Jammer Disqus, ek is nou 'n aanhanger!

DisqusOngeveer 'n jaar gelede het 'n hele paar kommentaarstelsels opgeduik - waaronder SezWho, Intense debat en Disqus. ek was heftig daarteen almal behalwe SezWho sedert die ander kommentaar via JavaScript gelaai het en nie kommentaar plaaslik gestoor het nie.

Die probleem met JavaScript is dat dit by die blaaier gelaai word, nie by die bediener nie ... dus as 'n soekenjin die bladsy deursoek, lyk dit onveranderd, al het dit kommentaar. 'N Jaar later en die landskap het nogal verander ... SezWho is buite werking, IntenseDebate is gekoop deur Automattic, WordPress se moedermaatskappy, en Disqus het steeds gewild geword. Disqus het ook sy metodologieë verander - nou sinkroniseer en vertoon hulle kommentaar op die bedienersy.

Met al hierdie kwessies wat nou opgelos is, en die groeiende funksionaliteit en integrasie van Disqus in sosiale media, is dit regtig sinvol dat WordPress-bloggers die inprop installeer en die diens integreer. Ek het IntenseDebate nie probeer nie, en ek het ook nie te veel nuus of aanneming daaroor gesien nie ... iemand wat dit gebruik?

Die goeie mense by Disqus het my selfs toegelaat om die inhoud en kommentaar van my blog via XML uit te voer en na hul ondersteuningspan op te laai. Hulle migreer nou al die ouer opmerkings van my blog in hul enjin. Nogal cool!

Dus ... aan die bemanning by Disqus, is ek verskoning verskuldig dat u u aansoek 'n slaagpunt gegee het. Alhoewel dit destyds die regte ding was om te doen, is ek nou 'n aanhanger! U het 'n fantastiese produk en ek hou van die Twitter-integrasie!

15 Comments

 1. 1

  Ek het eintlik probleme met Disqus gehad, maar in teorie is dit 'n goeie inprop. Ek het gehou van hoe hulle e-posse aan my gestuur het toe iemand kommentaar gelewer het, maar oor die algemeen het die stelsel net nie vir my gewerk nie. Wat dink u van die stelsel wat vir SezWho oorgeneem het?

 2. 2
  • 3

   Ek was in dieselfde bootjie, het net van WordPress na Disqus gegaan, maar het dieselfde probleme gehad, en toe na IntenseDebate gegaan en nou weer Disqus probeer, want ID was allerhande foute.

   My Disqus het blykbaar dieselfde probleem wat almal met WordPress 2.8.4 het, maar sal eenvoudig nie kommentaar invoer nie.

   Moet ek dit afskakel en iets anders vind ... weer?

 3. 4
 4. 5
 5. 6

  Ongetwyfeld is Disqus een van die vinnigste groeiende kommentaarstelsels. Ek erken u idee oor javascript en alle ander opmerkings, maar ek dink dat die behoefte om aangemeld te wees vir kommentaar 'n bietjie irriterend is. wat dink jy ?

 6. 9

  Ek hou van Disqus, baie eenvoudig om te installeer en maklik om te gebruik. Stem saam met Douglas dat dit nodig is om aanmeldings te hê, ten minste is daar baie opsies om aan te meld, Google, Yahoo, Facebook, Twitter, ens.

 7. 10
 8. 11

  Dankie dat u die tyd geneem het om dit te bespreek, ek voel sterk
  daaroor en hou daarvan om meer oor hierdie onderwerp te leer. As dit moontlik is, soos u wen
  kundigheid, sou u omgee om u blog met meer inligting op te dateer? dit is
  baie nuttig vir my.
   

 9. 12
 10. 13
 11. 14
 12. 15

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.