Onderskei u voer met beelde

'N Vriend en kollega van my, Pat Coyle, het 'n kompliment aan my gegee oor my blog. Hy het gesê dat een van die dinge wat hy opmerk, is dat ek altyd die tyd neem om werk aan die beelde sowel as die inhoud te gee. Dit is eintlik waar - iets wat ek met elke inskrywing doen. Hier is my vinnige en maklike tegniek:

  1. As ek nie 'n prentjie of video vir die onderwerp het nie, soek ek 'n stuk verteenwoordigende illustrasies op Microsoft's Illustrasies werf. Ek soek met Firefox sodat ek eenvoudig 'n gif van die prent op my lessenaar kan stoor om dit maklik op te laai. Deur IE te gebruik, gaan u deur die gekke Clip art-program met Office ... slegs nuttig as u die prentjie wil redigeer of hergrootte.
  2. As ek wel 'n prentjie het, bring ek dit gewoonlik in Illustrator en probeer dit in grootte te pas in die ruimte wat ek het. Ek hou nie van prente wat te klein is en vertikale spasie inneem nie ... Ek gebruik gewoonlik align = left of align = right om dit aan weerskante van die inskrywing te plaas, sodat dit nie in die weg kom om die inskrywing te lees nie , maar dit voeg nog steeds kleur daaraan toe.

Hier is die ander rede waarom ek clip art byvoeg: RSS. As mense op my feed ingeteken is, wil ek my onderskei van die alledaagse lys van teksfeeds wat hulle elke dag kry. Ek soek myself na opskrifte en inhoud ... maar ek neem dikwels nie foto's wat ek in die feed sien nie.

Hier is 'n voorbeeld ... watter een trek u aandag?

Sonder beelde:
Google Reader sonder beelde

Met beelde:
Google Reader met beelde

Onderskei u voer! Gebruik beelde! Ek kan nie vasstel of dit tot 'n groter leserstal of behoud lei nie ... maar die feit dat Pat opgemerk het, laat my voel asof dit mag.

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.