Direkte pos wat werk!

direkte pos

Ek was van plan om hieroor te skryf sedert voor die nuwe jaar, maar ek moes die 'ol scanner' laat haal om hierdie beelde van 'n paar direkte pos wat ek onlangs ontvang het, saam te trek. Die slotsom is dat sommige direkte pos werk steeds. Hier is drie voorbeelde:

 • Jack Hayhow stuur sy boek vir my, Die wysheid van die vlieënde vark. Ek dink dit is my eerste 'geskenk' as blogger! Ek het nou 'n paar boeke op my bedkassie om af te handel - maar ek sien daarna uit om dit te ondersoek. Dit was regtig netjies om 'n handgeskrewe nota van Jack saam met die boek te kry. Dat Jack die tyd geneem het om vir my te skryf en die boek te stuur, beteken al baie!
 • CVS Apteek het vir my 'n kaartjie vir die vakansie gestuur om my te bedank vir my beskerming. Dit is selfs persoonlik deur elkeen van die personeel onderteken! My CVS is fantasties. Dit herinner my baie aan die hoekwinkel wat ons besoek het toe ons in die boonies in Newtown Connecticut grootgeword het (daardie winkel het Crossroads gekry ... hulle het die kinders vroeër laat bier haal en huis toe gebring na ons ouers met 'n telefoonoproep ... man is ek oud!). As CVS vrugte gehad het, sou ek waarskynlik glad nie kruideniersware gaan koop nie! CVS bewys dat u 'n groot ketting kan wees en mense steeds soos u naaste kan behandel.
 • Wikimedia vir my 'n kaartjie gestuur met 'n briefie waarin ek my bedank vir my skenking aan Wikipedia laas jaar. Ek neem gereeld my Paypal-fondse en gee dit terug aan plugin-ontwikkelaars en webwerwe wat donasies vra - as hul sagteware of diens nuttig is. Ek gebruik Wikipedia baie op hierdie blog, dus sal u bly wees om te weet dat 'n deel van die advertensie-opbrengs van die webwerf na ander webwerwe teruggestuur word. (Die res is nodig om vir my seun se universiteitsopleiding te betaal!).

Kaarte
Dit is interessant in hierdie tyd en tyd dat mense steeds besef wat die 'menslike' aanraking beteken. Jack kon sy boek vir my deur Amazon gestuur het, en CVS en Wikimedia kon net sowel vir my 'n e-pos gestuur het om my te bedank. Ek is 'n groot voorstander van e-pos ... Ek hou van die feit dat dit gepersonaliseer en outomaties kan wees. Dit het 'n bietjie meer moeite gedoen en beslis 'n bietjie meer gekos. Dit vertel my dat hierdie mense gedink het dat ek belangrik genoeg is vir hul besigheid dat dit die moeite werd is om in my te belê. Dit is 'n sterk boodskap, is dit nie?

Dit is die tipe direkte pos wat werk. Die ander duisende stukke direkte pos wat ek hier kry, is nie die moeite werd om te noem nie. Ek het al vantevore aan kliënte gesê dat die tyd wat u benodig om iemand se aandag met direkte pos te kry, die tyd is wat hulle neem om van hul posbus na hul vullisblik te loop. Ek het glad nie daaroor gedink nie. Die stuur van 'n handgeskrewe pakket of dankkaartjie trek beslis my aandag!

8 Comments

 1. 1

  Beslis. Ons wil die menslike aanraking hê – is dit nie ook een van die redes hoekom blogs so groot geword het nie?

  -

  Ons grootouers het vroeër met handgeskrewe liefdesbriewe gekommunikeer. Vandag is dit 'n vinnige SMS. Nie heeltemal dieselfde nie, nè?

 2. 2

  > Die wysheid van die vlieënde vark. Ek dink dit is my eintlike eerste ?geskenk? as 'n blogger!

  Versigtig Douglas – het jy nie geweet die aanvaarding van geskenke kan daartoe lei dat jou etiek bevraagteken word nie 🙂 LOL

  > Ek neem dikwels my Paypal-fondse en gee dit terug aan plugin-ontwikkelaars en webwerwe wat vir skenkings vra – as hul sagteware of diens nuttig is.

  Ek het dit ook teen die einde van verlede jaar begin doen. Dit is 'n goeie gevoel om terug te kan bydra tot diegene wat hul tyd gee om goed te maak wat ons elke dag gebruik.

 3. 3
 4. 4

  Steven:

  Hier is 'n kennisgewing aan alle adverteerders, ek is goedkoop, maklik en eerlik. Jy kan my koop, maar ek gaan almal laat weet dat ek gekoop is. 🙂

  Ek stem saam met jou oor die Paypal. Ek hoop dat dit 'n tendens is wat voortduur. Oopbron was goed vir ons almal!

  Doug

 5. 5

  Kevin,

  As 'n databasisbemarker is dit moeilik om hierdie tipe uitgawes te kwantifiseer, is dit nie? Omdat jy iets nie kan meet nie, beteken dit egter nie dat dit 'n goeie idee is nie. Maatskappye wat 'die regte ding doen' begin werklik vorder. Ek glo werklik dat ons eendag 'n 'maatskaplike voordeel'-indeks vir maatskappye sal hê, sodat mense met maatskappye sal werk wat meer goed vir die land doen eerder as sleg.

  Ten minste hoop ek so!
  Doug

 6. 6

  Sonder twyfel is dit goed om die regte ding te doen. En ek sou die eerste persoon wees wat agter maatskappye kom wat mooi dinge doen. Om tyd te spandeer om hierdie aktiwiteite te doen, lei tot 'n beter ROI as om geld aan 'n televisieadvertensie te spandeer.

  Baie jare gelede het ek in 'n kamer gesit saam met mense van Hallmark. Hulle wou 'n outomatiese dankie-program vir my maatskappy skep, gekoppel aan 'n CRM-stelsel. Vir my was dit die teenoorgestelde van wat jy voorstaan. Daar is so 'n fyn lyn tussen goed doen, iets doen wat goed lyk, en probeer om wins te dryf. Tot jou punt, as jy goed doen, sal die verkope en winste volg.

  Goeie pos!

 7. 7

  Hallo Doug,

  Ek dink jou opmerking oor die "menslike aanraking" is uiters geldig.

  Ons het opgemerk dat e-pos hardekopie bemarking en media kits te bevorder
  ons maatskappy het eksponensieel vrugte afgewerp. E-pos is in orde, maar dit word
  al hoe minder betroubaar. Te veel strooipos en gemors. Dit raak irriterend.
  Direkte pos; gaan egter voort om verkope te sluit, en soos jy genoem het “die mens
  raak” blyk te help om opgemerk te word.

  Ons het gevind dat die kombinasie van aanlyn webteenwoordigheid met 'n geïntegreerde direkte posveldtog
  werk die beste vir die katalogusmaatskappye wat ons verteenwoordig. Daar is groot waarde
  in multi-kanaalbemarking. Nie meer kan een maatskappy net op een bemarkingsvoertuig staatmaak nie.

  Ek het jou artikel baie geniet ... jy het 'n nuwe ywerige leser in my!

  Leslie
  noem dit en regte "pospos" bly bewys

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.