Verbruikers veg terug!

Ek is nie seker of iemand sou redeneer dat die internet nou die beste bron is om mense te ondersoek nie. Vandag vind ek 'n boodskap op Dealzmodo van Gizmodo se blog vir 'n $ 79 17 ″ plat skerm monitor. Klink te goed om waar te wees?

Een van die kommentaar op die blog lui dat u eCost (die herverkoper) en hul ratings at ResellerRatings.com. Volgens die 87 beoordelaars van die afgelope ses maande het eCost die laagste gradering in die stelsel gehad - volgens die 6 beoordelaars en 587 totaal.

Reseller Graderings

Ek is skaam om te sê dat ek nog nooit tevore ResellerRatings.com gesien het nie. Gelukkig koop ek by NewEgg.com nogal 'n bietjie en hulle het goeie graderings! (Ek hou van hul keuse van barebone-rekenaars!).

Dit was vroeër Koper pasop....
               maar nou is dit Verkoper Pasop

Ek het ResellerRatings.com as 'n boekmerk gekies en sal maatskappye by wie ek dalk koop, maar nog nie, fyn dophou nie. Wat 'n fantastiese bron en 'n uitstekende manier om verbruikers terug te veg! Ek hou van die interweb, buise en al!

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.