Waarom u u hysbak moet verslaan

hysbak toonhoogte

Ter voorbereiding op geleenthede wat ons hierdie jaar gaan doen, is ons VP vir sake-ontwikkeling - 'n meester-netwerkwerker - Harrison skilder, en ek het alles bespreek wat ons gehad het gehaat oor netwerkgebeurtenisse. Boonste op die lys was hardverkoop- en hysbak-staanplekke. Soms woon ek hierdie geleenthede by, en dit voel asof iemand 'n gonser lui en almal swaaiend uit hul hoek kom. Hulle wip en vleg deur die deelnemers wat mekaar opsoek om 'n vuurhoutjie te vind.

En dit kom selde.

Harrison het 'n paar van die mees onvergeetlike netwerkgeleenthede in die land aangebied. In plaas van 'n hysbak toonhoogteword deelnemers aangemoedig om te deel wat hulle maak geweldig binne 30 sekondes. Alhoewel dit 'n bietjie hakerig mag klink, plaas dit die deelnemers ter plaatse, en hulle moet diep delf om 'n persoonlike anekdote te gee oor iets waarop hulle regtig trots is, of waaroor hulle omgee of waarvoor hulle wil wees. In plaas van 'n toonhoogte, is dit onmiddellik 'n blik op die menslike kant van die persoon wat daar tussen vreemdelinge staan ​​of sit.

By die geleenthede wat ek bygewoon het, het ek nie weggeloop om te probeer onthou wie se besigheidskaartjie wie is nie. Ek het 'n kenmerk van elke persoon wat onvergeetlik was, geken. As voorbeeld het ek David Roux ontmoet. David was 'n rocktromspeler wat daarvan gehou het om elke Sondag in sy kerk te speel. Afgesien daarvan ontsagwekkende kenmerkend, was David 'n lewensafrigter vir jongmense. Dit was nie lank daarna nie dat ek David gehuur het om my eie dogter af te rig.

Die probleem met staanplekke

Daar is min belangrike probleme met hysbak-staanplekke:

  1. Aanname - Waarom sou u aanvaar dat die persoon oorkant u enigsins wil opslaan?
  2. Onkunde - Hoe gaan u die probleme verstaan ​​waarmee die persoon oorkant u sit, sonder om iets daarvan te weet?
  3. Doel - Dit is meestal nie die netwerkganger met wie u sake gaan doen nie, maar dit is 'n persoon in hul netwerk wat u boodskap per mond aan u oordra.

Wat u moet deel

As u weet dat die persoon oorkant u 'n ongelooflike netwerk van voornemende kliënte het wat u kan help, hoe sou u anders met hulle praat? Jy sou hulle glad nie opslaan nie, of hoe? Ek sou nie. Hier is waarop ek sal fokus:

  • Awesome - om 'n gesprek met my persoon te voer en te verseker dat ek iets onvergeetliks met hulle deel, wat hulle nie gou sal vergeet nie. Vir my kan dit wees dat ek 'n Amerikaanse vlootveteraan of 'n enkel vader van twee is. Daar is baie bemarkers in elke stad ... maar nie te veel nie: Desert Shield en Desert Storm Veterane wat aan boord van 'n Tank Landing Ship gedien het en twee ongelooflike kinders alleen grootgemaak het!
  • Vertrou - Ek wil leer met wie die persoon oorkant my sowel as 'n netwerk gekoppel is betroubare adviseur van. As die persoon teenoor my 'n ongelooflike netwerk van kliënte of vennote het wat hulle adviseer, is dit die perfekte kliënt vir my, wil ek baie meer tyd spandeer om met hulle in gesprek te tree en te leer hoe ons van waarde kan wees 'n ander.
  • leer - In plaas daarvan om die persoon teenoor my op te gooi, wil ek hulle eerder leer. Ek wil hulle leer oor die tipe waarde waarmee ek hul kliënte kan bring en die soorte probleme waarmee ons help. Ek wil werklike gebruiksgevalle deel wat hulle sal onthou en herhaal met die mense in hul netwerk wat hulle vertrou.
  • Vra - Onthou jy dat jy van waarde was? Ek wil uitvind wat ek kan bereik om vir hierdie persoon van waarde te wees. En ek wil duidelik wees dat ek hulle om hulp vra om toegang tot hul netwerk te kry, aangesien dit baie goed is vir die produkte en dienste van my onderneming.

Die beste netwerkmakers waarmee ek werk, ken 'n geheim wat die meeste nie doen nie. Hulle mikpunt is nie die mense by die netwerkgeleentheid nie ... dit is die mense wat die deelnemers binne het Hulle uitgebreide netwerk. Miskien woon u 'n geleentheid saam met 50 ander deelnemers by. Jou vooruitsig is nie in daardie lokaal nie, dit is die duisende vooruitsigte binne een mond-tot-mond-verbinding buite die lokaal!

Sleg die hysbakhoogte.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.