Bedank by Compendium Blogware?

wit blogware-logo150Ja ek sal. Ek bedank eintlik by Compendium Blogware. Klink onheilspellend, is dit nie? Bedanking het gewoonlik 'n negatiewe konnotasie - maar nie in hierdie geval nie!

Sommige mense dink miskien dat Chris Baggott, Ali Sales en ek absoluut moer is ... waarom sou dit wees? Versameling laat my gaan? Waarom sou ek jaar na jaar 'n onderneming verlaat wat sy grootte verdubbel? Ek hou van Compendium en hulle is lief vir my ... waarom sou dit sin maak dat ek bedank?

Die antwoord is een van fokus en geleentheid.

Alhoewel ek vertrek indiensneming met Compendium - ek verlaat nie Compendium Blogware nie. In werklikheid is Compendium die eerste kliënt van DK New Media, LLC - my nuwe agentskap. Ek is ook 'n aandeelhouer in Compendium - nadat ek met die maatskappy sedert sy ontstaan. Ek gaan voort om te verseker dat Compendium suksesvol is, gaan voort om Chris en Ali te knou vir funksies en verbeterings :). Ek begin ook my eie agentskap onder Compendium ... meer hieroor later.

Die sleutel tot my suksesvolle oorgang van Compendium is dat klante absoluut die beste aandag en kennis oorgedra word. Ek werk nou saam met ons kliëntekommunikasie-, kliëntesukses- en verkoopspanne om te verseker dat dit gebeur - en dit sal tot Desember in die hande wees.

Eerstens - kom ons praat oor fokus.

Versameling is 'n tegnologieonderneming, nie 'n diensonderneming nie. Hul vermoë om te groei, is bereik deur nie hul oog van die bal af te haal nie, en nie hul eie doelwit om die beste korporatiewe blogplatform te wees nie (en waarlik die enigste korporatiewe blogplatform). Chris, Ali en ek wil hê dat die fokus moet voortgaan.

Die platform en infrastruktuur - danksy die visie van Blake Matheny en sy span - is beter as enige ander wat ek nog ooit gesien het. Die onderneming is in staat om op groot skaal te skaal, sonder al die sooibrand en pyn wat u by ander tegnologie-ondernemings hoor. Dit is tyd om die aantal klante wat die platform wil benut, te vergroot en organiese inhoud te gebruik vir inkomende bemarkingstrategieë.

Volgende is die geleentheid

Blogging en organiese soektog is een stuk van 'n baie groter legkaart. Blogging, gekombineer met ander strategieë - sosiale media, soekenjinsbemarking, e-posbemarking, kliëntediens, interne kommunikasie, denkleierskap, handelsmerk, e-handel ... verhoog die krag van die medium eksponensieel en die algehele aanlyn bemarkingstrategie. Compendium Blogware-kliënte vra hulp buite die tegnologie - en ek wil hulle help.

Ek werk al die afgelope dekade met maatskappye en help met hierdie strategie, op my eie en met maatskappye soos Gannett, ExactTarget, Beskermpad en Versameling - Webtrends, Die Indianapolis Colts, Carhartt, Home Depot, Hotels.com, Icelandair, Tirerack, Cvent, RotoRooter, Eli Lilly, BlouSluit, Lifeline-datasentrums, ... die lys gaan aan en aan.

Chris, Ali en ek het dit maande gelede herken. Die geleentheid vir DK New Media om 'n nuwe arm vir Compendium-kliënte en ander ondernemings te wees om kliënte te help om hul beleggings in blogging, sosiale media, soektogte, e-pos, ens. te vergroot. Ek werk nou saam met Ali by Compendium om pakkette vir kliënte te ontwikkel, van sosiale media-integrasie, oproep-tot-aksie-ontwerp- en moniteringsprogramme, blogontwerp en -integrasie, jaarlikse strategiese advies, ens.

