dnScoop sê dnScoop.com is nie regtig iets werd nie

Aaron wys daarop dat dnScoop.com, soos ander waardasiemotors, waardeloos is.

Glo hulle nie? Vra net dnScoop hoeveel dnScoop.com is die moeite werd ... Ironies genoeg stem hulle saam:

dnScoop

Miskien is dit net ek, maar ek sou die kode oorheers het om te sê dat dit $ 500 XNUMX werd is.

5 Comments

 1. 1
 2. 2

  Interessant genoeg, ek het na dnscoop gegaan, en my webwerf is volgens hulle $64,480 2.5 werd. As ek daardie getal neem en dit deur die webwerf se inkomste deel, is dit ongeveer wat ek oor XNUMX jaar sal maak as huidige toestande heers (wat ek seker sal aanhou verbeter). Maar dit is 'n goeie raaiskoot wat jou help om jou webwerf beter te evalueer. Enige kopers??? 😉

 3. 3
 4. 4

  Maar jy sal moet sê die waardes klink dikwels cool. Soos ek twyfel of iemand $20K vir my webwerf sal gee, maar dit sê dit is soveel werd.

  Dit is geneig om baie hoër waardes te gee as baie van die ander dienste.

 5. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.