Video: Wat sou Seth doen?

Terwyl ek die groei van Kompendium Blogware, dit maak my hart warm dat ek 'n vroeë rol gespeel het (en so goed as wat ek kan) in 'n onderneming wat die gedrag en landskap verander van hoe ondernemings met hul vooruitsigte en klante kommunikeer.

Chris Baggott is 'n wonderlike evangelis vir die medium en sy onderneming is 'n bewys van die medium, die toepassings wat hierdie kommunikasie moontlik maak, en die breër beroep om 'n menslike gesig op sake te plaas. Chris en Spanspek.TV het dit gedoen buitengewone video oor die einste onderwerp.

Natuurlik is ek ook 'n groot aanhanger van Seth Godin, wat 'n toepaslike en lang pos geskryf het oor die onderwerp van korporatiewe blogging vandag!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.