Vloek van die Golden Flower

Ek is nie seker of ek te veel oor films op die blog praat nie. Verlede week was 'n groot filmweek vir my seun en ek. Ek het by Blockbuster Online aangesluit en dit is nogal cool. As u my ken, sou u weet dat dit baie moeilik vir my was om op te hou huur by die plaaslike Family Video. Blockbuster het nie die pragtige vroue wat my laatgeld die helfte verlaag elke keer as ek my hartlike humor besoek nie. Dit is hoe 'n normale besoek verloop:

BVL: Mnr. Karr, u het $ 14.00 laat fooie
Mnr Karr: Jy is absoluut pragtig! Het jy 'n kêrel?
BVL: (glimlag) Uhhh ... ja.
Mnr Karr: As u hom vanaand sien, sal u seker wees dat hy hom is die gelukkigste man op aarde.
BVL: (glimlag meer, wange is rooi)
Mnr Karr: Ek is jammer ... jy is so mooi dat ek nie gehoor het wat jy gesê het nie!
BVL: O ... jy het 'n paar laat fooie gehad, maar ek sê jou, hoe gaan dit met jou om almal vanaand te betaal, dan betaal ek net die helfte.
Mnr Karr: Sjoe ... mooi en vrygewig. Jy is fantasties. Dankie !!!

Wat u nie in hierdie hele episode sien of hoor nie, is my kinders. My seun stap vinnig weg sodra ons die toonbank slaan - hy weet wat volgende gebeur. My dogter, daarenteen, hou daarvan om daar te bly en vir my lekkergoed te vra tydens my skietery. Nadat ek betaal het, vertel sy graag vir die dames hoe ek dit doen elke keer as ek inkom, hoe oud ek is, hoe desperaat ek is, of bloot hoeveel grys hare ek het. God is lief vir haar!

In elk geval! Ek wyk af. As u van epiese films, Shakespeariaanse tragedies en / of vegkunsflieks hou, is Curse of the Golden Flower al drie. Die fliek word op die grootste stel ter wêreld verfilm, het briljante kleur, ongelooflike toneelspel en ongelooflike kostuums. Ek het die film klinkend gevind. Huur of koop dit vandag nog!

Vloek van die Golden Flower

Kyk na die volledige DVD met die addisionele funksies. Die insig in hoe die film gemaak en regisseer is, asook die werk van die akteurs om hierdie film te maak, is fassinerend.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  LOL ... Ek dink dit sal nie so goed werk met die gemiddelde Blockbuster-toonbankpersoon nie. Ek het 'n vriend gehad wat eintlik 'n punt op sy Experian-kredietverslag gehad het vir $498 in laat fooie. Hy het dit seker verdien, maar sjoe...

  • 3

   Hallo Thor,

   Ja, die ouens by Blockbusters sal dit seker nie waardeer nie. $498?! Ag! Klink of hy met 'n kar uitgestap het en nooit teruggekom het nie! Ek wonder of hy 'n speletjiestelsel gehuur het.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.