Stuur u 'n SMS uit die badkamer?

sms-skuld

Die kans is redelik goed dat u teks uit die badkamer stuur ... in werklikheid erken 2 uit 3 mense dat hulle dit doen. Dit besorg my so dat ek nou daaraan dink om iemand se selfoon te leen! Ons waardeer dit as ons kliënte van ons sms-dienste gebruik maak ... maar dankie tog dat hulle gewoonlik buite 'n huis te koop! Wat die 2/3's van u betref ... ek hoop dat u almal aanraakskerms het en dat die ander een derde die sleutelborde het.

Wat diegene van julle wat in die filmteater stuur, sms ... ja, ons sien jou. Ek is nuuskierig waarom teaters nie selfoonblokkers geïnstalleer het nie. Ek sal 'n ekstra geld per film betaal as ek nie iemand se Justin Bieber-luitoon hoef te hoor nie! Dankie aan die mense by Tatango vir die laggie ... Ek gaan nou my hande was.

Waar is u skuldig aan sms-boodskappe Infographic

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.