Direkte pos wat werk!

direkte pos

Ek was van plan om hieroor te skryf sedert voor die nuwe jaar, maar ek moes die 'ol scanner' laat haal om hierdie beelde van 'n paar direkte pos wat ek onlangs ontvang het, saam te trek. Die slotsom is dat sommige direkte pos werk steeds. Hier is drie voorbeelde:

 • Jack Hayhow stuur sy boek vir my, Die wysheid van die vlieënde vark. Ek dink dit is my eerste 'geskenk' as blogger! Ek het nou 'n paar boeke op my bedkassie om af te handel, maar ek sien daarna uit om dit te ondersoek. Dit was regtig netjies om 'n handgeskrewe nota van Jack saam met die boek te kry. Dat Jack die tyd geneem het om vir my te skryf en die boek te stuur, beteken al baie!
 • CVS Apteek het vir my 'n kaartjie vir die vakansie gestuur om my te bedank vir my beskerming. Dit is selfs persoonlik deur elkeen van die personeel onderteken! My CVS is fantasties. Dit herinner my baie aan die hoekwinkel wat ons besoek het toe ons in die boonies in Newtown Connecticut grootgeword het (daardie winkel het die naam Crossroads gehad ... hulle het die kinders vroeër laat bier haal en huis toe gebring na ons ouers met 'n telefoonoproep ... man is ek oud!). As CVS vrugte gehad het, sou ek waarskynlik glad nie kruideniersware koop nie! CVS bewys dat u 'n groot ketting kan wees en mense steeds soos u naaste kan behandel.
 • Wikimedia vir my 'n kaartjie gestuur met 'n briefie waarin ek my bedank vir my skenking aan Wikipedia laas jaar. Ek neem gereeld my Paypal-fondse en gee dit terug aan plugin-ontwikkelaars en webwerwe wat donasies vra - as hul sagteware of diens nuttig is. Ek gebruik Wikipedia baie op hierdie blog, dus sal u bly wees om te weet dat 'n deel van die advertensie-opbrengs van die webwerf na ander webwerwe teruggestuur word. (Die res is nodig om vir my seun se universiteitsopleiding te betaal!).

Kaarte
Dit is interessant in hierdie tyd en tyd dat mense steeds besef wat die 'menslike' aanraking beteken. Jack kon sy boek vir my deur Amazon gestuur het, en CVS en Wikimedia kon net sowel vir my 'n e-pos stuur om my te bedank. Ek is 'n groot voorstander van e-pos ... Ek hou van die feit dat dit gepersonaliseer en outomaties kan wees. Dit het 'n bietjie meer moeite gekos en beslis 'n bietjie meer gekos. Dit sê vir my dat hierdie mense gedink het dat ek belangrik genoeg is vir hul besigheid dat dit die moeite werd is om in my te belê. Dit is 'n sterk boodskap, is dit nie?

Dit is die tipe direkte pos wat werk. Die ander duisende stukke direkte pos wat ek hier kry, is nie die moeite werd om te noem nie. Ek het al voorheen aan kliënte gesê dat die tyd wat u benodig om iemand se aandag met direkte pos te kry, die tyd is wat dit neem vir hulle om van hul posbus na hul vullisblik te loop. Ek het glad nie daaroor gedink nie. Die stuur van 'n handgeskrewe pakket of dankkaartjie trek beslis my aandag!

8 Comments

 1. 1

  Beslis. Ons wil die menslike aanraking hê - is dit nie ook een van die redes waarom blogs so groot geword het nie?

  -

  Ons grootouers het vroeër met handgeskrewe liefdesbriewe gekommunikeer. Vandag is dit 'n vinnige SMS. Nie heeltemal dieselfde nie, nè?

 2. 2

  > Die wysheid van die vlieënde vark. Ek dink dit is my eintlike eerste geskenk? as blogger!

  Wees versigtig Douglas - het u nie geweet dat die aanvaarding van geskenke daartoe kan lei dat u etiek bevraagteken word nie 🙂 LOL

  > Ek neem gereeld my Paypal-fondse en gee dit terug aan plugin-ontwikkelaars en webwerwe wat donasies vra - as hul sagteware of diens nuttig is.

  Ek het dit ook einde einde verlede jaar begin doen. Dit is 'n goeie gevoel om te kan bydra tot diegene wat hul tyd gee om goed te maak wat ons elke dag gebruik.

 3. 3
 4. 4

  Steven:

  Hier is 'n kennisgewing aan alle adverteerders: ek is goedkoop, maklik en eerlik. U kan my koop, maar ek sal almal laat weet dat ek gekoop is. 🙂

  Ek stem saam met u oor die Paypal. Ek hoop dat dit 'n tendens is wat voortduur. Open source was goed vir ons almal!

  Doug

 5. 5

  Kevin,

  As databasisbemarker is dit moeilik om hierdie soort uitgawes te kwantifiseer, is dit nie? Omdat u nie iets kan meet nie, beteken dit egter nie dat dit 'n goeie idee is nie. Maatskappye wat 'die regte ding doen', begin regtig vorder. Ek glo regtig dat ons eendag 'n 'maatskaplike voordeel'-indeks vir maatskappye sal hê, sodat mense sal werk met maatskappye wat meer goed doen vir die land eerder as sleg.

  Ek hoop darem!
  Doug

 6. 6

  Sonder twyfel is dit goed om die regte ding te doen. En ek sou die eerste persoon wees wat agter maatskappye kom wat mooi dinge doen. Die besteding van tyd aan hierdie aktiwiteite lei tot 'n beter ROI as om geld aan 'n televisie-advertensie te spandeer.

  Baie jare gelede het ek in 'n kamer gesit saam met mense van Hallmark. Hulle wou 'n outomatiese bedankingsprogram vir my onderneming opstel, gekoppel aan 'n CRM-stelsel. Vir my was dit die teenoorgestelde van wat u voorstaan. Daar is so 'n fyn lyn tussen goed doen, iets doen wat goed lyk en probeer wins maak. As u goed doen, sal die verkope en winste tot u punt volg.

  Goeie pos!

 7. 7

  Hallo Doug,

  Ek dink u kommentaar oor die "menslike aanraking" is uiters geldig.

  Ons het opgemerk dat die bemarking van harde kopieë en mediakits gepos word
  ons maatskappy het eksponensieel vrugte afgewerp. E-pos is goed, maar dit word
  al hoe minder betroubaar. Te veel gemorspos en rommel. Dit raak irriterend.
  Direkte pos; hou egter aan om verkope te sluit, en soos u genoem het “die mens
  touch ”help om opgemerk te word.

  Ons het vasgestel dat die kombinasie van aanlyn-teenwoordigheid met 'n geïntegreerde velddiens vir direkte e-pos
  werk die beste vir die katalogusondernemings wat ons verteenwoordig. Daar is baie waarde
  in multikanaalbemarking. Een onderneming kan nie meer slegs op een bemarkingsvoertuig staatmaak nie.

  Ek het u artikel baie geniet ... u het 'n nuwe ywerige leser in my!

  Leslie
  noem dit en regte "pospos" bly bewys

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.