dnScoop sê dnScoop.com is nie regtig iets werd nie

Aaron wys daarop dat dnScoop.com, soos ander waardasiemotors, waardeloos is.

Glo hulle nie? Vra net dnScoop hoeveel dnScoop.com is die moeite werd ... Ironies genoeg stem hulle saam:

dnScoop

Miskien is dit net ek, maar ek sou die kode oorheers het om te sê dat dit $ 500 XNUMX werd is.

5 Comments

 1. 1
 2. 2

  Interessant genoeg, ek het na dnscoop gegaan, en my webwerf is volgens hulle $ 64,480 werd. As ek die getal neem en dit deel deur die inkomste van die werf, is dit ongeveer wat ek oor 2.5 jaar sal maak as die huidige toestande heers (wat ek seker sal verbeter). Maar dit is 'n goeie raaiskoot wat u help om u webwerf beter te evalueer. Enige kopers ??? 😉

 3. 3
 4. 4

  Maar u moet sê die waardes klink dikwels koel. Soos ek twyfel of iemand $ 20 XNUMX vir my webwerf sou gee, maar dit sê dat dit soveel werd is.

  Dit is geneig om baie hoër waardes te gee as wat baie van die ander dienste doen.

 5. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.