Hierdie Fat Guy hou van Coca-Cola Marketing

bemarking van coca cola

Ek is meer as vet ... ek moet die gewig van 'n gemiddelde man verloor om weer net vet te wees. Ek gee dit graag aan my skildklier, my genetika, my werk, my stresvlak ... iets. Die feit is egter dat dit redelik eenvoudig is. As ek reg eet en oefen, verloor ek gewig. As ek nie reg oefen nie, eet ek gewig op. Tydens stresvolle tye is ek geneig om my gesondheid te laat vaar en in die afgrond in te duik ... en tye was baie stresvol die afgelope paar jaar.

Om vet te wees, is nie 'n gebrek aan kennis oor voeding of begrip van oefening en die werking van die liggaam nie. Ek is bereid om te wed dat ek meer boeke gelees het, meer dokumentêre films gekyk het en meer oor voeding verstaan ​​het as die meeste gesonde mense. Ek wil ook wed dat ek meer gewig verloor het as enigiemand ... honderde pond deur die jare heen. Ongelukkig het ek baie, baie meer gekry as gevolg van my gebrek aan wilskrag en die prioriteit van my gesondheid en werkbalans in my lewe.

Afgesien van my liefde vir witmeel en suiker, is dit ook my liefde vir die internet en vryheid. Die internet bied 'n openbare medium waar 'n persoon of 'n onderneming nie hoef te wag dat joernaliste of die regering die kollig op hulle plaas nie. 'N Maatskappy kan sake in sy hande neem en sy eie boodskappe ontwikkel - sonder filter, opinie of sensuur. Dit is waarom ek dol is daaroor Coca-Cola pak die gesondheidsrisiko's aan gekoppel aan sy produkte in 'n reeks nuwe advertensies.

Ons leef in 'n wêreld waar ons iets beter voel as ons iets vinger wys en iemand anders verwyt, eerder as om te ontleed hoe ons verandering persoonlik kan beïnvloed. Korporasies is 'n maklike teiken, veral as dit baie winsgewend is. Hoe eenvoudig is dit net om Coca-Cola te blameer vir ons vetsug-epidemie as om ons kinders meer aktief te maak met buitelugaktiwiteite, ons slimfone neer te sit, na die gimnasium te gaan of gesonder te eet. Ons blameer wêreldklas produkbemarking in plaas van die evolusie van beroepe wat min of geen energie benodig nie.

Die strategie is inherent aan enige bemarking om meer mense meer gereeld te probeer koop. Ek glo nie dat bemarking manipulerend is nie, maar ek voel dat mense al hoe minder verantwoordelikheid neem vir hul optrede. Almal weet dat soda nie 'n drankie is wat bydra tot 'n gesonde leefstyl nie. Ek het nie Coca-Cola nodig om my dit te vertel nie ... maar ek is bly dat hulle die feite oor hul produk vir almal wat hulle aanval, vertel.

Terloops ... ek het gisteraand 'n paar glase Coke gehad, en dit was ongelooflik. Vandag het ek 'n gesonde ontbyt gehad, 'n peuselhappie uitgesny en 'n baie gesonde aandete gehad. More beplan ek om op my fiets te ry (ek is vandag seer nadat ek verlede week vir die eerste keer in maande gery het). Ek het nie nodig dat Coca-Cola of die regering vir my moet sê dat ek môre op die fiets moet sit nie.

Ek is dik, ek is nie dom nie.

5 Comments

 1. 1

  Goeie pos Doug! Werk daaraan om 'n slimmer en gesonder ek te wees die laaste paar maande en ook in 2013. Hier is om slimmer en meer verantwoordelik en minder dom te wees en alles anders behalwe onsself te blameer!

  O, en ek het my daartoe verbind om die RAIN 2013-byeenkoms saam met my broer in Julie te ry. So, ek sal ook 'n bietjie saalseer voorberei daarvoor.

 2. 3

  Slim benadering, soos gewoonlik, van Coke. Herinner my aan dobbel – “speel verantwoordelik”. Persoonlik illustreer hierdie pos 'n paar van jou mees innemende eienskappe: om eg en deursigtig te wees. Afgesien van die feit dat jy 'n slim bemarker is, onderskei hierdie eienskappe jou heeltemal van die groep en dra dit by tot jou maatskappy se sukses. Jy is 'n fantastiese ou, meneer Doug.

 3. 5

  Is ek die skeptikus in die kamer wat wens hulle sou dit 30 jaar gelede gedoen het in plaas daarvan om te bekommer om vet uit die winste te word? En ek haat dit altyd om skepties te begin want die feit dat DK terug is om die skop aan te val is pragtig.

  Dit is lekker dat Coke gesondheidsbewuste bemarking doen, is lekker – maar terselfdertyd dink ek dis omdat daar nou geld in is vir die mense in Atlanta. Soda gee jou vinnige energie en dehidreer jou terselfdertyd, daarom kan jy amper nooit een hê nie. Ek kan darem nie. Dit word nie aangespreek nie. Wat aangespreek word, is dat mense die kalorieë kan tel en meer Coca-Cola kan drink en die kalorieë van iewers anders kan neem – soos Sjokolade of saam met die kaasburger gaan in plaas van die Big Mac @ McDonalds.

  Daar is geen engele in bemarking nie, maar jou stryd is regverdig en ek waardeer jou, 'bromance.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.