Het u u nuutste veldtog getoets?

geanimeerde gif-e-pos

Beloning sone e-posEk het vandag 'n pragtige e-pos van Best Buy Reward Zone ontvang. Die goed ontwerpte e-pos het skerp beelde met goeie aanbiedings gehad. Een aanbod wat my opgeval het, was 'n 16 GB SD-kaart vir $ 24.99.

Ek het op die skakel geklik en my gevra om aan te meld. Ek het probeer aanmeld en dit het toe misluk. Ek het twee blaaiers getoets, my rekeningnommer en my e-posadres probeer ... en kon nie eers 'n wagwoord herwin nie. Ek het op Twitter gekla en @Coral_BestBuy het my probeer help. Sy het verduidelik dat ek eintlik by Best Buy aanmeld - nie Reward Zone nie, en vereis dat ek op Best Buy moet registreer, alhoewel ek reeds 'n Reward Zone-rekening het.

So ek het geregistreer. Op 'n stadium in die registrasieproses moes ek my Beloningsone-nommer invoer - ek dink die twee rekeninge moet gekoppel word. Nadat ek dit ingedien het, is die bladsy net verfris met die nommer wat gemerk is. Geen foutboodskap nie. Ek kon nie vooraf gaan of terugkeer na die werklike aanbod nie. Ek het opgegee.

Die meeste mense sou opgehou het lank voordat ek dit gedoen het, maar ek wou sien hoe moeilik dit was. Die werklike probleem hier is dat die e-posspan waarskynlik nou vreeslike veldtogresultate behaal ... al lê die probleem by die webwerf. As iemand so baie stappe moet ondergaan, sal dit beslis verbruikers frustreer.

Elke ekstra stap in die proses sal u omskakelings met 50% laat daal. Ek verhoog die getal, maar ek is seker die regte persentasie is nog slegter. U moet u verbruiker eenvoudige, diskrete omskakelingspaaie bied om die resultate van die veldtog te maksimeer. Registrasie benodig, registrasie in twee stelsels, wat die gebruiker verwar ... dit alles lei tot verlating van inkopiemandjie.

Wanneer laas het u op u eie webwerf geregistreer vir 'n demo, 'n aflaai of selfs 'n aankoop? Ek probeer dit elke keer doen en vind altyd verskriklike foute. Trouens, toe ek die opt-in-e-pos begin, het ek 'n intekenaarskakel op my webwerf wat na die verkeerde bladsy gewys het! Ai!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.