Domein verander na Marketingtechblog.com

strop

stropDit kan wees googlecide... of blogmoord, ons sal sien. Ek het gister geskryf dat ek moes my naam nie as my domeinnaam gebruik het nie.

Hoe dit ook al sy, u sal vanaf vandag opmerk dat ek die domein van die webwerf amptelik van dknewmedia.com verander het na martech.zone. Ek sal die URL vir die volgende ses maande deurstuur totdat die verkeer na dknewmedia.com afluister, dan trek ek dit heeltemal terug.

Ek sal u laat weet hoe 'n moeilike oorgang dit is. Hopelik gaan alles goed!

let wel: Dit sal geen invloed hê as u per e-pos of via RSS ingeteken is nie.

9 Comments

 1. 1
 2. 2

  Solank u u 301-aansture behoorlik doen, dink ek nie dit moet 'n probleem wees in terme van Google-ysie nie. Ek sien egter geen rede vir die uittrede van DouglasKarr.com nie. As u 301 alles na die toepaslike URL herlei, sal u die skakelsap behou solank daar inkomende skakels na DouglasKarr.com bestaan ​​(wat waarskynlik vir altyd sal wees).

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Ek dink dit is 'n slim skuif Doug. Die nuwe domeinnaam stem baie nader ooreen met u geteikende nis, en soos Willy hierbo gesê het, sal u soekenjins nie regtig skade ly nie, solank u u 301-omleiding behoorlik opgestel het.

 6. 6
 7. 7

  Hallo Doug:
  Ek het my URL in Januarie geskuif en gevind dat dit 'n groot hulp was om die voer soos u te verander.

  Ek het egter besluit om nie my ou webwerf te beëindig nie. Ek het soveel skakels van ander blogs en webwerwe na die ou webwerf gehad, dat ek nog steeds baie inkomende verkeer daaruit ontvang. Die meeste mense wat my op 'n blogroll plaas, het die ou webwerf. Sommige mense gebruik steeds gunstelinge, nie RSS nie. Baie van die Google-resultate is nog steeds die ou webwerf.
  In elk geval, baie geluk vir u met die oorgang.
  Chris

 8. 8

  Ek hoop dat u hierdie opvolgberigte sal doen.

  Toe ek my eerste domeinnaam gekoop het, het ek dom gekies een met 'n koppelteken daarin. Dit is nie 'n groot probleem nie, maar iets wat ek uiteindelik sal verander.

  Ek wil graag weet hoe dit my SEO-pogings en verkeer sal beïnvloed.

 9. 9

  Dit sal wonderlik wees as u 'n boodskap kan maak oor hoe u die oordrag gedoen het, dit wil sê hoe u u WordPress-installasie verskuif het, hoe u die aanstuur kan doen, enige ander wenke wat u onderweg geleer het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.