Het u maatskappyverhaal hierdie vyf noodsaaklikhede?

Depositphotos 31613421 s

Ek hou van ontwerp, maar ek is 'n vreeslike ontwerper. Ek hou van ontwikkeling, maar ek is nogal 'n hack. En ek skryf daagliks verder Martech Zone en ek het geskryf Korporatiewe blogging vir dummies, maar ek klassifiseer myself nie as skrywer nie. Maar ek herken 'n wonderlike ontwerp, ek word verstom deur groot ontwikkeling, en ek hou van goeie skryfwerk. Ons het pas 'n nuwe korporatiewe webwerf vir Highbridge, so hierdie raad van Dinkskof was die perfekte tydsberekening oor hoe ons die verhaal van ons maatskappy kon deel. Ons het hul raad gevolg!

Het u nie 'n dramatiese begin nie? Moenie bekommerd wees nie. Die truuk is om 'n innemende verhaal te bou wat mense tot die einde toe trek. Vyf noodsaaklike bestanddele sal u daar kry. Ons storievertelkaart lei u deur hulle en illustreer dit in aksie met ons verhaal oor die stigting, visie en missie van New Resource Bank.

Die vyf belangrike elemente tot 'n wonderlike maatskappyverhaal is om u unieke waardeproposisie te bied, u gehoor te inspireer, u prestasies in te sluit, u uitdagings te deel, u visie by te voeg!

vyf-noodsaaklikhede-van-'n-groot-maatskappy-storie-infografiese

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.