Diners Club-onderhoud: die bou van 'n sosiale handelsmerk

eetklub

Diners Club is 'n borg van Sosiale media bemarkingswêreld en het gister 'n onderhoud met sommige van die sprekers gevoer (en sal vandag meer doen). Ek het die plesier gehad om met te praat Eduardo Tobon en bespreek die vooruitgang wat ek in die aanlyn bemarkingsruimte gesien het.

Die eerste vraag was oor korporatiewe blogging en drie wenke wat ek sou gee. As ek slim was, sou ek gesê het om my te koop Korporatiewe blogging boek :). Ek glo nie dat ek die vraag volledig behandel het nie, so ek sal dit hier doen:

  1. Ontwikkel 'n inhoudstrategie en beplan wie u teikengehoor is en hoe u waarde met u inhoud aan hulle aanlyn sal bied.
  2. Werk saam met 'n SEO-konsultant om u te help om sleutelwoorde te identifiseer en u blog te optimaliseer sodat u seker deur die soekenjins behoorlik geïndekseer sal word.
  3. Ontwikkel u pad na betrokkenheid vir lesers om te gaan waarheen hulle wil gaan ... so van u inhoud, tot 'n oproep tot aksie, na 'n goed ontwerpte bestemmingsblad waar u die antwoord kan meet en lesers in klante kan omskep.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.