BlueLock-video: wolkrekenaar

bloulok

Goeie onderhoud en eenvoudige beskrywing van cloud computing on WensTV saam met my vriend, Brian Wolff, by BlouSluit.

Dit is 'n fassinerende tegnologie wat volgens my uiteindelik die hele internet sal insluit. As u 'n wonderlike boek oor die toekoms van wolkrekenaars wil lees, sal ek dit aanbeveel Nicholas Carr se The Big Switch.

Een kommentaar

  1. 1

    Ek was mal oor die Big Switch. Dit het my regtig 'n heeltemal ander manier gegee om na rekenaars en die internet te kyk. Soos die tegnologie ontwikkel, maak die migrasie na 'n Cloud Computing-omgewing sin vir maatskappye van alle groottes.

    En Brian het 'n baie goeie werk gedoen om in hierdie video te verduidelik!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.