Domein verander na Marketingtechblog.com

strop

stropDit kan wees googlecide... of blogmoord, ons sal sien. Ek het gister geskryf dat ek moes my naam nie as my domeinnaam gebruik het nie.

Hoe dit ook al sy, u sal vanaf vandag sien dat ek die domein van die webwerf amptelik verander het van dknewmedia.com na martech.zone. Ek sal die URL vir die volgende ses maande deurstuur totdat die verkeer na dknewmedia.com afluister, dan trek ek dit heeltemal terug.

Ek sal u laat weet hoe moeilik hierdie oorgang is. Hopelik gaan alles goed!

let wel: Dit sal geen invloed hê as u per e-pos of via RSS ingeteken is nie.

9 Comments

 1. 1
 2. 2

  Solank jy jou 301-herleidings behoorlik doen, dink ek nie dit behoort 'n probleem te wees in terme van Google-moordenaar nie. Ek sien egter geen rede om DouglasKarr.com uit te tree nie. As jy alles na die toepaslike URL herlei, sal jy die skakelsap behou solank as wat inkomende skakels na DouglasKarr.com bestaan ​​(wat waarskynlik vir ewig sal wees).

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Ek dink dit is 'n slim skuif Doug. Die nuwe domeinnaam pas baie beter by jou geteikende nis, en soos Willy hierbo gesê het, solank jy jou 301-herleiding behoorlik opgestel het, behoort jou soekenjinranglys regtig nie daaronder te ly nie.

 6. 6
 7. 7

  Hallo Doug:
  Ek het my URL in Januarie verskuif en gevind dat dit 'n groot hulp was om die voer te verander soos jy gedoen het.

  Ek het egter besluit om nie my ou webwerf af te tree nie. Ek het soveel skakels van ander blogs en webwerwe na die ou webwerf gehad, ek ontvang steeds baie inkomende verkeer daarvan. Meeste van die mense wat my op 'n blogrol geplaas het, het die ou webwerf. Sommige mense gebruik steeds gunstelinge, nie RSS nie. Baie van die Google-resultate is steeds die ou webwerf.
  In elk geval, sterkte vir jou met die oorgang.
  Chris

 8. 8

  Ek hoop jy doen 'n paar opvolgplasings na hierdie een.

  Toe ek my eerste domeinnaam gekoop het, het ek simpel een gekies met 'n koppelteken in. Dit is nie 'n groot probleem nie, maar iets wat ek uiteindelik gaan verander.

  Ek sal belangstel om te weet hoe dit my SEO-pogings en verkeer sal beïnvloed.

 9. 9

  Sal wonderlik wees as jy 'n plasing kan maak oor hoe jy die oordrag gedoen het, maw hoe jy jou WordPress installasie geskuif het, hoe om die herleiding te doen, enige ander wenke wat jy langs die pad geleer het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.