Hoeveel blogposte?

nommers'N Interessante vraag is vandag aan my gestel en ek wou dit met u deel om u gedagtes te besin. Is daar 'n maklike manier om te vertel hoeveel blogposte 'n persoon se blog het?

Met WordPress, dit is redelik eenvoudig (miskien te eenvoudig). Om elke pos in te vou is 'n div met die pos-ID. Die pos-ID is toevallig sinoniem met die aantal plasings. Dankie outonommer! :). Ek is 'n bietjie verbaas dat dit nie so is nie verborge n bietjie.

Natuurlik word daar nie rekening gehou met plasings wat u verwyder het nie, maar dit is 'n redelike noue skatting.

Met gasheer blogprogramme, soos Blogger, dit is feitlik onmoontlik, aangesien die POSTID op alle blogs toegewys is:

blogID = 20283310 & postID = 5610859732045586500

Een van die maklikste middele wat ek gebruik, is om bloot 'n werfsoektog op Google te doen. U kan die jaar uiteensit en hoeveel plasings oor die jaar uniek is:
http://www.google.com/search?q=site:http://buzzmarketingfortech.blogspot.com/2007/

Ek vra Paul Dunay verskoning (wonderlik Bemarking van podsendings!) vooraf. Ek kan aan die soektog, met behulp van die jaar, sien dat Paul 125 poste het. Hy het die vorige jaar 50 gehad en tot dusver 32 in 2008. So 'n skelm, of hoe?

Het u eenvoudige maniere waarop u die aantal plasings op 'n blog op die ander platforms kan vertel?

6 Comments

 1. 1

  Jy kan altyd 'n Lynx-opdrag via 'n opdraghulpmiddel uitvoer om al die skakels wat gevind is te genereer en dit dan deur wc -l te pyp.

  Amper soos om 'n hamer te gebruik om 'n duimstok in te druk. 🙂

  My oggendhumor voor ek by my sleutelbord, Barbara, aan die slaap raak

 2. 2
  • 3

   Hallo Paul!

   Ek het 'n goeie blogger-gebaseerde blog as voorbeeld nodig gehad en joune was top-of mind.

   Dit gaan nie oor kwantiteit nie – die kwaliteit van jou plasings en die tyd wat jy neem om dit te redigeer en te plaas, is duidelik!

   Doug

 3. 4

  Of — en ek besef ek het geen goeie oplossings soos Google-soektogte en spesiale Lynx-opdragte nie — jy kan net na die argiewe kyk wat die aantal plasings vir elke maand/jaar wys, en dit met 'n potlood en papier optel. 😀

  Erik

 4. 5

  Tik Douglas Karr: Kuber-stalker!

  j/k 😉

  Net 'n nota, daar is verskeie redes waarom MySQL 'n outonommer kan oorslaan, sodat die posnommer 'n maksimum potensiaal is, nie 'n presiese nommer nie. Net ter kennisname.

 5. 6

  Goeie vang Doug, ek het nie besef jy kan so uitvind nie – so eenvoudig ook!
  As die blog die skakels na die argief versteek het en ek wil toets of dit 'n redelik nuwe blog is of nie (of net 'n spam-blog met min plasings), druk ek gewoonlik die RSS-knoppie in my firefox-blaaier om na die voer te kyk . Aangesien die verstek vir WordPress RSS-plasings 10 is (en dikwels onaangeraak gelaat word), sal enige minder plasings as dit op die stroom gewoonlik vir my sê dit is 'n baie nuwe blog (en baie strooiposblogs het steeds die 'hallo wêreld' daar as die eerste Post).
  Heeltemal ontegnies ek weet. Die idees hierbo is baie nuttiger!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.