Del.icio.us Inprop vir Firefox

Wat is sosiale boekmerke? As u die antwoord ken, gaan na die volgende paragraaf. As u dit nie doen nie, is dit bloot 'n manier vir gebruikers om geboekmerkte skakels met mekaar te stoor en te deel. Del.icio.us is 'n goeie diens waarmee u die skakels kan deel en 'tag'. Deur u skakels te merk, kan u die skakels waarna u soek maklik vind deur middel van die Del.icio.us-koppelvlak.

Ek is nie 'n groot aanhanger van die Del.icio.us webwerf, maar ek is lief vir al hul ekstra's. U sien 'n WordPress-widget vir Del.icio.us op my hoofblad gelaai (afkomstig van Automattic met die invoegtoepassing van die sidebar-widgets). U sal ook sien dat dit in my voer geïntegreer is Feeburner's Link Splicer.

My gunsteling gebruik van Del.icio.us is egter die Firefox-inprop. Let op in die onderstaande afbeelding. Ek het 'n "Tag" -knoppie in my adresbalk bygevoeg. As u op die knoppie klik, verskyn 'n mooi vorm wat u kan invul om die URL in u Del.icio.us-biblioteek te merk en te stoor.

tipEen cool klein funksie waarvan u miskien nie kennis dra nie: As u teks op bladsy uitlig en dan op "Tag" klik, plak dit die gemerkte teks outomaties in die veld Notas! Lekker klein funksie en tydbesparing! Hier is 'n kiekie hieronder:

Del.icio.us-inprop vir Firefox

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.