Kommentaar Laat besoekers u blog lees

kommentaar lewer

Hulle het op u bladsy geklik ... hulle het die bloginskrywing gelees waarvoor hulle gekom het. Niks anders het hulle regtig geïnteresseerd nie. U weet dat u baie interessante berigte het waaroor enige leser kan belangstel, maar hoe kan u dit wys vir u nuutste lesers wat 'net verbygaan'?

Vandag het ek fantastiese verkeer gekry. Ek is 'n Mac, ek is 'n rekenaar op die voorblad van Netscape en het meer as duisend treffers van daardie bron alleen gekry. Dit is ook gepos Furl, StumbleUpon, reddit, en Del.icio.us. Ek gee u môre volledige statistieke en 'n verslag oor WordPress se vermoë om so 'n hoë volume te lewer. My punt hier is egter iets anders.

Dit was 'n groot genoeg volume dat ek 'n werfbedekking kon ontleed en kon sien waarheen kliënte van my tuisblad af gaan. 'N Verslag van die werfbedekking is een waarin die grafiese druk op u webblad verdeel word om 'n visuele aanduiding te gee van die persentasies klik-deur. Ek het dadelik opgemerk dat baie klik rondom my onlangse opmerkings in my sybalk gesentreer is. Dit besluit dat 35% van die mense wat my tuisblad besoek, die bladsy sal verlaat. 'N Verbasende 52.3% het egter op a geklik Onlangse opmerking op my sybalk! Sjoe!

Onlangse kommentaar werfbedekking

Ongeveer 10% deurgekyk op die kommentaarskakels direk onder elke pos. Dit is ongelooflik! So interessant soos ek dink my blog is, besoekers vertrou regtig op die kommentaar van ander om te sien wat wel of nie interessant is op my webwerf nie.

'N Vriend van my van die werk, Randy, het my vertel dat hy slegs plasings gelees het wat 1 of meer kommentaar op 'n blog gehad het. Ek het dit interessant gevind en ek het die tema aangepas om die aantal opmerkings aan te dui; Ek kon egter nooit die werklike impak van die veranderinge meet nie.

Vandag glo ek dat ek bewys het hoe belangrik opmerkings is en dat ek getoon het hoeveel opmerkings daaroor gemaak is. Ek kan selfs probeer om meer werk op my tuisblad te doen ... miskien 'n lys plasings met die meeste kommentaar daarop. Dit wys u dat sosiale media alles behels die gesprek
. Om 'n wonderlike onderwerp te kies en goed te skryf, is deel van die vergelyking, maar mense is sosiale wesens - en trek na onderwerpe van gemeenskaplike belang.

OPMERKING: Ek bestuur Vader Rob Marsh's onlangse Kommentaar inprop. Dit is reg ... Vader Rob is 'n Rooms-Katolieke priester! Ek glo nie dat die krag van die inprop enige invloed van bo het nie, maar ek is seker dat 'n bietjie geloof nie kan seermaak nie, nie waar nie? Dankie, Vader Rob!

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Ek stem saam. Ek het dit ook opgemerk in my webstatistieke. Ek dink my webwerf-ontwerp kan verder aangepas word om die opmerkings meer prominent te maak, so dit is 'n ander taak vir my om een ​​aand te doen 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.