Geagte AT&T U-vers

aanGeagte AT&T,

Ek is al 'n klant van jou. Ek het 'n huistelefoon en 'n DSL deur u (voorheen SBC). Ek hou van die diens, maar wil die DSL opgradeer en gebruik maak van die uitstekende TV-diens wat u het. U sien, my woonstel bied slegs 'n basiese pakket aan en ek wil dit opgradeer.

Die afgelope paar jaar het u 'n paar gestuur ongelooflike aanloklike direkte pos vra dat ek opgradeer. Ek kry hulle ongeveer een keer per maand reg na my woonstel. U het selfs een maand 'n volkleurboek gestuur wat al die pakkette vir beide DSL en televisie beskryf. Jy het my ... ek is verkoop! Ek moet opgradeer na U-Vers om te sien dat die Colts Sondag in al hul prag glans wen.

Dit is wat u my wys ... en ja, ek is gereed!Skermopname 2010 02 05 om 4.57.52

So, ek besoek AT & T.com en klik op die knoppie Upgrade Now. Doh! Eerstens moet ek kyk of dit beskikbaar is. Ek weet egter dat dit beskikbaar is, want my buurman in # 1324 het die diens langer as 'n jaar gehad (hy het verhuis). Dit is in die derde verhaal ... ek is in die tweede verhaal. Dus stuur ek my adres en telefoonnommer in ...

Diens nie beskikbaar nie.

My eerste vraag, Beste AT&T, is waarom u die afgelope jaar advertensies na my adres sou stuur om te vra dat ek na u diens sal opgradeer as dit nie beskikbaar is nie (wat ek weet nie waar is nie). U het heelwat geld aan hierdie voortdurende stortvloed direkte pos bestee. ...

Nou ja ... ek besluit om 'n ander roete te neem. Ek klik op die Chat Online nou diens op u bladsy. Ek staan ​​in die ry met 15 klante wat wag. Ek dink jy kan die nou. Ek klik op die venster en besluit om eerder te bel. Ek klik op Kontak ons ​​... gelukkig dat u die telefoonnommers beskikbaar het.

Die telefoon antwoord met 'n outomatiese stem en vra my om my rekening se telefoonnommer in te voer. Ek doen. Dit vra my dan wat ek wil doen. Ek sê versigtig "Kry U-vers" en dink "U-Vers" is 'n redelike goeie geluid om vas te vang. Nee gaan ... 'Ek is jammer, ek verstaan ​​nie u versoek nie.' Nou raak ek 'n bietjie gefrustreerd. "Upgrade to U-Verse" ... dit werk.

Die stelsel sê vir my dat ek nie kan opgradeer nie, maar dat ek 'n soort balans het. Ek betaal dit dus per kredietkaart per telefoon deur al my nommers in te tik. Nuuskierig waarom u dit nie vir my gesê het op die webblad waar ek aangemeld en die diens aangevra het nie.

In elk geval, ek is verbind met 'n verteenwoordiger, Shannah, en sy is fantasties. Ons gesels oor The Colts wat die Saints hierdie naweek geklop het. Sy vertel my haar man is 'n Bears-aanhanger. Ek vra: "Is hulle nog in die NFL?". Sy het 'n laggie daaruit gekry. Sy vertel my dat haar stelsel sê dat dit ook nie beskikbaar is nie. Ek sê vir haar dat my buurman dit gehad het en sy vra hul adres. Ek moet uit die woonstel hardloop, met die trap op, en die nommer kry. Ek hardloop terug en sê vir haar # 1324.

Sy gaan voort en dink dat sy vordering maak. Ek is nogal opgewonde. Dan word die oproep laat vaar.

Niemand skakel terug nie ... ek dink die stelsel het my nommer nie opgespoor nie en ek het geen manier om Shannah nou in die hande te kry om voort te gaan met die strewe nie. Ek het 'n tweede keer probeer om na die operateur te skakel, maar nou is daar weer gewag.

So ... ek besoek die webwerf weer en besluit om 'n e-pos te skryf. Ek klik op Kontak ons ​​onderaan die bladsy en tik "Upgrade to U-Verse" in die veld wat beskikbaar is. Ek klik op stuur en die bladsy herlaai met 'n paar e-posopsies hieronder. Ek klik op die eerste e-posopsie ... en in plaas van 'n e-posadres of vorm, kry ek 'n skakel terug na die U-Vers-webwerf. Dit is die webwerf waar ek al was.

Dit maak my nuuskierig of u ooit met u eie webwerf gebruikerstoets gedoen het om uit te vind hoe maklik of moeilik dit vir u kliënte kan wees om u aanlyn dienste te gebruik. Ek wonder hoeveel honderde of duisende ander klante bereid is om meer te betaal en meer waardevolle klante vir u organisasie te word - maar kan nie.

Daar het jy dit, AT&T. Ek is 'n (voorheen) gelukkige klant wat hul rekening wil opgradeer. Ek het my rekeninge betaal, ek het geld en u bemark dit al 'n paar jaar. Jy wil regtig hê ek moet opgradeer, of hoe? As u dit wel doen, is u webwerf nie geoptimaliseer nie, hou u aanlynklets nie by nie, u stelsel is nie akkuraat nie en u telefoonstelsel het (ironies genoeg) my oproep moontlik laat val.

Ek is gereed as jy is.

Dit is natuurlik nie vandag nie.
Dankie!
Douglas Karr

2 Comments

  1. 1

    Ek het dieselfde ervaring met u-vers gehad. Dis wonderlik. Ek wil dit SO graag hê. Ek het e-posse en selfs telebemarkingsoproepe daaroor ontvang. Diens nie beskikbaar in ons area nie. Al met al het ek nog nooit 'n maatskappy gesien wat so sleg is om hul kliënte te bedien nie.

  2. 2

    Dit klink beslis na 'n gesukkel. Het jy ooit die opgradering gekry waarna jy gesoek het? Persoonlik sal ek eerder by my DISH Network-diens hou. Ek is al lank 'n intekenaar en het onlangs ook 'n werknemer geword. DISH het steeds meer HD-kanale as enigiemand anders in die bedryf, tesame met wonderlike aanbiedings soos HD gratis vir die lewe. Boonop is daar ook ander dinge om oor na te dink, byvoorbeeld betroubaarheid. Wanneer jy al jou vermaak-/kommunikasiedienste van 'n enkele bron af kry, as een 'n onderbreking het, doen hulle almal. Ten minste as een van my dienste 'n hik ervaar, kan ek nog die ander geniet.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.