BlueLock-video: wolkrekenaar

bluelock

Goeie onderhoud en eenvoudige beskrywing van cloud computing on WensTV saam met my vriend, Brian Wolff, by BlouSluit.

Dit is 'n fassinerende tegnologie wat volgens my uiteindelik die hele internet sal insluit. As u 'n wonderlike boek oor die toekoms van wolkrekenaars wil lees, sal ek dit aanbeveel Nicholas Carr se The Big Switch.

Een kommentaar

  1. 1

    Ek was mal oor die Big Switch. Dit het my regtig 'n heel ander manier gegee om na rekenaars en die internet te kyk. Namate die tegnologie ontwikkel, is die migrasie na 'n Cloud Computing-omgewing sinvol vir ondernemings van alle groottes.

    En Brian het regtig goed verduidelik in hierdie video!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.