Inhoud bemarkingBemarkingsinstrumente

Cloudimage.io: Cache, gesnoei, grootte of watermerk beelde as 'n diens

Onlangs werk ek nogal aan hierdie webwerf om die spoed te verhoog. Ek het 'n klomp van die bewegende dele verwyder om die monetisering en integrasie daarvan te vereenvoudig, maar die werfspoed is steeds te stadig. Ek is vol vertroue dat dit my lesers en my lesers beïnvloed organiese soek bereik. Na die hulp van my vriend, Adam Small, wat blitsvinnig werk vaste bemarkingsplatform, die eerste item wat hy daarop gewys het, was dat ek 'n paar baie groot beelde in my podcast-sybalk gelaai het.

Dit was ontstellend, want die beelde kom van 'n webwerf van derdepartye waaroor ek min beheer het. Ideaal gesproke sou ek dit graag plaaslik geknip en gebêre het, maar dan sou ek 'n taamlike ingewikkelde integrasie moes skryf. Om nie te praat dat die tyd wat dit sou neem om die beelde af te laai en die grootte daarvan te verander, selfs met 'n stewige integrasie, vreeslik sou wees nie. Dus, nadat ek 'n paar soektogte aanlyn gedoen het, het ek die perfekte diens gevind - Wolkbeeld.io

Kenmerke van Cloudimage.io

  • Met die eerste beeldlaai laai Cloudimage u oorspronklike beeld vir u bediener / S3-emmer af, en hulle sit dit in hul grootte-infrastruktuur.
  • Cloudimage.io kan die grootte opsioneel verander, sny, omraam, watermerk en saamdruk om die prentjie responsief te maak en u tyd te bespaar.
  • U prente word op die spoed van lig aan u klante gestuur via vinnige CDN's, wat lei tot beter omskakeling en meer verkope.

Vir my implementering het ek 'n podcast-toevoer gehad waar ek die podcast-beelde op slegs 100px by 100px wou vertoon, maar die oorspronklike beelde was dikwels groot (in grootte en lêergrootte). Dus - met Cloudimage kan ons die beeld-URL net by die Cloudimage API voeg, en die grootte van die prentjie word verander en perfek gekas.

https://ce8db294c.cloudimg.io/oes /100x100 / x /https://images.fireside.fm/podcasts/images/c/c5d9b182-9c16-43a8-873d-ccc51c40dd8b/episodes/b/b638ca26-7bd9-4f6a-b039-99792720ff4a/cover.jpg

Let op die volledige URL:

  • Teken subdomein aan CloudImage
  • Opdrag om die beeld te sny
  • Die afmetings is 100x by 100px
  • My oorspronklike lêerpad

Ek kon ook my URL's toesluit waar ek die Cloudimage API kon gebruik sodat ander dit nie kan steel nie. Binne enkele minute het ek die oplossing gereed gehad en binne 'n uur het ek die oplossing in ons oplossing geïmplementeer Podcast-voer Legstuk.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.