Beloon met outonomie, bemeestering en doel

Depositphotos 3778348 s

Belonings. By 'n paar laaste werk was my base altyd geskok dat ek nie omgee vir geldelike belonings nie. Dit is nie dat ek nie die geld wou hê nie, maar ook nie gemotiveerde daardeur. Ek is nog steeds nie. In werklikheid was dit altyd vir my 'n bietjie beledigend - dat ek op die een of ander manier harder sou werk as ek 'n wortel voor my hang. Ek het altyd hard gewerk en was toegewyd aan my werkgewers.

Dit lyk asof ek nie die enigste is nie. Dit is 'n wonderlike aanbieding van Dan Pink van die RSA oor motivering.

Wat kognitiewe werknemers regtig motiveer, is:

  • Outonomie - die vermoë om eienaarskap te hê en self besluite te neem.
  • bemeestering - die geleentheid om 'n talent of vaardigheid te bemeester.
  • Doel - plaas iemand in 'n posisie waar hulle 'n verskil kan maak.

Dus ... spaar u geld en hou op om u werknemers te vervreem. In bemarking sien ek dat soveel sakeleiers hulle bemoei met die sukses van hul bemarkingsafdeling ... dit eintlik benadeel of heeltemal vernietig. Raak uit die pad en gee u werknemers die geleentheid om die resultate te bereik wat u wil hê. Wys hulle die doellyn en motiveer hulle met die geleentheid om u besigheid werklik te transformeer.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.