Demografie van die aanlyn kruidenierswinkel

aanlyn kruideniersware inkopies doen

'N Paar weke gelede het ek getoets Kliklys, Kroger se aanlyn kruideniersware-inkopies. Die stelsel was foutloos, met baie voordele bo kruidenierswinkels. Eerstens kon ek my begroting dophou terwyl ek elke item in my mandjie gevoeg het. Ek kon elke item wat te koop was, duidelik sien. Die stelsel het my mees algemene produkte wat ek gekoop het, nagespoor. En dit het my tien minute geneem om op te ry, die Kroger-span my motor te laai en te gaan uitkyk.

As ek regtig 'n kieskeurige klagte gehad het, was dit dat die span Claussen met Pickles vervang het vir Vlasic. My raaiskoot is dat die persoon wat my kruideniersware laai, na die piekelafdeling gekyk het in plaas van die verkoelde gedeelte van die winkel. O die mensdom!

Dit is egter 'n klein prys om te betaal! Dit is geen wonder dat e-grocery sal tref nie dubbelsyfer aanneming in 2016:

  1. 40% van die 2015 aanlyn-kruidenierswinkels het gesê dat hul primêre kruideniersware nie eCom aanbied nie, wat dui op verlore verkope en lojaliteit vir daardie primêre kruideniersware
  2. 64% van diegene wat aanlyn kruidenierswinkels probeer het, sal kruideniersware vir 'n wonderlike digitale ervaring oorskakel
  3. GenX, mans en diegene met kinders is die snelste groeiende segmente vir e-kruideniersware hierdie jaar

Die 2016 Aanlyn kruidenierswinkelwinkel infografika deel data uit 'n onlangse verslag deur Unata. Die verslag toon tendense in e-handel vir 2016, waaronder: mans is meer geïnteresseerd in e-kruideniersware, GenX is die snelgroeiendste segment vir e-kruideniersware en verbruikers met kinders is gereed vir aanlyn. Ek is 'n perfekte pasmaat vir die demografie!

Aanlyn demografie vir kruidenierswinkels

Een kommentaar

  1. 1

    Hello, Thanks for sharing such a nice blog….Best blog. very helpful article. Online grocery business in India is rapidly growing.I like your article because now a days everyone looks for latest technologies and easy done.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.