte help slaag. Ek het die grootste deel van die jaar saam met Tammy Heath gewerk en sy was ongelooflik, het elke uur tientalle kliënte getower en kon steeds produseer.

Die moeilike kant van hierdie jaar was die vereistes van die werk en hoe dit my volle aandag getrek het. Hierdie blog het gely asook die aandag wat ek van my kon verskaf pet projekte. Deur oproep te wees, het my ook weggetrek van plaaslike netwerkgebeurtenisse. Mense was die skaars tye wat ek opgedaag het!

Die rit vanaf die noordekant van Indy was iets wat ek aanvanklik gekoester het, maar omdat die gasprys die hoogte in geskiet het en my dogter my meer nodig gehad het, het ek 'n paar uur per dag regtig seergemaak. Ek is dankbaar vir my seun - terwyl jy met 'n vol vrag by IUPUI sowel as privaat onderrig en in die Math Assistance Centre, het hy nog tyd gevind om Katie na en van geleenthede te neem en haar gevoed te kry. Ek is dankbaar vir my ongelooflike kinders!

Op pad na Compendium Blogware

So ... toe Chris Baggott van hom af bel Kompendium Blogware en gesê dat daar 'n geleentheid is om met hulle saam te werk, ek was in ekstase! Kompendium begin met Chris en ek werk die naweek in 2006.

Ek het by ExactTarget gebly en Ali Sales het aan boord gekom. Ali se leierskap met Chris se passie het die maatskappy tot 'n ongelooflike hoogtepunt laat skiet Korporatiewe blogplatform. Ek het die afgelope jaar 'n noue verhouding met die maatskappy behou en die platform geëvangeliseer. Ons het pas 'n maand gelede die prokureursfirma Bose McKinney aangewend en hulle het al gesê dat hulle al goeie leidrade vir soekenjins aanmeld!

wit blogware-logo150Op Maandag aanvaar ek pligte as Visepresident van blogevangelisasie by Compendium. Ek sal aan Ali verslag doen en al ons spanne en kliënte help om op te voed, te evangeliseer, te outomatiseer, te integreer, ens. My werk is om kliënte vinnig op te voed en hulle te help om die platform ten volle te benut om die impak daarvan maksimaal te benut. bemarkingspogings. Dit is 'n moeilike posisie om van die hand te wys, gegewe my werk die afgelope paar jaar. Ek sal ook weer aan die Circle in Indy werk, so ek sal seker baie ou kollegas raakloop!

Om te dink dit het alles begin met Pat Coyle en ek lees Kaal gesprekke 'n paar jaar gelede is dit nogal wonderlik.

Daarmee is ek 'n dank verskuldig aan Robert Scoble en Shel Israel vir die skryf van 'n boek wat my geïnspireer het om my eie blog te begin en die rigting verander het wat ek in die bemarkingswêreld wou inslaan! Dat ek 'n posisie in sosiale media aanneem tydens een van die ergste ekonomiese afswaai in die land se geskiedenis, spreek boekdele van die krag van hierdie medium, is dit nie?

19 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Doug – wow! thank you for the kind words. Your talent, passion and enthusiasm will serve you well at Compendium – congratulations. Your significant contributions to Patronpath created a foundation that we will continue to build upon. I’ll miss your presence in the office, your humble demeanor, your crazy taste in music ( ! ) and joyful laughter. Following you on Twitter just won’t replace those great lunch hour conversations we’ve had! Take care Doug.

 8. 8
 9. 9

  Good deal Doug!

  I remember you mentioning to me your involvement with Compendium and I thought that would be a great platform for you!

  Great to hear that is finally coming true!

 10. 10

  Good luck Doug!

  Sounds like a perfect fit for you. I’ve enjoyed the work you do in your spare time on this blog. Will be fun to see what it’s like when it has all your attention.

 11. 11
 12. 12

  Best wishes to you, Doug. I’m sure you’ll do great with the new gig and I love the new title! (It captures what you have already been doing.)

 13. 13
 14. 14
 15. 15

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.