Beskrywing: wysig klank met behulp van die transkripsie

Podcast-redigering van beskrywing

Ek raak nie baie opgewonde oor 'n tegnologie nie ... maar descript het 'n podcast-ateljeediens geloods met 'n paar interessante intriges. Die beste is volgens my die vermoë om klank te redigeer sonder 'n werklike klankredigeerder. Beskrywing transkribeer u podcast, met die vermoë om u podcast te redigeer deur teks te redigeer!

Ek is al jare lank 'n ywerige podcast, maar ek vrees dikwels vir die redigering van my podcasts. Ek het trouens laat wonderlike onderhoude langs die pad val toe die inligting in die podcast sensitief was vir tyd ... maar ek het nie die tyd gehad om te wysig en dit voor die sperdatum te publiseer nie.

As ek 'n podcast van 45 minute opneem, neem dit 'n uur of selfs twee uur om die opname volledig te redigeer, intro's en outros by te voeg, uit te stuur vir transkripsie en dit aanlyn te publiseer. Ek kry amper ineen as ek gerugsteun word deur 'n paar opnames. Dit is tog so 'n effektiewe medium en ek het so 'n groot gehoor dat ek moet voortgaan om vorentoe te beweeg.

Descript is nie net 'n redakteur nie, dit is 'n hele Podcast- en Video Studio-platform. 'N Ander fassinerende vermoë is om die woorde wat u eintlik nie gepraat het nie, in te voeg Oordubbel funksie!

Kenmerke van Descript sluit in

  • Toonaangewende transkripsie in die bedryf - Descript werk saam met die akkuraatste transkripsieverskaffers om seker te maak dat u altyd die beste transkripsie kry.
  • Wysig klank of video deur teks te redigeer - Sleep en laat val om musiek en byklanke by te voeg. Video kan na Final Cut Pro of Premiere uitgevoer word.
  • Gebruik die Tydlynredakteur vir verfyning met vervaag en volume-redigering.
  • Regstreekse samewerking - Intydse redigering en kommentaar van meerdere gebruikers
  • Multitrack opname - Beskrywing genereer dinamies een gekombineerde transkripsie
  • Oordubbel - Korrigeer u stemopnames deur eenvoudig te tik. Aangedryf deur Lyrebird AI
  • integrasie - Via Zapier, kan u Descript koppel aan honderde van die gewildste webprogramme.

As u by die Descript Beta wil aansluit, kan u hier aansoek doen:

Beskrywende Beta-program

Hoedwenk aan die gerespekteerde kollega Brad Shoemaker by Kreatiewe Zombie Studios vir die vonds!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.