Samewerkende bemarking met Google Sigblaaie

Google Sigblaaie

Ek het vanaand met die plaaslike sakekamer gekonsulteer om lidmaatskapvernuwings te bespreek. Die Kamer is 'n fantastiese organisasie, maar is 'n uitstekende voorbeeld van 'n diens waar vernuwing die hartklop van die organisasie is. Ek is redelik seker dat die Kamer waarskynlik geld verloor by mense wat in die eerste jaar aansluit. Na daardie jaar neem hul winsgewendheid egter toe - en die waarde vir die Kamerlid daal nooit.

Google Sigblaaie

Vanaand het ek met 'n kollega gesels, Darrin Greyoor hoe ons maklik 'n webwerf vir samewerking kan opstel waar lede wat met hernuwings help, hul kontak met nuwe lede of lede wat moontlik in gevaar is, kan opspoor. Ons het gesels deur die ontwikkeling van 'n webwerf - iets wat 'n paar duisend dollar en 'n paar weke benodig om te voltooi. Darrin beywer hom vir 'n beter oplossing en sê dit uiteindelik ... 'Ek wens ons kan 'n sigblad net êrens gooi waar die mense net hul inligting kan opdateer.'

Voila! Google Sigblaaie. 'N Vriend van my, Dale, het 'n paar weke gelede 'n sigblad met my gedeel en ek het onthou dat hy vir my gesê het om dit na te gaan. Dit het tot vanaand geduur, maar ek het gedoen en dit is wonderlik. Nadat u u sigblad gestoor het, het u die geleentheid om mense uit te nooi om die sigblad te wysig of te sien.

Ek het wel 'n voorstel vir Google bygevoeg vir weergawe-beheer (om die nitwit wat per ongeluk al die rye uitvee, op te hang), sowel as toestemmings op velvlak. In hierdie geval kan ons 'n blad saamstel vir elke hulplid om hul toegewysde lede op te spoor.

Wat 'n wonderlike hulpmiddel! Ek dink dit sal werk. Darrin en ek het die Kamer die afgelope twee jaar gehelp om hul ondernemings te ontleed vir 'n mate van voorspellende ondersoeke. Verlede jaar het ek 'n eie Z-telling ontwikkel gebaseer op SIC, Years in Business, aantal werknemers en totale verkoopsvolume. Dit het ons in staat gestel om die vooruitsigte vir hul verkoopspanne om na 1/10 te kyk, te ondersoek. Die resultate van die veldtog was bogemiddeld, maar ons wysig die model om die resultate vanjaar te verbeter.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.