Hierdie Fat Guy hou van Coca-Cola Marketing

bemarking van coca cola

Ek is meer as vet ... ek moet die gewig van 'n gemiddelde man verloor om weer net vet te wees. Ek neem dit graag aan my skildklier, my genetika, my werk, my stresvlak ... iets. Die feit is egter dat dit redelik eenvoudig is. As ek reg eet en oefen, verloor ek gewig. As ek nie reg oefen of reg eet nie, tel ek op. Tydens stresvolle tye is ek geneig om my gesondheid te laat vaar en in die afgrond in te duik ... en tye was die afgelope paar jaar baie strenger.

Om vet te wees, is nie 'n gebrek aan kennis oor voeding of om oefening en die werking van die liggaam te verstaan ​​nie. Ek is bereid om te wed dat ek meer boeke gelees het, meer dokumentêre films gekyk het en meer oor voeding verstaan ​​het as die meeste gesonde mense. Ek wil ook wed dat ek meer gewig verloor het as enigiemand ... honderde pond deur die jare heen. Ongelukkig het ek baie, baie meer gekry as gevolg van my gebrek aan wilskrag en prioriteit aan gesondheid en werkbalans in my lewe.

Afgesien van my liefde vir wit meel en suiker, is dit ook my liefde vir die internet en vryheid. Die internet bied 'n openbare medium waar 'n persoon of 'n onderneming nie hoef te wag dat joernaliste of die regering die kollig op hulle plaas nie. 'N Maatskappy kan sake in sy hande neem en sy eie boodskappe ontwikkel - sonder filtering, opinie of sensuur. Dit is waarom ek dol is daaroor Coca-Cola pak die gesondheidsrisiko's aan gekoppel aan sy produkte in 'n reeks nuwe advertensies.

Ons leef in 'n wêreld waar ons iets beter voel as ons iets vinger wys en iemand anders verwyt, eerder as om te ontleed hoe ons verandering persoonlik kan beïnvloed. Korporasies is 'n maklike teiken, veral as dit baie winsgewend is. Hoe eenvoudig is dit net om Coca-Cola die skuld te gee aan ons vetsug-epidemie as om ons kinders meer aktief te maak met buitelugaktiwiteite, ons slimfone neer te sit, na die gimnasium te gaan of gesonder te eet. Ons blameer wêreldklas produkbemarking in plaas van die evolusie van beroepe wat min of geen energie benodig nie.

Inherent aan enige bemarking is die strategie om meer mense te probeer kry om meer van u produk te koop. Ek glo nie dat bemarking manipulerend is nie, maar ek voel dat mense al hoe minder verantwoordelikheid neem vir hul optrede. Almal weet dat soda nie 'n drankie is wat bydra tot 'n gesonde lewenstyl nie. Ek het nie Coca-Cola nodig om my dit te vertel nie ... maar ek is bly dat hulle die feite oor hul produk vir almal wat hulle aanval, vertel.

Terloops ... ek het gisteraand 'n paar glase Coke gehad, en dit was ongelooflik. Vandag het ek 'n gesonde ontbyt gehad, 'n peuselhappie uitgesny en 'n baie gesonde aandete gehad. More beplan ek om op my fiets te ry (ek is vandag seer nadat ek verlede week vir die eerste keer in maande gery het). Ek het nie nodig dat Coca-Cola of die regering vir my moet sê dat ek môre op die fiets moet sit nie.

Ek is dik, ek is nie dom nie.

5 Comments

 1. 1

  Goeie boodskap Doug! Die laaste paar maande en ook in 2013 daaraan gewerk om 'n slimmer en gesonder te wees. Dit is om slimmer en verantwoordeliker en minder dom te wees en alles anders as onsself te blameer!

  O, en ek het daartoe verbind om die RAIN 2013-byeenkoms saam met my broer in Julie te ry. Dus, ek sal ook 'n klein saalsoor kry.

 2. 3

  Slim benadering, soos gewoonlik, van Coke. Herinner my aan dobbel - “speel verantwoordelik”. Persoonlik illustreer hierdie pos 'n paar van u mees innemende eienskappe: eg en deursigtig wees. Afgesien van die feit dat u 'n slim bemarker is, onderskei hierdie eienskappe u heeltemal van die pakket en dra dit by tot die sukses van u onderneming. Jy is 'n fantastiese ou, meneer Doug.

 3. 5

  Is ek die skeptikus in die kamer wat wens dat hulle dit 30 jaar gelede sou gedoen het in plaas daarvan om bekommerd te wees oor die feit dat hulle vet sou word? En ek haat dit altyd om skepties te begin, want die feit dat DK terug is om die skop aan te val, is mooi.

  Dit is lekker dat Coke gesondheidsbewuste bemarking doen, is lekker - maar ek dink terselfdetyd omdat daar nou geld in is vir die mense in Atlanta. Soda gee jou vinnige energie en dehidreer jou op dieselfde tyd, daarom kan jy skaars een hê. Ek kan darem nie. Dit word nie aangespreek nie. Wat aangespreek word, is dat mense die kalorieë kan tel en meer Coca-Cola kan drink en die kalorieë van êrens anders kan neem, soos Sjokolade of saam met die cheeseburger in plaas van die Big Mac @ McDonalds.

  Daar is geen engele in bemarking nie, maar u stryd is regverdig en ek waardeer u, 'bromance.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.