Dos and Don'ts of Content Marketing

infografiese inhoudsbemarking

Goed, hier is jou laggie vir die middag. Gebruik Smeltwater Buzz, ons het pas hierdie eenvoudige en pragtige infografie gesien wat 'n goeie kontrolelys bied met items wat u dalk in gedagte wil hou as u hul strategie vir bemarking van inhoud ontwikkel.

Een van die reëls met betrekking tot blogging is Moenie 'n sleggeskrewe blog publiseer nie. Ek het al baie slegte skryfwerk gesien (buite die onderwerp, met mening as feit, onsinnig) wat nog steeds goeie grammatika en spelling bevat, so ek glo wat hulle bedoel was swak geskryf blog. My berigte is dikwels swak geskryf ... maar ek dink dat hulle meestal waardevolle inhoud het ... regte grammatikusse en ortograwe? Die waarde van u inhoud klop na my mening hoe goed dit geskryf is. Dit is maar net my mening, want ek suig grammatika en spelling.

As ek die standpunt sou inneem dat al u inhoud met presisie geskryf moet word, kan ek 'n werklike probleem met hierdie baie infografiese probleem hê. Die infografika word die genoem Do's and Dont's of Content Marketing. Selfs my vreeslike onkunde oor die Engelse taal het my die titel laat verdwyn. Moet dit nie die Dos and Don'ts of Content Marketing?

inhoud-bemarking-seo

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Hallo Douglas, dankie vir die deel. Dit is 'n baie mooi infographic, met baie nuttige wenke. Ek het nie eers die tikfout in die titel opgemerk nie, totdat ek jou kommentaar in die pos gelees het 🙂 En jy is reg, dit moet “Dos” wees.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.