Tel gunstelinge op Technorati?

Tyd vir nog 'n toetsmens! Ek wil kyk of my blog nie meer as u Technorati-gunsteling is nie. Hier is 'n kiekie van my huidige ranglys, sodat u weet dat ek nie die wol oor u oë wil trek nie:

Technorati

As u nog nie aangesluit het nie, sal ek Technorati sterk aanbeveel. Hier is die skakel om my by u gunstelinge te voeg:

Voeg hierdie blog by my Technorati-gunstelinge!

Hier is my belofte aan u ... ek sal u almal by my gunstelinge voeg sodra ek sien dat u my bygevoeg het. Volgende week kyk ek na die rangorde en plaas die ranglys nadat sommige mense my daarby gevoeg het.

6 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Ek dink julle mense is reg. Ek het nog 'n paar verwysings na my webwerf gekry, so my posisie het opgegaan; dit blyk egter nie dat die gunstelinge dit beïnvloed het nie.

  Interessant genoeg het ek egter een van die mense wat dit as 'n gunsteling gekies het, een van my gunstelinge gemaak en ek glo dit het sy rangorde gehelp. Maar hy was in die 900,000 844,000+ reeks. Nadat ek hom as 'n gunsteling gemerk het, het hy opgeskuif na sowat XNUMX XNUMX.

  Miskien help dit net met die rangorde wanneer daar nie na jou verwys word vanaf enige ander blogs nie? Hmmm.

 5. 5

  Dit is 'n goeie ding vir my dat gunstelinge nie tel nie, anders sou ek nêrens op die ranglys wees nie!

  BTW, jou anti-spam woord is nie sigbaar in IE7 nie. Jy moet regtig ophou om dit te gebruik 🙁
  Slegte toeganklikheid.

 6. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.