Doug Theis van Lifeline-datasentrums het my vergelyk met 'n 'CMO for Hire'. Ek hou daarvan, en my kennis van tegnologie vergroot dit aansienlik. My verhoudings met ander professionele persone bied my nie net kennis nie, maar ook die hulpbronne om te verseker dat ek ook ondernemings kan help om die oplossings te ontwikkel wat hulle nodig het. Ek wil nie u tipiese konsultant wees nie - ek sal binnekom en u vertel wat u waarskynlik al weet. Ek wil u maat wees wat ook die strategie kan uitvoer en die werklike oplossing kan ontwikkel.

Ek het vergader en informele vennootskappe met Ronde pen vir skakelwese, Evereffect vir betaalde soektog, 4 honde-ontwerp vir handelsmerk en ontwerp, Doug Vann vir Drupal, Suig vir Joomla, Brandswag vir sosiale media-onderrig, Noobie vir tegnologie en kleinsakeonderwys, Tuitiewe Groep vir bruikbaarheid, BitWise oplossings vir oplossings, Verbindende selfoon vir mobiele bemarking, ProBlogService vir inhoudstrategieë, Kristian Andersen vir korporatiewe bemarkingstrategieë, Walker Inligting vir klantelojaliteitsstrategieë, aanlyn vorm bouerVormstapel ... die lys gaan aan!

Dit is mense saam met wie ek die afgelope dekade intiem vertrou het. Hulle werk vir kliënte en is die beste in hul liga. Beteken dit dat ek nie u onderneming ook sal ondersteun nie? Natuurlik nie! Ek wil u besigheid laat groei, en u kan my help om myne te laat groei. DK New Media, LLC. begin 1 Augustus 2009! Bly ingeskakel!

30 Comments

 1. 1
 2. 3

  Ag nee! U kan nie Compendium verlaat nie! Aan wie gaan ek toesak dat ek nou vae, wispelturige bemarkingseise maak oor die tegniese vermoëns van die produk?

  Ek grap net. In alle erns, geluk met die stap, Doug. Ek sien uit daarna om na u nuutste onderneming te kyk (al is dit net om u te help verbeter). Maar ek is seker dat ons in die toekoms steeds goeie dinge van u sal sien. Sterkte - ek sien daarna uit om te sien wat DK New Media moet na Indianapolis en die hele wêreld bring!

  • 4

   Die feit dat Compendium sy eie toepassing gebruik om inkomende bemarkingstrategieë aan te dryf ... gekombineer met die groei van die maatskappy ... is nie vaag of dwaas Robby nie! Geen SEO-onderneming kan resultate 'waarborg' nie - ook geen platform nie! Dit is hoe mense die platform benut wat saak maak - en dit is waar ek hulle kan help.

   Dankie Robby! Ek waardeer die ondersteuning en waardeer altyd dat ek iemand het wat genoeg omgee om die tyd te neem en my van tyd tot tyd uit te daag. Selfs as jy meestal verkeerd is! (grap).

 3. 5
 4. 7
 5. 9
 6. 11
 7. 12
 8. 13
 9. 14
 10. 15
 11. 16

  Baie geluk met jou nuwe onderneming! Het u meer hulp nodig? Ek wil graag meer oor hierdie mark leer en werk vir 'n onderneming wat bereid is om te waag en op hoogte te bly van die nuutste tegnologieë.

 12. 17
 13. 18

  Groot post doug! Soos u sien, is daar 'n groot onvervulde behoefte om organisasies van alle groottes te help om ROI via sosiale media te teiken. U het 'n unieke vermoë om ondernemings te leer hoe hulle goeie lede van die samelewing kan wees en meer geld kan verdien. Wen Wen 🙂

 14. 20
 15. 21
 16. 23

  Baie geluk met die sprong, Doug. U besigheidsmodel is baie progressief en een waaroor ek ook al hoe meer mense hoor praat.

  U geheime sous is u vermoë om waarde toe te voeg tot alles wat u aanraak, so ek twyfel nie dat u dit op 'n meer direkte manier met u eie besigheid sal doen nie.

  Kudos vir jou.

  Jeff

 17. 24
 18. 26
 19. 28
 20. 29

  doug, dit begin nou vir my sin maak. laat dit aan Google om my te help om die stukke aanmekaar te sit. dankie dat u my aan kompendium voorgestel het. ek is mal daaroor. wens net ek kan 'n manier uitvind om dit vir my webwerf te bekostig!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.