Tel groot getalle regtig?

Depositphotos 10597564 s

As ek 100 intekenare of 10,000 XNUMX intekenare aanlyn kon byvoeg, maak dit miskien nie 'n verskil aan my slotsom nie. Ek moet die lok reg intekenare om werklik besigheid van hulle te kry. Ek het dit selfs al in die verlede geskryf bemarking gaan nie oor die oogballe nie, dit gaan oor die bedoeling.

Het ek van plan verander? Nee, nie as dit by advertensies kom nie.

Ek gee nie om hoeveel volgers of intekenare u het nie, ek gee om die aantal volgelinge of intekenare wat gemeenskaplike belangstellings het of voornemende kliënte vir my kan wees. As u die geleentheid bied om in u netwerk te adverteer, sal ek dit doen as die aantal relevante volgelinge of intekenare is reg vir my besigheid - nie net omdat u 'n groot netwerk het nie.

Daar is 'n voordeel aan groot getalleegter. Dit is bevordering en gesag.

Daar is momentum in getalle. Lae volgelingtellings veroorsaak lae aanhangers. U het miskien die beste blog, Twitter-rekening of Facebook-bladsy in die heelal ... maar dit is uiters moeilik om aanhangers by te voeg as u nie het nie. As u 100 volgers het, kan dit natuurlik weke of maande duur om tot 200 te kom, selfs met die beste inhoud.

Met 10,000 volgersU kan egter 100 per dag byvoeg! Daar is twee redes waarom:

  1. Groot getalle bevestig dat u 'n groot saak is. Ek weet dit klink belaglik, maar dit is waar. Mense is lui ... hulle kyk na jou Twitter-bladsy, jou Facebook-bladsy of jou blog en probeer uitvind hoe groot jy is. As u groot getalle het, is dit geneig om baie makliker op die volgknoppie te klik. Dit is 'n ongelukkige feit. Dit is ook die rede waarom ek 'n aantal ranglyskentekens in my sybalk vertoon.
  2. Groot getalle bied u die geleentheid om te bevorder. Baie jare gelede het ek 'n toets afgelê waar ek aankondig dat my blog 'n toekenning verower het as die beste bemarkingsblog op die internet. Ek het baie guerilla-bemarking gedoen en dit oral bevorder. Die leserstal van my blog het gevolglik geweldig gegroei. Ek skryf toe 'n berig oor hoe ek dit gedoen het.

Ek het ook gesien hoe ander bloggers dit doen. Toe ek Feedburner se aantal intekenare kon kap, het ek gesien hoe 'n paar baie invloedryke bloggers die volle voordeel trek en dit doen. Hul blogs het die hoogte in geskiet - dit was ongelooflik. Ek het gehuiwer met suiwer bedrog (tensy dit so ongelooflik eenvoudig was dat ek die mense net 'n les moes leer wat dit ontwikkel het).

Is ek voorstander van bedrog of koop ek volgelinge? Dit hang van jou af. Ek gaan jou regtig nie sê dat dit 'n slegte of 'n goeie ding is nie. Ek gaan jou net vertel dat dit inderdaad werk.

Ek promoveer tans my Twitter-rekening met gewilde gebruikers en het 'n paar honderd nuwe volgelinge bygevoeg. Dit is 'n goeie diens wat op toestemming gebaseer is, dus bedrieg ek nie en koop nie volgelinge nie - ek bevorder myself net. My doel is om gouer as 10,000 XNUMX volgers te kry.

Een aantekening oor gebruikers wat dit kenmerk: Ek sou nie vir die groot betaal nie Koop een keer pakket in die toekoms. My aanneming het vroeg in die veldtog die hoogte ingeskiet en is sedertdien weggesak - waarskynlik omdat my gesig oor en oor aan dieselfde mense gevoer word. Ek het ook my ligging verander sedert hulle geografies teiken. In die toekoms dink ek dat ek net die kleinste hoeveelheid advertensies sal koop en dan die veldtogte met hulle sal uitvoer maandelikse intekening.

Tienduisend volgers is 'n goeie nommer om te bevorder. Aangesien ek 'n boek skryf wat in Augustus verskyn (Corporate Blogging for Dummies), wil ek al my getalle op Facebook, Twitter en my feed-intekenare kry. Op hierdie manier is my netwerk om binne te bevorder groter en kan ek meer mense daaraan raak.

So ... ja, ek glo dat groot getalle tel!

Een kommentaar

  1. 1

    Interessante benadering, dankie vir die deel daarvan.

    Ek stem saam met u, groot getalle tel, alhoewel dit nie die besighede is wat na u webwerf vloei nie. Groot getalle help om meer gekwalifiseerde leidrade te betrek, want hulle word beïndruk en aangetrokke deur die skare wat reeds daar is. Dan moet jy aksie neem. Eintlik, as 'n advies, sou ek u voorstel om voordeel te trek uit lyste op u Facebook-aanhangersblad. Kategoriseer aanhangers in lyste sodat u weet wie potensiële klante is en wie nie.

    As u enige vrae daaroor het, kan u by hierdie webwerf aansluit http://bit.ly/azEurc en gee u bekommernisse en kry vinnige antwoorde van kundiges daar buite.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.