Vloek van die Golden Flower

Ek is nie seker of ek te veel oor films op die blog praat nie. Verlede week was 'n groot filmweek vir my seun en ek. Ek het by Blockbuster Online aangesluit en dit is nogal cool. As u my ken, sou u weet dat dit baie moeilik vir my was om op te hou huur by die plaaslike Family Video. Blockbuster het nie die pragtige vroue wat my laatgeld elke keer as ek my besige humor gebruik, die helfte verminder nie. Dit is hoe 'n normale besoek verloop:

BVL: Mnr. Karr, u het $ 14.00 laat fooie
Mnr Karr: Jy is absoluut pragtig! Het jy 'n kêrel?
BVL: (glimlag) Uhhh ... ja.
Mnr Karr: As u hom vanaand sien, sal u seker wees dat hy hom is die gelukkigste man op aarde.
BVL: (glimlag meer, wange is rooi)
Mnr Karr: Ek is jammer ... jy is so mooi dat ek nie gehoor het wat jy gesê het nie!
BVL: O ... u het 'n paar laat fooie gehad, maar ek sê u, hoe gaan dit met u om almal vanaand te betaal, dan betaal ek net die helfte.
Mnr Karr: Sjoe ... mooi en vrygewig. Jy is fantasties. Dankie !!!

Wat u nie in hierdie hele episode sien of hoor nie, is my kinders. My seun stap vinnig weg sodra ons die toonbank slaan - hy weet wat volgende gaan gebeur. My dogter, daarenteen, hou daarvan om daar te bly en my om lekkers te vra tydens my skietery. Nadat ek betaal het, vertel sy graag vir die dames hoe ek dit doen elke keer as ek inkom, hoe oud ek is, hoe desperaat ek is, of bloot hoeveel grys hare ek het. God is lief vir haar!

In elk geval! Ek wyk af. As u van epiese films, Shakespeariaanse tragedies en / of vegkunsflieks hou, is Curse of the Golden Flower al drie. Die fliek word op die grootste stel ter wêreld verfilm, het briljante kleur, ongelooflike toneelspel en ongelooflike kostuums. Ek het die film klinkend gevind. Huur of koop dit vandag nog!

Vloek van die Golden Flower

Kyk na die volledige DVD met die addisionele funksies. Die insig in hoe die film gemaak en regisseer is, sowel as die akteurs se arbeid om hierdie film te maak, is fassinerend.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  LOL ... Ek dink dit sal nie so goed werk met die gemiddelde Blockbuster-teenpersoon nie. Ek het 'n vriend gehad wat eintlik 'n punt op sy Experian-kredietverslag vir $ 498 in laat fooie gehad het. Hy het dit waarskynlik verdien, maar sjoe ...

  • 3

   Hallo Thor,

   Ja, die ouens by Blockbusters sal dit waarskynlik nie waardeer nie. $ 498 ?! Ai! Klink asof hy met 'n wa uitgeloop het en nooit weer teruggekom het nie! Ek wonder of hy 'n spelstelsel gehuur het.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.