Weet u wat die verskil is tussen 'n digitale handtekening en 'n e-handtekening?

elektroniese vs digitale handtekeninge

Soms voel ek dat ek die beste is met hierdie digitale tegnologiese dinge ... ander kere sien ek 'n e-pos deurkom soos een wat ek vandag van Silanis ontvang het, en vra my of ek die verskil tussen 'n Digitale handtekening en 'n elektroniese handtekening en ek het daar geen idee gehad nie was 'n verskil. Doh! Daar is 'n verskil, en dit is baie uitgebreid! Hier is die definisies vir elke term uit Silanis:

E-handtekening definisie

E-handtekening of elektroniese handtekening is die vaslegging van die proses wat 'n persoon deurgaan as hy of sy opset tydens 'n elektroniese transaksie bewys.

Definisie van digitale handtekening

Digitale handtekening is koderingstegnologie wat kritieke metadata bevat wat op die e-handtekening betrekking het.

Die elektroniese handtekening is 'n wettig bindende rekord en die digitale handtekening is die onderliggende enkripsietegnologie wat die egtheid van die transaksie bevestig.

elektroniese-handtekeninge-vs-digitale-handtekeninge

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.