U sal waarskynlik hierdie e-pos oopmaak ...

Vandag in my pos ontvang ek 'n blou koevert waarop my naam en adres netjies gedruk is. Die antwoordadres was 'n posbus, maar dit lyk steeds met die hand. Toe ek die koevert omdraai, was die Hallmark-seël daarop. Die nuuskierigheid het die beste van my gekry en ek het dit oopgemaak om 'n kaart met die volgende boodskap te vind:

teenoorgestelde pos

Dit is 'n handskrif skriftegnologie en dit raak regtig die direkte pos toneel die laaste paar jaar. Direkte bemarkers weet dat, as hulle u kry om 'n pos te open, u meer geneig is om die stuk te lees. As u die stuk lees, is u meer geneig om te bel. As u skakel, sal u waarskynlik koop. Dit begin alles egter met die oopte!

Die rede waarom hierdie lettertipe ietwat geloofwaardig is, is dat hulle die grootte van dieselfde letters wissel (kyk die e's in spoed) en die letterafstand kerning en dop). Die tegniek trek u aandag beslis, daar is genoeg verskil van gewone tipe om u te laat dink dat dit met die hand geskryf is.

Een maklike manier om te weet dat dit nie die geval is nie, is dat die werklike lyne perfek van mekaar geleë is en presies reguit is. Hierdie fynhede sal ongetwyfeld ook in die toekoms verander word. Hoe dit ook al sy, dit is 'n redelik lekker stuk werk en ek is seker dit sal 'n hele paar vooruitsigte omskep. Ek stel nie belang nie, want ek sal binnekort verhuis.

9 Comments

 1. 1

  Wag net totdat verbruikers hiervan verstandig raak en dit begin ignoreer. Die volgende stap sal wees dat maatskappye uitkontrakteer aan briefskrywers in Indië. U direkte pos sal eintlik met die hand geskryf word. Dinge kom in volle sirkel. Wag net.

  • 2

   Hallo Willy,

   Interessant genoeg, ek kry baie min 'handgeskrewe' iets via slakpos, sodat u voorspelling waarskynlik akkuraat is.

   Wat die uitkontraktering aan Indië betref - met 'n ontluikende ekonomie en 'n dalende Amerikaanse dollar, word Indië duurder om uit te kontrakteer - veral omdat baie Indiërs goed opgelei is (baie keer in die Verenigde State). Indië het redelik goed vir homself gevaar! Ek is nie seker of hulle die regte vooruitsig sou wees vir hierdie uitkontraktering nie, maar ek betwyfel nie dat 'n ander land met 'n lae oplossing na die tafel kan kom nie.

   Dankie!
   Doug

 2. 3
  • 4

   Een van my vriende werk aan die U-vers en hy het gesê dat dit 'n baie spesifieke huishoudelike doelwit is as gevolg van die bandwydte en die afstand vanaf die toerusting. Hy het vir my gesê dat u buurman dit miskien het, maar u miskien nie. Ek dink hulle werk deur die infrastruktuurprobleme op 'n woonbuurt- tot buurtvlak. Ek is waarskynlik daar omdat ek nou in 'n woonstel woon - hoë digtheid!

 3. 5
 4. 6

  As ek 'n weddenskapman was, sou ek $ 10 op die Filippyne as uitgekontrakteerde plek gehad het.

  Die volgende ontwikkeling sou wees om opsporingstoestelle te gebruik wat gebruik kan word om die koevert wat oopgemaak word, op te spoor, as dit deur 'n man of vrou oopgemaak word, die ouderdom van die persoon en hoe lank dit met die asblik uitgehaal word.

 5. 7

  Alhoewel u dit as 'n opwindende bemarkingstendens beskou, sien ek dit as 'n pokke. Tegnieke om mense te mislei om aandag te gee, is nie net die soort tegnieke wat ek wil gebruik nie. Natuurlik kan dit effektief wees op kort termyn, maar ek wil hê dat mense moet let op die kwaliteit van my handelsnaam en wat ek aanbied, nie omdat een of ander idioot veronderstel is om te dink dat ek vir hulle 'n handgeskrewe briefie gestuur het nie. JWTCW.

  • 8

   Mike,

   Ek weet nie waar ek gesê het dat dit 'n opwindende bemarkingstendens is nie, en ook nie. Ek stem nie met jou saam nie, ek het bloot kommentaar gelewer oor die tegnologie - en dit selfs bewonder. Ek is immers die idioot wat gesukkel geraak het.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.