Kokaïen en blogging

Lewis Green het 'n fantastiese pos geskryf met die naam Waar is die Bees in Blogging?, gaan kyk as jy die geleentheid kry.

KokaïenToe ek universiteit toe gegaan het, was een van die referate en ontledings wat ek gedoen het oor kokaïenverslawing. Ek vra vroegtydig om verskoning dat ek nie krediet vir my bronne verskaf het nie, maar hier is die regverdigheid daarvan. Die suksesvolle verslaafde skop gemiddeld hul gewoonte in hul negende jaar van herstel. Negende jaar! Met ander woorde, stel vandag 'n rehabilitasiesentrum in en u sal die voordele vir nege jaar nie verhaal nie.

Die probleem? Daar word elke 4 jaar oor politici gestem. Die raaisel is dat as daar 'n groot probleem met kokaïen in 'n metropolitaanse gebied is, misdade volg ... diefstal, gevegte, moorde, ens., Word daar op hardcore politici gestem om die probleem op te los. Maar hulle het regtig nege jaar nodig om dit reg te stel, nie waar nie? Hmmm. Hulle het net 4 jaar.

Die oplossing verander dus van herstel na gevangenskap. Suksesvolle politici help nie eintlik om die kokaïengebruikers se herstelpersentasie te verbeter nie, hulle kry net soveel van die straat af as wat hulle kan voor die volgende verkiesing. Hulle het regtig geen keuse nie. Die bestanddele eis resultate. As gevolg hiervan is ons tronke vol dwelmmisbruikers wat sal voortgaan om vrygelaat, opgesluit, vrygelaat, opgesluit te word, ens.

Op die lange duur verdwyn die koste van opsluiting die koste van 'n herstel sentrum. As u egter kyk na die jaarlikse begroting vir die "Oorlog teen dwelms" in die Verenigde State, dan sal u sien dat die begroting vir herstel skaars 'n spesifikasie in die hele begroting is. Daar is geen einde nie, en daar is ook geen hoop nie, tensy die wetenskap op die een of ander manier kan inspring en die herstelsiklus kan verkort.

Wat het kokaïen in die wêreld te doen met blog?

Blogging as 'n bemarkingstrategie is eenvoudig 'n strategie. Blogging is nie 'n gebeurtenis nie. Elke pos is gekoppel aan die laaste en lei na die volgende. 'N Enkele bloginskrywing sal u nêrens bring nie, maar duisende van hulle sal absoluut 'n lesersgemeenskap skep en 'n baie duidelike beeld van u kennis, ervaring en persoonlikheid. Dit sal ook bewus maak van u handelsmerk en persoonlikheid, gesag en posisie van soekenjins.

So ... waar is die ROI daarop?

U moet ROI verskaf vir u bemarkingsgeld, reg? U het tien blogs op u korporatiewe webwerf, wat u weekliks tien bestuurders spandeer om dit te skryf en 'n IT-personeel om hulle te ondersteun. Dit is baie geld vir daardie lynitem, is dit nie? En wat het u na 'n jaar daarvoor te wys? Het u meer besigheid? Het u meer wins?

Dit is hier waar die probleem sy lelike kop laat lig. Die begrotingsiklus vir die jaar is beëindig en u het niks om aan te toon nie. Daar kan nie op een van u nuwe kliënte verwys word as dit van u blog af kom nie. Hierdie goed werk net nie! Dit is alles Web 2.0-hype! Ons blog nie en kry meer klante. Ons koop banieradvertensies en dit vaar beter as ons blog.

Natuurlik doen hulle dit.

Die probleem met die advertensies is dat dit nie u reputasie opbou nie. Hulle laat nie toe dat u potensiële klante met u praat nie. Dit help nie met die optimalisering van soekenjins nie. Dit lei nie tot mondelingse bemarking nie. Hulle help nie met die behoud van klante nie.

In plaas daarvan om u verhoudings en u herstel op die langtermyn versigtig te behandel, moet u die keuse maak om dit in die tronk te gooi. U bemarkingsprogram word die draaideur van 'n gevangenis ... advertensies gekoop, middelmatige resultate, advertensies gekoop, middelmatige resultate, aan en aan en aan.

Dit hang van jou af. Die kwessie is werklik strategies. As u bereid is om tyd en middele opsy te sit om u aanlyn-teenwoordigheid en gesag op te bou (en u het die talent om dit te benut), sal u die resultate sien. U handelsmerk sal versterk, u foon lui en u word omring deur 'n onvervangbare netwerk van klante, lesers, aanhangers, vriende en hulpbronne. U vind dat u webwerwe baie meer aandag kry.

'N Kollega van my wat hul eie onderneming aanlyn begin om blogtegnologieë te implementeer, het tydens die middagete vir my gesê:' Oral waar ons inligting oor blogging soek, sien ons u naam Doug! '. Dit is regtig glad nie die geval nie. Ek is nie 'n A-lys blogger en my naam is nie oral nie. Dit is egter uitstaan as hulle dit sien omdat hulle my ken.

Wat is u opbrengs op belegging, Doug?

Ek blog al minder as 'n jaar en het 'n halfdosyn meer gesprekke met professionele persone in die bedryf gehad. Ek het 'n paar A-listers op my webwerf besoek en daarop kommentaar gelewer. Ek het 'n redakteur 'n boek laat lees wat ek ' Terwyl ek geskryf het (hy het my goeie advies gegee!), is ek al op plaaslike televisie en nuus ondervra, is ek 'n vennootskap in 'n onderneming aangebied en het ek talle vriende gemaak. Het ek meer geld in my sak? Waarskynlik nie ... maar dit kom.

Ek sal bereid wees om nog 9 jaar hieraan te werk, maar vertrou my, ek hoef nie. Die uitslae sal binnekort hier wees. 'N Paar weke gelede het ek 'n heerlike middagete saam met die uitvoerende hoof van Bitwise oplossings en hy het my die vraag gevra: "Waar is die ROI?"

Die ROI kom, het ek gesê. Ek het my blogbetrokkenheid vergelyk met universiteit toe. As u 'n universiteit begin en honderdduisende dollars in 'n opleiding belê, stop u nie elke kwartaal of jaar nie en vra waar die ROI is. U weet dit kom omdat u u gesag, geloofwaardigheid, ervaring en opleiding opbou.

Ek sien uit na my gradeplegtigheid. Ek weet nie wanneer dit kom nie, maar dit sal hier wees voordat u dit weet.

4 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.