Hoeveel blogposte?

nommers'N Interessante vraag is vandag aan my gestel en ek wou dit aan u deel om u gedagtes te besin. Is daar 'n maklike manier om te vertel hoeveel blogposte 'n persoon se blog het?

Met WordPress, dit is redelik eenvoudig (miskien te eenvoudig). Om elke pos in te vou is 'n div met die pos-ID. Die pos-ID is toevallig sinoniem met die aantal plasings. Dankie outonommer! :). Ek is 'n bietjie verbaas dat dit nie so is nie verborge n bietjie.

Natuurlik word daar nie rekening gehou met plasings wat u verwyder het nie, maar dit is 'n taamlike skatting.

Met gasheer blogprogramme, soos Blogger, dit is feitlik onmoontlik, aangesien die POSTID op alle blogs toegeken is:

blogID = 20283310 & postID = 5610859732045586500

Een van die maklikste middele wat ek gebruik, is om bloot 'n werfsoektog op Google te doen. U kan die jaar uiteensit en hoeveel plasings oor die jaar uniek is:
http://www.google.com/search?q=site:http://buzzmarketingfortech.blogspot.com/2007/

Ek vra Paul Dunay verskoning (wonderlik Bemarking van podsendings!) vooraf. Ek kan aan die soektog, met behulp van die jaar, sien dat Paul 125 poste het. Hy het die vorige jaar 50 gehad en tot dusver 32 in 2008. So 'n skelm, of hoe?

Het u eenvoudige maniere waarop u die aantal plasings op 'n blog op die ander platforms kan vertel?

6 Comments

 1. 1

  U kan altyd 'n Lynx-opdrag uitvoer deur middel van 'n opdraghulpmiddel om al die gevindde skakels te genereer en dan deur wc -l te pyp.

  Dit hou van om 'n hamer te gebruik om 'n duimstok in te druk. 🙂

  My oggendhumor voor ek aan die slaap raak by my sleutelbord, Barbara

 2. 2
  • 3

   Hallo Paul!

   Ek het 'n goeie blogger-gebaseerde blog nodig as voorbeeld en die uwe was die beste.

   Dit gaan nie oor hoeveelheid nie - die kwaliteit van u plasings en die tyd wat u neem om dit te redigeer en te plaas, is duidelik!

   Doug

 3. 4

  Of - en ek besef dat ek geen goeie oplossings het soos Google-soektogte en spesiale Lynx-opdragte nie - u kan net na die argiewe kyk wat die aantal plasings vir elke maand / jaar toon, en dit saamvat met 'n potlood en papier. 😀

  Erik

 4. 5

  Tik Douglas Karr: Cyber-Stalker!

  j / k 😉

  Net 'n opmerking, daar is verskillende redes waarom MySQL 'n outonommer kan oorslaan, sodat die posnommer 'n maksimum potensiaal is, nie 'n presiese getal nie. Net FYI.

 5. 6

  Goeie vangs Doug, ek het nie besef dat jy op hierdie manier sou kon uitvind nie - so eenvoudig!
  As die blog die skakels na die argief versteek het en ek wil toets of dit 'n redelike nuwe blog is of nie (of net 'n strooiposblog met min plasings), druk ek gewoonlik die RSS-knoppie in my Firefox-blaaier om na die feed te kyk . Aangesien WordPress se RSS-boodskappe standaard is 10 (en dikwels onaangeraak gelaat word), sal minder berigte as dit op die feed my gewoonlik sê dit is 'n baie nuwe blog (en baie spam-blogs het nog steeds die 'hallo-wêreld' daar as die eerste Post).
  Heeltemal ontech weet ek. Die idees hierbo is baie nuttiger!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.