CMS Expo: 'n juweel onder bemarkings- en tegnologiekonferensies in die Midde-Ooste

cms ekspo

Ek het die plesier gehad om by die CMS-ekspo verlede week in Chicago. Dit was die eerste keer dat ek hierdie konferensie bygewoon het, en ek was nie seker wat om te verwag nie. Ek was aangenaam verras oor hoe wonderlik dit was.

Die CMS Expo is 'n leer- en sakekonferensie wat gewy word aan inhoudbestuurstelsels en webwerfdienste. Dit bevat 'n aantal snitte wat handel oor sake- en tegnologietemas. Die vyf snitte op vanjaar se konferensie was Joomla, WordPress, Drupal, Plone en Business. Ek is nog besig om hulle te laat funksioneer my gunsteling CMS volgende keer. Die eerste vier snitte was spesifiek gefokus op die onderskeie CMS, terwyl die sakebaan bemarking, navorsing, beste praktyke, sosiale media en ander sakespesifieke onderwerpe behandel het.

Ek het twee aanbiedings vir die besigheidsbaan gegee: “7 gewoontes van hoogs effektiewe webwerwe” en “Twitter vir sake”. Albei het baie goed gegaan en goeie terugvoer gekry. Dit was 'n groot menigte en ek het baie uitstekende vrae en besprekings gehad.

Dit is wat ek van die CMS Expo gehou het:

  • Almal was baie vriendelik en uitgaande
  • Die sprekers was puik
  • Die konferensie-webwerf was baie handig en goed gedoen
  • Die fasiliteit (Hotel Orrington) was uitstekend
  • Die organiseerders het regtig 'n wonderlike geleentheid met baie netwerke aangebied
  • Dit is duur, wat beteken dat besighede van hoër gehalte aanwesig is (ja, ek het hiervan gehou)

Die enigste ding wat ek nie so graag gehad het nie, was die feit dat alles laat loop, dus ek moes albei my sessies 'n bietjie korter sny, maar dit was 'n redelike klein probleem.

Ek het 'n paar wonderlike sessies oor Google Analytics en marknavorsing bygewoon en het die geleentheid gehad om nuwe mense te ontmoet. Diegene wat meer belangstel in tegniese snitte, veral wat verband hou met een van die open source CMS's, sal die materiaal baie waardevol vind. Ek steek my kop in 'n paar van hierdie sessies en merk ook baie positiewe Twitter-geselsies oor hierdie snitte op. Baie van die sprekers op die CMS Expo was oorspronklike stigters en ontwikkelaars van sommige van die CMS's wat verteenwoordig is.

Die bywoning van die CMS Expo in 2010 was ongeveer 400 en dit het ook 'n volledige groep wonderlike uitstallers ingesluit wat hulle fantasties van hul taak gekwyt het om hulself te bemark en tot die omgewing by te dra. Hulle gee selfs iPads weg! Ek was ook geïnteresseerd om soveel sprekers en deelnemers van verafgeleë plekke, waaronder Frankryk, en Noorweë te sien.

Die klimaat van die konferensie was beslis een van pret, leer en ander help, en dit was 'n plesier om deel te wees daarvan. John en Linda Coonen (stigters van CMS Expo) het hul uitstekend van hul taak gekwyt en ek sien uit na volgende jaar se geleentheid.

As u in bemarking en / of tegnologie werk, kan u dit oorweeg om die volgende jaar se CMS Expo by te woon. Dit sal u tyd werd wees.

4 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.