U sal waarskynlik hierdie e-pos oopmaak ...

Vandag in my pos ontvang ek 'n blou koevert waarop my naam en adres netjies gedruk is. Die antwoordadres was 'n posbus, maar dit lyk steeds met die hand. Toe ek die koevert omdraai, was die Hallmark-seël daarop. Die nuuskierigheid het die beste van my gekry en ek het dit oopgemaak om 'n kaart met die volgende boodskap te vind:

teenoorgestelde pos

Dit is 'n handskrif skriftegnologie en dit raak regtig die direkte pos toneel die laaste paar jaar. Direkte bemarkers weet dat u baie meer geneig is om die stuk te lees as hulle u kry om 'n pos te open. As u die stuk lees, is u meer geneig om te bel. As u skakel, sal u waarskynlik koop. Dit begin egter alles met die oopte!

Die rede waarom hierdie lettertipe ietwat geloofwaardig is, is hoe hulle die grootte van dieselfde letters varieer (kyk die 'e's in snelheid) en die letterafstand (albei kerning en dop). Die tegniek trek u aandag beslis, daar is genoeg verskil van gewone tipe om u te laat dink dat dit met die hand geskryf is.

Een maklike manier om te weet dat dit nie die geval is nie, is dat die werklike lyne perfek van mekaar af geleë is en presies reguit is. Hierdie fynhede sal ongetwyfeld ook in die toekoms verander word. Hoe dit ook al sy, dit is 'n redelik lekker stuk werk en ek is seker dit sal 'n hele paar vooruitsigte omskep. Ek stel nie belang nie, want ek sal binnekort verhuis.

9 Comments

 1. 1

  Wag net totdat verbruikers vaardig raak hieroor en begin dit ignoreer. Die volgende stap sal wees dat maatskappye aan briefskrywers in Indië uitkontrakteer. Jou direkte pos sal eintlik met die hand geskryf word. Dinge kom volle sirkel. Wag net.

  • 2

   Hallo Willy,

   Interessant genoeg kry ek baie min 'handgeskrewe' enigiets via slakpos so jou voorspelling is waarskynlik akkuraat.

   Wat die uitkontraktering aan Indië betref – met 'n ontluikende ekonomie en 'n dalende Amerikaanse dollar, word Indië duurder om na uit te kontrakteer – veral omdat baie Indiërs goed opgevoed is (baie keer in die Verenigde State). Indië het nogal goed gevaar vir homself! Ek is nie seker dat hulle die regte vooruitsig vir hierdie uitkontraktering sal wees nie, maar ek twyfel nie dat 'n ander lae-inkomsteland met daardie tipe oplossing na die tafel kan kom nie.

   Dankie!
   Doug

 2. 3
  • 4

   Een van my vriende werk op U-vers en hy het gesê dat dit baie spesifieke huishoudelike teiken is as gevolg van die bandwydte en die afstand vanaf die roetetoerusting. Hy het letterlik vir my gesê jou buurman mag dit hê, maar jy mag nie. Ek dink hulle werk deur die infrastruktuurkwessies op 'n buurt- tot buurtvlak. Ek is seker in omdat ek nou in 'n woonstel bly – hoë digtheid!

 3. 5
 4. 6

  As ek 'n weddery was, sou ek $10 op die Filippyne as die uitgekontrakteerde ligging gehad het.

  Die volgende ontwikkeling sal wees vir opsporingstoestelle wat gebruik kan word om die koevert wat oopgemaak word op te spoor, as dit deur 'n man of vrou oopgemaak is, die ouderdom van die persoon en hoe lank voordat dit saam met die asblik uitgehaal is.

 5. 7

  Terwyl jy dit as 'n opwindende bemarkingstendens sien, sien ek dit as 'n pokke. Tegnieke om mense te mislei om aandag te gee, is net nie die soort tegnieke waarin ek belangstel nie. Natuurlik kan hulle op kort termyn effektief wees, maar ek wil hê mense moet aandag gee aan die kwaliteit van my handelsmerk en wat ek aanbied, nie omdat een of ander idioot gesuig geraak het om te dink ek het vir hulle 'n handgeskrewe nota gestuur nie. JWTCW.

  • 8

   Mike,

   Ek is nie seker waar ek gesê het dit is 'n opwindende bemarkingstendens nie en ek het dit ook nie bevorder nie. Ek verskil nie met jou nie, ek het bloot kommentaar gelewer op die tegnologie – dit selfs bewonder. Ek is immers die idioot wat gesuig geraak het.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.