Jammer Disqus, ek is nou 'n aanhanger!

DisqusOngeveer 'n jaar gelede het 'n hele paar kommentaarstelsels opgeduik - waaronder SezWho, Intense debat en Disqus. ek was heftig daarteen almal behalwe SezWho sedert die ander kommentaar via JavaScript gelaai het en nie kommentaar plaaslik gestoor het nie.

Die probleem met JavaScript is dat dit by die blaaier gelaai word, nie by die bediener nie ... dus as 'n soekenjin die bladsy deursoek, lyk dit onveranderd, al het dit kommentaar. 'N Jaar later en die landskap het nogal verander ... SezWho is nie besig nie, IntenseDebate is aangekoop deur Automattic, WordPress se moedermaatskappy, en Disqus het steeds gewild geword. Disqus het ook sy metodologieë verander - nou sinkroniseer en vertoon hulle kommentaar bedienerskant.

Met al hierdie kwessies wat nou opgelos is, en die groeiende funksionaliteit en integrasie van Disqus in sosiale media, is dit regtig sinvol dat WordPress-bloggers die inprop installeer en die diens integreer. Ek het IntenseDebate nog nie probeer nie, en ek het ook nie te veel nuus of aanneming daaroor gesien nie ... iemand wat dit gebruik?

Die vriendelike mense by Disqus het my selfs toegelaat om die inhoud en kommentaar van my blog via XML uit te voer en na hul ondersteuningspan op te laai. Hulle migreer nou al die ouer opmerkings van my blog na hul enjin. Nogal cool!

Dus ... aan die bemanning by Disqus, is ek verskoning verskuldig dat u u aansoek 'n slaagpunt gegee het. Alhoewel dit destyds die regte ding was om te doen, is ek nou 'n aanhanger! U het 'n fantastiese produk en ek is mal oor die Twitter-integrasie!

15 Comments

 1. 1

  Ek het eintlik 'n paar probleme met Disqus gehad, maar in teorie is dit 'n goeie inprop. Ek het gehou van hoe hulle e-posse aan my gestuur het wanneer iemand kommentaar lewer, maar oor die algemeen het die stelsel net nie vir my gewerk nie. Wat dink jy van die stelsel wat vir SezWho oorgeneem het?

 2. 2
  • 3

   Ek was in dieselfde bootjie, het van WordPress net na Disqus gegaan, maar het dieselfde probleme gehad, so toe na IntenseDebate en nou probeer Disqus weer, want ID was allerhande karretjies.

   My Disqus blyk dieselfde probleem te hê wat almal met WordPress 2.8.4 het, sal eenvoudig nie kommentaar invoer nie.

   Gaan ek dit moet afskakel en iets anders soek... weer?

 3. 4
 4. 5
 5. 6

  Disqus is ongetwyfeld een van die vinnigste groeiende kommentaarstelsels. Ek erken jou idee oor javascript en alle ander opmerkings, maar ek dink dat die behoefte om ingeteken te wees vir kommentaar 'n bietjie irriterend is. wat dink jy ?

 6. 9

  Ek is mal oor Disqus, baie maklik om te installeer en maklik om te gebruik. Stem saam met Douglas oor dit nodig is om logins te hê, daar is darem baie opsies om aan te meld, google, yahoo, facebook, twitter ens.

 7. 10
 8. 11

  Dankie dat jy die tyd geneem het om dit te bespreek, ek voel sterk
  daaroor en hou daarvan om meer oor hierdie onderwerp te leer. Indien moontlik, soos jy wen
  kundigheid, sal jy omgee om jou blog op te dateer met meer inligting? dit is
  uiters nuttig vir my.
   

 9. 12
 10. 13
 11. 14
 12. 15

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.