CoSchedule: Redaksionele en sosiale publiseringskalender vir WordPress

coschedule

Sjoe ... net sjoe. Ek het gelees oor CoSedule 'n paar maande gelede en uiteindelik 'n tydjie gehad om vir die verhoor aan te meld en 'n toetsrit te gee. Absoluut fantastiese inprop met nog baie meer vermoëns wat ek my voorgestel het.

Die vermoë om na u WordPress-blog te kyk met 'n redaksionele kalender van plasings is voorheen gedoen, selfs met sleep-en-laat-vermoëns. CoSchedule neem die redaksionele kalender egter na 'n heeltemal nuwe vlak. In plaas daarvan om die kalender bloot 'n blik te maak, het hulle eintlik 'n hele gebruikerskoppelvlak gemaak vir die produksie van inhoud vir u blog, sowel as die sosiale deel daarvan.

Hier is 'n paar funksies wat ek absoluut liefhet:

  • Toekomstige sosiale bevordering - daar is baie plugins vir sosiale promosie, insluitend die funksies van Jetpack om poste te publiseer oor sosiale kanale heen. CoSchedule neem dit 'n paar kepe in met die vermoë om die sosiale promosie in die komende dae, weke of maande te publiseer!
  • Konsepvenster - u mag dink ek is 'n moer, maar ek het tans ongeveer 30 konsepte in my blog. Dit is nie dat ek dit vergeet het nie; soms kontak ek die maatskappy wat ek skryf vir bykomende inligting. Soms vergeet ek dat ek soveel konsepte het ... maar die CoSchedule-kalender het 'n sypaneel wat by al u berigte verskyn as u dit met die muis oorstuur. U kan die boodskap dan na die kalender sleep en laat val wanneer u dit wil publiseer!
  • Spanopdragte - begin 'n nuwe pos op die kalender en u kan dit aan een van u skrywers toewys, 'n fantastiese manier om u span te bestuur en te verseker dat u 'n gebalanseerde voorlegging van almal (of 'n onderwerp van iemand spesifiek) met die verwagting kry. van 'n publikasiedatum!
  • integrasie - Naadloos Buffer integrasie sowel as Bitly vir URL-inkorting, Google Analytics vir veldtogopsporing, Custom Analytics (as u iets soos Webtrends of Site Catalyst gebruik), en selfs Google Kalender-integrasie om u plasings op u eie kalender te sien!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.